CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Από 1-1 ξεκινάει το λονδρέζικο ντέρμπι


14/16 τελευταία μεταξύ τους είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες

Από 1-1 ξεκινάει το λονδρέζικο ντέρμπι
Η εξαιρετικά ασταθής αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ υποδέχεται τη μόνιμη στα εκτός έδρας GG Τότεναμ, σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι που μοιάζει να ξεκινά από το 1-1. Με το αμφίσκορο και η παράδοση, σημείο που πληρώνει 1,57 στην Bet365.
Μακριά από τις νίκες για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις έμεινε ηΆρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στη Φούλαμ το προηγούμενο Σάββατο, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στην ομάδα του Γιολ με σκορ 3-3. Οι “κανονιέρηδες” θα μπορούσαν να πάρουν και τους τρεις πόντους στο τέλος, αν ο Αρτέτα δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα στο 95’, αλλά η ισοπαλία απέδωσε δικαιοσύνη τόσο βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων αλλά και του ότι το πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Ρίτερ ήταν από αυστηρό έως ανύπαρκτο.  

Ελβετικό τυρί θύμιζε για ακόμα μια φορά η άμυνα της Άρσεναλ, με τη Φούλαμ να βγάζει πολλές φάσεις παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βενγκέρ βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ στο 23’ και θα μπορούσε να διαχειριστεί με άνεση το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το προβάδισμα των “κανονιέρηδων” στο 67’ για να έρθει Ζιρού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση για να γράψει το τελικό 3-3 δύο λεπτά αργότερα.
Παρότι ξεκίνησε τη σεζόν κρατώντας για τρία ματς απαραβίαστη την εστία της η Άρσεναλ στη συνέχεια επέστρεψε στα γνωστά της αμυντικά στάνταρ, καταφέρνοντας μόλις ένα clean sheet στα 14 επόμενα παιχνίδια της (και αυτό από καθαρή τύχη στο εντός έδρας ματς κόντρα στην ΚΠΡ) ενώ στα τέσσερα τελευταία δέχθηκε συνολικά 12 γκολ! 2-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της, 4-4-3 συνολικά, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της επί Βενγκέρ στο στην Πρέμιερ βρισκόμενη στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φαμπιάνσκι (κίπερ), Γκιμπς (αμυντικός), Ντιαμπί, Ροσίτσκι (μέσοι) και Ζερβίνιο (φορ) είναι εκτός, λογικά προλαβαίνει ο Γουόλκοτ.
Θύμα του φονικού ενστίκτου του Έντβιν Τζέκο έπεσε με τη σειρά της η Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας ήττα με σκορ 2-1. Τα “σπιρούνια”, πιστά στο μοτίβο που τα θέλει φέτος να αγωνίζονται καλύτερα μακριά απ’ το “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, πήραν προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του στόπερ Κόλκερ στο 21’ και απείλησαν για το 0-2 πριν την ανάπαυλα, στην επανάληψη όμως υπέκυψαν στην πίεση των γηπεδούχων που ισοφάρισαν με τον Αγουέρο στο 61’ και πήραν τη νίκη με ένα ακόμα γκολ του Βόσνιου αργά στο ματς (88’),ο οποίος είχε μπει ξανά σαν αλλαγή.
3-0-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Βίλας Μπόας, 5/5 GG μετράει σε αυτά, 8/9 σε όλες τις επίσημες εξόδους της για τη φετινή σεζόν, μόνο στο 0-3 για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Καρλάιλ δεν δέχθηκε γκολ. Γλιτώνει μάλλον την εγχείρηση αλλά δεν προλαβαίνει σίγουρα το λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ ο μέσος Ντεμπελέ, Ασού-Εκοτό , Καμπούλ (αμυντικοί), Πάρκερ (μέσος) παραμένουν εκτός, Γουόκερ (μπακ), Ντεφόε (φορ) και Λένον (εξτρέμ) είναι αμφίβολοι, με τον τελευταίο να έχει περισσότερες πιθανότητες.      
Πιθανές εντεκάδες
Άρσεναλ (4-2-3-1): 
Mannone - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen -Wilshere, Arteta – Walcott, Cazorla, Podolski  - Giroud
Τότεναμ (4-2-3-1): Friedel - Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen - Sandro, Huddlestone - Lennon, Bale, Dempsey - Adebayor 
Key Stat: 14/16 GG ανεξαρτήτως έδρας δείχνει η πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων. 
Συμπέρασμα: Λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο την τετράδα, καμία από τις δύο ομάδες δεν αποπνέει σταθερότητα γι αυτό τα 1,90+ του άσου απορρίπτονται. Καλύτερη επιλογή το ποντάρισμα στα γκολ, αφού η αναμέτρηση μοιάζει να ξεκινάει από 1-1. Το GG πληρώνει 1,57 στην Bet365 και μπορεί να παιχτεί σε μια δυάδα, ενώ αξία υπάρχει στο ρίσκο των σκορ 2-2 και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights