CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Επιχείριση... διακανονισμών στην ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστές και μάνατζερ παίρνουν σειρά στον... μαραθώνιο των διακανονισμών που έχουν ξεκινήσει στην ΑΕΚ και από την Δευτέρα οι Δημητρέλος και Βιντιάδης αρχίζουν τοις επαφές.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ολοκλήρωσαν τις επαφές τους με τους πιστωτές του συλλόγου την Παρασκευή και πλέον περιμένουν να λάβουν τις απαντήσεις τους.
Αυτοί που θα τους ακολουθήσουν είναι πρώην παίκτες της ομάδας στους οποίους οφείλονται σημαντικά ποσά, καθώς επίσης και οι μάνατζερ που είχαν μεσολαβήσει σε αρκετές μεταγραφές του παρελθόντος.

Αυτοί άλλωστε είναι και εκείνοι που «πονάνε» τη δεδομένη στιγμή περισσότερο το σύλλογο, αφού έχουν λαμβάνειν σημαντικά ποσά. Από σήμερα μάλιστα θα ξεκινήσουν και οι σχετικές επαφές, αφού προηγουμένως όμως επικοινωνήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος με την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, ώστε να αποφασιστεί και η γραμμή που θα ακολουθηθεί στις συζητήσεις που θα γίνουν.
Να σημειωθεί πάντως που οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις, μιλώντας με μάνατζερ για τις προθέσεις τους και τις επαφές που θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights