CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Λίγα γκολ και NG για Χαμ-Στόουκ


Σοβαρεύτηκαν αμυντικά τα "σφυριά"


Λίγα γκολ και NG για Χαμ-Στόουκ
Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο όμοιες ομάδες είναι το Γουέστ Χαμ - Στόουκ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι δυο τους να αλληλοεξουδετερωθούν. Καλές αποδόσεις στο under, No Goal δείχνει η παράδοση την τελευταία δεκαετία.

Εξαιρετικά αμφίρροπο φαίνεται το παιχνίδι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Στόουκ, με τις δύο ομάδες να έρχονται από νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία. Under και NG δείχνει η παράδοση, στο 2,00 το σημείο στον Stoiximan.
Μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο πήρε την περασμένη εβδομάδα η Γουέστ Μπρομ, η οποία επικράτησε της Νιουκάστλ με 1-0 εκτός έδρας και έμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ. Αν αναλογιστεί κάποιος πως το προηγούμενο παιχνίδι ήταν το 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα καταλάβει πως τα σφυριά βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τη Γουίγκαν. Αυτή η ήττα είναι και η μοναδική στα τελευταία τέσσερα για την Χαμ, με τον Αλαρντάις πάντως να έχει αρκετά προβλήματα να σκεφτεί, αφού αμφίβολοι δίνονται για το ματς οι Μπεναγιούν, Τζάρβιτς και ΜακΚάρτνι, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο χαφ Τέιλορ και ο εξτρέμ Βαζ Τε.


Στο Μπόλεϊν Γκράουντ ο απολογισμός της Γουέστ Χαμ είναι 3-2-1 με τέρματα 10-5 και μοναδική ήττα το 1-3 από την Άρσεναλ. Σ' αυτά τα ματς η ομάδα έχει 3/6 under και άλλα τόσα No Goal, ενώ και τα δύο τελευταία παιχνίδια της ήταν under 1,5 και No Goal. Παράλληλα η Γουέστ Χαμ σπάνια χάνει στα εντός έδρας ημίχρονα των αγώνων της (2-3-1), ενώ συνολικά φέτος έχει 6/11 No Goal και over.

Από μεγάλη νίκη έρχεται και η Στόουκ όμως, η οποία επικράτησε με 1-0 της ΚΠΡ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Μέτρια ήταν και πάλι η απόδοσή της, όμως τουλάχιστον οι παίκτες της έβγαλαν ψυχή και πήραν το δίκαιο τρίποντο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ μετά από δύο ματς για την ομάδα, με τον Πούλις να μην αλλάζει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα, αν και έχει να προβληματιστεί για την τιμωρία του καλού χαφ Γουάιτχεντ. Έλειψαν στο τελευταίο οι χαφ Όουεν και Ντέλαπ, δεν επηρεάζει η απουσία του ανασταλτικού Γουίλσον.

Από 5/6 No Goal έρχεται στο πρωτάθλημα η Στόουκ, η οποία εκτός έχει απολογισμό 0-3-3 με τέρματα 5-9. Σ' αυτά τα ματς έχει φέρει 4/6 under και 3/6 No Goal, ενώ στο πρωτάθλημα συνολικά μετράει 9/11 under και 7/11 No Goal.

Πιθανές ενδεκάδες

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Jaaskelainen - Demel, Collins, Reid, O'Brien - Diame, Noble - Benayoun, Nolan, Maiga - Carroll.
Στόουκ (4-5-1): Begovic - Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, Whelan, N'Zonzi, Adam, Etherington - Crouch.

Key Stat: Τα 9/11 under και 7/11 No Goal της Στόουκ, με την παράδοση να δείχνει 4/5 No Goal την τελευταία δεκαετία στα μεταξύ τους ματς στο Μπόλεϊν Γκράουντ.

Εκτίμηση: Σε καλό φεγγάρι και οι δύο μετά τα τελευταία αποτελέσματά τους, κοντράρονται σε ένα δύσκολο σε προβλέψεις ματς. Όλα τα φετινά παιχνίδια της Στόουκ ήταν οριακά και είχαν λίγα γκολ, στο 1,67 το under στον Stoiximan και στο 2,00 το No Goal φαίνονται καλές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights