CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

1,72 το 7ο σερί GG της Χόφενχαϊμ


Με υπηρεσιακό τεχνικό οι φιλοξενούμενοι, με προβλήματα ξανά το Αμβούργο

1,72 το 7ο σερί GG της Χόφενχαϊμ
Το Αμβούργο έδειξε ότι δεν επηρεάζεται πολύ από τα σημαντικά του προβλήματα, αποδίδοντας εξίσου καλά. Η Χόφενχαϊμ έπιασε… πάτο και ο Μπάμπελ απολύθηκε, με τους φιλοξενούμενους να ταξιδεύουν με υπηρεσιακό τεχνικό. Καλή περίπτωση το GG στο 1,72.
Για δεύτερο σερί παιχνίδι το Αμβούργο αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, αλλά και πάλι δεν ηττήθηκε. Μετά το 3-1 επί της Σάλκε, πήρε 1-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ μπαίνοντας μπροστά στο σκορ στο 26’ και δεχόμενο την ισοφάριση στο 68’. Ανέβηκε έτσι στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του βορρά είναι γενικά «σφιχτή», μετρώντας 10/15 under, ενώ εντός έδρας αγνοεί την ισοπαλία (4-0-3 με γκολ 8-8) και κόντρα στη Χόφενχαϊμ δεν έχει ηττηθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Μπουντεσλίγκα (3-1-0). Τα προβλήματα είναι και πάλι σημαντικά, με τον Φαν ντερ Φάαρτ (1 γκολ, 5 ασίστ) και τους μέσους Κάτσαρ και Γιάνσεν να παραμένουν εκτός, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Μπάιστερ (2 γκολ), σκόρερ και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.
Δεν πήγαινε παρακάτω για τη Χόφενχαϊμ, καθώς το 1-4 από τη Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η τέταρτη σερί ήττα της (με γκολ 5-13) και όπως ήταν λογικό ο Μάρκους Μπάμπελ δεν άντεξε παραπάνω στον πάγκο της ομάδας. Η απόλυσή του έφερε στον πάγκο των φιλοξενούμενων τον υπηρεσιακό Φρανκ Κράμερ (τεχνικός της ομάδας U23), ο οποίος θα μείνει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή διακοπή (2 παιχνίδια).
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού με ρεκόρ 3-3-9 και μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (22-36 τα γκολ), αλλά και τα περισσότερα over (12/15). Εκτός έδρας μετράνε 1-1-5 με 5/7 over. Αμφίβολος είναι ο στόπερ Ντελπιέρ (1 γκολ), νοκ-άουτ ξανά ο τερματοφύλακας Βίζε, οι στόπερ Κρις και Βέστεργκααρντ και ο Βούκσεβιτς (εξτρέμ, 1 γκολ). Τουλάχιστον επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος μέσος Ρούντι (2 ασίστ).
Πιθανές ενδεκάδες:
Αμβούργο (4-1-2-1-2): Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann, Lam – Badelj – Skjelbred, Aogo – Arslan – Son, Rudnevs
Χόφενχαϊμ (4-2-3-1): Casteels – Beck, Williams, Compper, Johnson – Rudy, Salihovic – Roberto Firmino, Volland, Usami – Joselu
Key Stat: Και τα έξι τελευταία παιχνίδια της Χόφενχαϊμ ήταν goal-goal και τα πέντε και over.
Συμπέρασμα: Παρά τις απουσίες του το Αμβούργο συνεχίζει να αποδίδει καλά, έχοντας και μια παραπάνω δυναμική εντός έδρας. Η Χόφενχαϊμ, όμως, ταξιδεύει με υπηρεσιακό τεχνικό και παρά το ότι δεν μιλάμε για «κανονική» αλλαγή προπονητή, οι φιλοξενούμενοι έχουν άλλη ψυχολογία πλέον. Ικανές επιθετικά και οι δύο ομάδες, με τη Χόφενχαϊμ δύσκολα να καταφέρει να αλλάξει πολλά στην τραγική της άμυνα σε τόσο σύντομο διάστημα. Προέρχεται από έξι σερί goal-goal, με το έβδομο συνεχόμενο να πληρώνει 1,72.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights