CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς άγχος ΑΕΛ και Μαρσέιγ (1,72)


Αποκλεισμένες και οι δύο, ξεκουράζει κόσμο η Μαρσέιγ

Χωρίς άγχος ΑΕΛ και Μαρσέιγ (1,72)
Χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι στο ΓΣΠ με τις ΑΕΛ και Μαρσέιγ να έχουν ήδη αποκλειστεί. Πολλά προβλήματα για τους Κύπριους, που ενδεχομένως να μην συμπληρώσουν 18άδα, σχεδόν με τα «δεύτερα» ταξίδεψε η Μαρσέιγ, στο 1,72 το goal-goal σε ένα ματς χωρίς άγχος.




Βαθμολογία 3ου ομίλου:

Φενέρμπαχτσε 13β. (10-4)
Γκλάντμπαχ 8β. (8-6)
Μαρσέιγ 5β. (9-8)
ΑΕ Λεμεσού 1β. (1-10)

Ματς-αγγαρεία για την ΑΕΛ αυτό με τη Μαρσέιγ, με κρυφό στόχο πάντως μία τιμητική νίκη, αφού μέχρι τώρα μετράει 0-1-4 στον όμιλο σκοράροντας και μόνο μία φορά (1-10). Το σίγουρο είναι όμως ότι το ματς δεν βρίσκει σε πολύ καλή κατάσταση τους Κύπριους. Έρχονται από δύο σερί ντέρμπι, από τα οποία δεν κέρδισαν κανένα. Ηττήθηκαν αρχικά 1-3 από τον ΑΠΟΕΛ (πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα) και πήραν 1-1 στην έδρα της Ανόρθωσης την προηγούμενη αγωνιστική.
Πριν τα ματς αυτά είχαν χάσει δύσκολα με 2-0 από την Γκλάντμπαχ, με τα δύο γκολ μετά το 79’ κι ενώ στο 75’ έμειναν με δέκα παίκτες. Η ήττα 5-1 στη Μασσαλία ήταν το μοναδικό over για την ΑΕΛ και το μοναδικό ματς που σκόραρε, με τα άλλα τέσσερα να είναι under.
Πολλά προβλήματα για τον Ζόρζε Κόστα που δεν συμπληρώνει καν 18άδα, αφού ο Κωνσταντίνου και οι μέσοι Ρουί Μιγκέλ, Ζιλμπέρτο και Μοντέιρο είναι τραυματίες, ο μέσος Μπεμπέ τιμωρημένος και οι Σέρτζιο (εξτρέμ), Αϊρόσα και Μαϊκόν (αμυντικοί) αμφίβολοι. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, που δεν είναι η φυσική έδρα της ΑΕΛ.
Η βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 από τη Λυών δεν πτόησε τη Μαρσέιγ, που λίγες μέρες μετά έβγαλε διπλό στην έδρα της Μπρεστ με 1-2 και ανέβηκε μόνη στη 2η θέση και στο -2 από την κορυφή. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα είναι αυτό που την απασχολεί πλέον, αφού με την ήττα 0-1 από τη Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε τον αποκλεισμό, καθώς υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Γκλάντμπαχ.
Δεν ταξίδεψαν για να ξεκουραστούν οι Μανταντά (τερματοφύλακας), Μορέλ, Ντιαβαρά, Ν’Κουλού (μπακ), Καμπορέ, Μπάρτον (μέσοι), Αμαλφιτανό και Τζ. Αϊγιού (επιθετικοί), ενώ τραυματίες είναι οι Ζινιάκ (επιθετικός) και Σεϊρού (μέσος) και τιμωρημένος ο εξτρέμ Α. Αϊγιού.
Key Stat: Η Μαρσέιγ έχει δεχτεί γκολ και στα πέντε παιχνίδια της στον όμιλο.
Συμπέρασμα: Αμφότερες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού και το μεταξύ τους ματς είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΑΕΛ έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών και ενδεχομένως να μην συμπληρώσει 18άδα, ενώ σχεδόν με τα «δεύτερα» ταξίδεψε η Μαρσέιγ. 1,72 πληρώνει το goal-goal σε ένα ματς χωρίς άγχος, με τους Γάλλους να έχουν δεχτεί σε όλα τα παιχνίδια τους στον όμιλο (3/5 goal-goal).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights