CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι για 1,80 η Σασσουόλο


Το ίδιο γήπεδο μοιράζονται Σασσουόλο και Μόντενα

Δεν είναι για 1,80 η Σασσουόλο
Το τοπικό ντέρμπι της Μόντενα ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Β΄Ιταλίας. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών τους. Χωρίς νικητή έχουν λήξει οι 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων σε απόδοση 3,45 βρίσκουμε το Χ.
Με σκοπό την ισοπαλία παρατάχθηκε η Σασσουόλο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρι την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να φύγει με τον 1 βαθμό μετά από ένα χορταστικό σε φάσεις και γκολ παιχνίδι που έληξε 3-3. Προηγήθηκε στο σκορ, βρέθηκε 2 φορές πίσω στην συνέχεια αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τερανόβα στο 66ο λεπτό. Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο φετινό που δέχτηκε παραπάνω από 1 γκολ.
Με πλήρη αποστολή θα υποδεχτεί την Μόντενα στο ντέρμπι της πόλης η Σασσουόλο. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα με την Σασσουόλο να έχει την βάση στα προάστια και να θεωρείται η ‘’μικρή’’ της πόλης. Οι οπαδοί της Μόντενα αναμένεται να είναι περισσότεροι στο γήπεδο.

Η Σασσουόλο έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί μόλις 11 γκολ και την δεύτερη καλύτερη επίθεση έχοντας σκοράρει 32 γκολ. Εντός έδρας έχει 7/8 νίκες και 5/8 Νο – Goal.
Πολύ δύσκολη νίκη για την Μόντενα την προηγούμενη αγωνιστική αφού με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νοβάρα και αφού πρώτα η αντίπαλός της είχε χάσει σωρεία ευκαιριών να προηγηθεί. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε κακή εμφάνιση πράγμα που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τιμωρημένος για την αναμέτρηση κόντρα στην Σασσουόλο είναι ο καλύτερος μεσοεπιθετικός της ομάδας Λαζάρεβιτς. Επιστρέφουν αφού εξέτισαν ο τερματοφύλακας Καλόμπι, ο αμυντικός Αντζέλκοβιτς και ο μέσος Οσούζι. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Ντάλα Μπόνα.
Η Μόντενα μετράει 7/10 no – goal στα τελευταία της παιχνίδια ενώ στην κοινή έδρα με την Σασσουόλο έχει μόλις 1 ήττα φέτος και έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 9 παιχνίδια.
Πιθανές Ενδεκάδες:
Σασσουόλο (4-3-3):
 Pomini - Gazzola, Bianco, Terranova, Longhi - Bianchi, Magnanelli, Missiroli - Troianiello, Boakye, Catellani
Μόντενα (4-4-2): Colombi - Gozzi, Andelkovic, Zoboli, Perna - Pagano, Signori, Moretti, Surraco - Ardemagni, Stanco
Key Stat: Η ισοπαλία έχει εμφανιστεί σε 5/6 αναμετρήσεις των 2 ομάδων με την Σασσούολο να είναι νικήτρια στο άλλο.
Συμπέρασμα: Η αναμέτρηση είναι τοπικό ντέρμπι και όπως είναι λογικό έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Η Σασσουόλο είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά και η Μόντενα είναι δύσκολη αντίπαλος στην κοινή έδρα και με τον κόσμο στις κερκίδες μαζί της. Καμία αξία στο άσσο του 1,80, με ρίσκο η ισοπαλία του 3,45 αποτελεί επιλογή πιο ορθολογιστική επιλογή δείχνει το under που στο εξωτερικό πληρώνει 1,70.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights