CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Με την φόρμα της Μπεσίκτας (1,83)


3 συνεχόμενες νίκες μετρούν οι ‘’Μαύροι Αετοί’’ στο πρωτάθλημα

Με την φόρμα της Μπεσίκτας (1,83)
Η φορμαρισμένη Μπεσίκτας των 3 συνεχόμενων νικών και του 5/6 στα τελευταία παιχνίδια υποδέχεται την Εσκισεχίρσπορ. Παρά την απουσία του Φερναντέζ η Μπεσίκτας αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έχει προβάδισμα νίκης, σε απόδοση 1,83 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο στο εξωτερικό.
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική αφού κέρδισε με ανατροπή την Ορντούσπορ εκτός έδρας με 2-1. Το πείραμα του Αϊμπαμπά με τα νεαρά παιδιά δείχνει να πιάνει τόπο και με την καθοδήγηση του Αλμέιδα που ήδη έχει σκοράρει 8 φορές στο πρωτάθλημα, η Μπεσίκτας βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την Γαλατάσαραϊ και την Αντάλιασπορ που είναι συγκάτοικοι στην κορυφή.
Για 6 εβδομάδες θα μείνει έξω ο Πορτογάλος βασικότατος μέσος Φερνάντεζ ο οποίος βρίσκεται στην χώρα του για θεραπεία ενώ τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο αμυντικός Γκουλούμ, μακροχρόνιοι οι υπόλοιποι απόντες που δεν επηρεάζουν.

Η Μπεσίκτας έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 32 γκολ ενώ προέρχεται από 6 συνεχόμενα over στο πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει 17 φορές σε αυτά τα παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα θα παίξει με την Αντάλιασπορ σε νόκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο εκτός έδρας.
Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο σερί της προηγούμενη αγωνιστική η Εσκισεχίρσπορ και έμεινε στο 2-2 με την Κασίμπασα αν και προηγήθηκε 2 φορές στο παιχνίδι. Παρέμεινε αήττητη για 3 συνεχόμενο παιχνίδι και μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 9 έχοντας αποτύχει να σκοράρει σε μόλις 1 από αυτά τα παιχνίδια.
Τιμωρημένος για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας είναι ο καλός μέσος Ποτούκ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες στην αποστολή. Στο πρωτάθλημα μετράει 8/14 GG ενώ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 27 γκολ με τον Σενεγαλέζο Καμαρά να δεσπόζει μπροστά με 8 γκολ. Την άλλη εβδομάδα θα υποδεχτεί την Καραμπούκ για το κύπελλο.
Key Stat: Η Μπεσίκτας έχει κερδίσει και στα 5 τελευταία παιχνίδια που υποδέχτηκε την Εσκισεχίρσπορ και γενικά μετράει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 κόντρα στους ‘’Μαύρους Αετούς’’
Συμπέρασμα: Η Μπεσίκτας αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και παρά την απουσία του Φερνάντεζ έχει προβάδισμα νίκης – σε απόδοση 1,83 - κόντρα στην Εσκισεχίρ που χάνεται στην Κωνσταντινούπολη. Καλές επιλογές δείχνουν και το over και το GG σε αποδόσεις 1,70 και 1,66 στο εξωτερικό αντίστοιχα αφού τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights