CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19/12/2012

ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 12/12/2012. 07:38

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού Τετάρτης

121 ΛΑΤΣΙΟ - ΣΙΕΝΑ 


Με αλλαγές και οι δύο, όμως η Λάτσιο παραμένει το φαβορί. Δεν έχει το μυαλό της στο κύπελλο η Σιένα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει, με το 3,75 Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βήμα-βήμα η διαδικασία που ακολουθείτε για να δείτε τους αγώνες Live:
1) Κάντε κλικ στον αγώνα που σας ενδιαφέρει2) Προτιμήστε τα Link που είναι σε Flash (Χωρίς Registration)3) Εάν έχετε εγκαταστήσει το Ustream ή το Sopcast επιλέξτε τα αντίστοιχα Links

122 ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ


Πριν τρεις μέρες οι δύο ομάδες έπαιξαν στο πρωτάθλημα στην ίδια έδρα κι έφεραν 2-2. Αμφότερες είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και το Λιγκ Καπ είναι παραπάνω από πολυτέλεια. Και οι δύο αναμένονται με πολλές αλλαγές. No bet.

123 ΝΑΒΑΛ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ

Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται πιθανότατα με αρκετές αλλαγές αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς πρωταθλήματος. Σε καλύτερη κατάσταση οι «βιόλα» που σκοράρουν ανελλιπώς τελευταία και με τον Μοντέλα να δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για το κύπελλο. Καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1,80, με την Ουντινέζε να μετράει 7 goal-goal στα 9 τελευταία και τη Φιορεντίνα 7 συνεχόμενα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

124 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

 Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται πιθανότατα με αρκετές αλλαγές αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς πρωταθλήματος. Σε καλύτερη κατάσταση οι «βιόλα» που σκοράρουν ανελλιπώς τελευταία και με τον Μοντέλα να δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για το κύπελλο Διαβάστε περισσότερα εδώ

125 ΜΠΡΕΝΤΑ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ


Η Μπρέντα διάγει μια πολύ δύσκολη χρονιά και η διάκριση στο Κύπελλο μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο. Στο πρωτάθλημα το παιχνίδι μεταξύ των δύο στην έδρα της Χέρακλες που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δώσει το τρίποντο στη Χέρακλες.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πέρυσι βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, λύγισαν στο τελευταίο τους ματς, το τοπικό ντέρμπι στην έδρα της Τβέντε. Απέδειξαν όμως κι εκεί ότι είναι μια πάρα πολύ ικανή ομάδα.
Θα επιλέξουμε το διπλό με απόδοση 2,40.


126 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 

 Η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει στη χειμερινή απέχοντας μόνο μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η Λεβερκούζεν από τη δεύτερη θέση. Οι κανόνες ενός νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, όμως, είναι διαφορετικοί Διαβάστε περισσότερα εδώ

127 ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, που βρίσκει την Μπόχουμ να προέρχεται από δύο σερί ευρείες νίκες με μηδέν παθητικό και την Μόναχο 1860 να παραμένει αήττητη με τον νέο της προπονητή (1-4-0)    
Διαβάστε περισσότερα εδώ

128 ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΠΟΡΤΟ

Η Νασιονάλ έμεινε στο 1-1 με την Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μέσος Ρέβσον.
Η Πόρτο δεν έπαιξε το ματς με την Σετουμπάλ λόγω βροχής. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές μιας και η Πόρτο δεν πολυενδιαφέρεται για το Λιγκ Καπ. Εκτός ο μπακ Μαικόν σίγουρα.

129 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Τα προημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας διεξάγονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Το ματς είναι για την πρώτη αγωνιστική και κάθε ομάδα θα δώσει έξι ματς. Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ, ενδεχομένως όμως να έχει πολλές αλλαγές. 1,66 πληρώνουν άσος και goal-goal, τιμές που θα ανέβουν λογικά στο live.

130 ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ- ΤΣΒΟΛΕ

 Οι αετοί αρέσκονται φέτος σε ανοικτά ματς τα οποία γίνονται ροντέο από την επίτευξη του πρώτου τέρματος και μετά. Η Τσβόλε έχει μάθει να παίζει αμυντικά στην Eredivisie όμως δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει την ίδια τακτική σε μια διοργάνωση που δεν την ενδιαφέρει και απέναντι σε μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

131 Ντόρτμουντ - Αννόβερο

Δύσκολα δεν θα κυνηγήσει το στόχο του κυπέλλου η Ντόρτμουντ, αφού το πρωτάθλημα έχει πρακτικά χαθεί με τη Μπάγερν στο +12. Τους βασικούς 11 ετοιμάζει ο Κλοπ, με προβλήματα στο κέντρο της άμυνας το Αννόβερο. Πιθανό over που δεν πληρώνει τίποτα, δεν μπορούμε να δούμε τίποτα άλλο από μια καθαρή νίκη της Μπορούσια, αποδεκτό το +1 χάντικαπ για το Αννόβερο. 

132 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Εξαιρετικά χαμηλές οι αποδόσεις για τον άσο της Στουτγάρδης (1,44), καθώς αν και υποδέχονται ομάδα Τσβάιτε Λίγκα οι γηπεδούχοι δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα φέτος. Η Κολωνία «τρέχει» καλό σερί στο πρωτάθλημα και μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.  Διαβάστε περισσότερα εδώ


133 ΛΙΝΤΣ - ΤΣΕΛΣΙ

Πατήματα δείχνει να βρίσκει η Λιντς, σε αντίθεση με την Τσέλσι που ψάχνεται και το παρελθόν του Μπενίτεθ μας δείχνει ότι θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετό καιρό ακόμα. Στην έδρα της η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή και με τους λονδρέζους ακόμα σε τζετ-λαγκ από το ταξίδι στην Ιαπωνία δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την αγορά που κοντράρει το διπλό, με το +0,75 των γηπεδούχων να αποδίδει αυτή την ώρα 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

134  ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 

Η Φέγενορντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση αλλά με μεγάλα κενά στην άμυνα, ο Φαν Μπάστεν έτσι κι αλλιώς αποδεικνύει σε κάθε φετινό ματς ότι αδυνατεί να στήσει σωστά την Χέρενφεεν με αποτέλεσμα να αναμένεται ένα ανοικτό ματς Διαβάστε περισσότερα εδώ



135. ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Πιθανό αλλά μικρό και εδώ το διπλό. Η γηπεδούχος δεν έχει την πολυτέλεια για τέτοιες διοργανώσεις, τη στιγμή όμως που πριν την επίσημη ενδεκάδα της Μπενφίκα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις διαθέσεις που θα δείξει η φιλοξενούμενη.
136. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ
Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία μετράει η γηπεδούχος, που έχει συνολικό απολογισμό 4-0-9 με 11/13 over. Η Μοντρόουζ είναι ποιοτικότερη κι έχει προβάδισμα νίκης, ενώ μετράει 11/15 over συνολικά και 6/7 εκτός έδρας. 1,70 πληρώνει το ασιατικό over 3.
137. ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Οι δύο ομάδες έπαιξαν και πριν τρεις μέρες στο πρωτάθλημα και η Μπολόνια κέρδισε 2-3, αν και έχανε μέχρι το 88’ με 2-1! Άγνωστη η ψυχολογία της Νάπολι μετά την επισημοποίηση της τιμωρίας της για τα στημένα ματς (-2 βαθμοί στο πρωτάθλημα και δύο παίκτες τιμωρημένοι), με τους «παρτενοπέι», πάντως να κατεβάζουν καλή ενδεκάδα σε αντίθεση με τα «δεύτερα» της Μπολόνια. Μικρός ο άσος (1,36), ο οποίος πιθανότατα θα μας απασχολήσει στο live.
138. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ
Το ματς είναι και γειτονικό, η Μπράγκα είναι το φαβορί (1,95), όμως σε έναν τόσο υποβαθμισμένο θεσμό, θα πρέπει και εδώ να δούμε τις επίσημες ενδεκάδες.
139 ΕΣΤΟΡΙΛ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 

 Πόσο εύκολο είναι για την Εστορίλ να επαναλάβει την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Σετούμπαλ; Οι γηπεδούχοι ενδεχομένως να κάνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος μιας και είχαν ματς την Κυριακή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με την ενδεκάδα που θα έπαιζε κόντρα στην Πόρτο Διαβάστε περισσότερα εδώ


140 ΡΙΟ ΑΒΕ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Γειτονικό ματς που στο πρωτάθλημα θα ήταν ντέρμπι τεταρτο-πέμπτης θέσης. Η Ρίο Άβε είναι καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός (1-3-2, 4/6 under), η φιλοξενούμενη παραμένει αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (2-4-0 με 5/6 under). Στο πρωτάθλημα πριν δέκα μέρες στην ίδια έδρα το αντίστοιχο ματς έληξε 0-0. 3,25 πληρώνει η ισοπαλία.

stoixima

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights