CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Παίρνει παιχνίδι η Εσπανιόλ (2,00)


Σε τραγική κατάσταση η Σεβίλλη

Παίρνει παιχνίδι η Εσπανιόλ (2,00)
Διέκοψε το σερί των ηττών η Εσπανιόλ στο ντεμπούτο του Αγκίρε στον πάγκο της και υποδέχεται μια Σεβίλλη που έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι. Δέχεται πιέσεις ο άσος, ασφαλές φαίνεται το 2,00 του DNB.

Πρώτη του Αγκίρε μπροστά στους οπαδούς της Σεβίλλης και ο έμπειρος τεχνικός ζητάει την πρώτη του νίκη στην καινούργια του ομάδα. Τραγική στα τελευταία παιχνίδια η Σεβίλλη που πληρώνει τις πολλές απουσίες, δέχεται πιέσεις ο άσος στο εξωτερικό.

Επιφυλακτικά κατέβασε την Εσπανιόλ ο Χαβιέ Αγκίρε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της και το 0-0 στη Γρανάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό αποτέλεσμα. Ο ένας βαθμός δεν… έσωσε το σύλλογο της Βαρκελώνης, όμως με τον νέο τεχνικό στον πάγκο αρκετοί αισιοδοξούν και πιστεύουν πως τα θετικά αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται από το ματς με τη Σεβίλλη. Εντός η Εσπανιόλ έχει τη χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Αγκίρε, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει επιθετικά την ομάδα. Εξέτισε ο στόπερ Μορένο και επιστρέφει στην αποστολή, παραμένει τιμωρημένος ο εξτρέμ Σέρχιο Γκαρθία.


Μόλις δύο νίκες στα τελευταία 19 παιχνίδια της στην Πριμέρα έχει η Εσπανιόλ, η οποία δεν έχει καν σκοράρει στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ο εντός έδρας απολογισμός της ομάδας είναι 1-2-4 με τέρματα 7-13, έχοντας σ’ αυτά τα ματς 4/7 over και άλλα τόσα No Goal.

Χωρίς φρένα ο κατήφορος της Σεβίλλης τον τελευταίο μήνα, με την ομάδα να γνωρίζει την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα και την τέταρτη σε έξι ματς από την Βαγιαδολίδ. Μάλιστα η ήττα αυτή ήρθε εντός έδρας και ο κόσμος γιούχαρε τους παίκτες της Σεβίλλης, οι οποίοι κυνηγούσαν το σκορ στο 0-2 από το 12’ και δεν σκόραραν καν, μιας και το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με αυτογκόλ στο 50’. Μεγάλη η υποχώρηση της ομάδας στη βαθμολογία, με 19 βαθμούς η Σεβίλλη βρίσκεται στην 11η θέση, αρκετά μακριά από το στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα θετικά η επιστροφή του χαφ Ράκιτιτς και του στόπερ Σπάχιτς που εξέτισαν, τιμωρημένοι όμως είναι οι Μέντε και Λούνα, ενώ τραυματίες παραμένουν ο πρώτος σκόρερ Νεγρέδο (7 γκολ) και ο χαφ Τροχόφσκι.

Στο 1-2-4 με τέρματα 5-11 ο εκτός έδρας απολογισμός της Σεβίλλης, με την ομάδα να χάνει από το ημίχρονο και τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, τη στιγμή που μετράει 6/7 over στα τελευταία ματς της ανεξαρτήτως έδρας και έχει δεχθεί 2+ γκολ στα τελευταία τέσσερα στο πρωτάθλημα.

Πιθανές ενδεκάδες

Εσπανιόλ (4-2-3-1): Alvarez – Lopez, Colotto, Moreno, Alvarez – Forlin, Sanchez – Simao, Verdu, Wakaso – Longo.
Σεβίλλη (4-2-3-1): Palop – Cicinho, Fazio, Spahic, Navarro – Kondogbia, Maduro – Navas, Rakiticv, Reyes – Baba.

Key Stat: Τρεις σερί ήττες έχει εκτός έδρας η Σεβίλλη, η οποία δέχεται 2+ γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και παίζει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ.

Συμπέρασμα: Μεγάλη ευκαιρία νίκης αυτή για την Εσπανιόλ, η οποία βρίσκει τη Σεβίλλη σε τραγική κατάσταση και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Η απόδοση του άσου δέχεται πιέσεις στο εξωτερικό, το DNB στο 2,00 φαίνεται ασφαλής επιλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights