CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κάντο όπως στο πρωτάθλημα (2,15)


Μοναδική νίκη της Βόλφσμπουργκ φέτος εντός έδρας το 3-1 επί της Λεβερκούζεν

Κάντο όπως στο πρωτάθλημα (2,15)
Εντελώς αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, με τη Βόλφσμπουργκ να πηγαίνει στη διακοπή βρισκόμενη μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και τη Λεβερκούζεν να είναι μόνη της στη 2η θέση. Διαφορετικοί οι κανόνες ενός νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, στο 2,15 το ασιατικό level ball των «Λύκων».
Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια η Βόλφσμπουργκ στο μεγάλο διπλό επί της Ντόρτμουντ με 2-3 και ηττήθηκε 0-2 από την Άιντραχτ, ματς που ουσιαστικά τελείωσε στο 18’, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε βρεθεί ήδη πίσω στο σκορ με 0-2 και με παίκτη λιγότερο!
Παρά το ότι μετά τη φυγή του Μάγκατ έχει πάρει θετικά αποτελέσματα, είναι αναγκασμένη να πάει στη χειμερινή διακοπή μόλις μία θέση πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού αλλά με διαφορά ασφαλείας (+7). Στα αρνητικά και οι πολύ κακές εντός έδρας επιδόσεις της (1-3-4 στο πρωτάθλημα με γκολ 6-14), με τη μοναδική της νίκη να είναι κόντρα στη Λεβερκούζεν με 3-1!

Τραυματίας είναι ο αναπληρωματικός μέσος Τρες, εκτός παραμένουν και δύο μακροχρόνια απόντες. Ουσιαστικά είναι πλήρης.
Δεν πτοήθηκε η Λεβερκούζεν από την ήττα στο Αννόβερο και στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου κέρδισε εύκολα το Αμβούργο με 3-0 και με εξαιρετική εμφάνιση. Πηγαίνει στη διακοπή μετά από έναν εξαιρετικό γύρο και από τη δεύτερη θέση (-9 από την Μπάγερν).
Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει 4-1-4 (9/9 over!), αλλά από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά έχει δώσει 21 επίσημα ματς και μετράει 14-4-3, με τη μία ήττα να είναι σε αδιάφορο ματς με τα «δεύτερα» και τις άλλες δύο εκτός έδρας από Βόλφσμπουργκ και Αννόβερο.
Επιστρέφουν από τιμωρίες ο μέσος Ράινχαρντ και ο δεξιός μπακ Καρβαχάλ, εκτός παραμένουν ο εξτρέμ Σαμ (4 γκολ), ο μεσοεπιθετικός Μπελαράμπι (1 γκολ), ο στόπερ Τόπρακ και οι ακραίοι μπακ Κάντλετς (1 γκολ) και Σβάαμπ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βόλφσμπουργκ (4-2-3-1): Benaglio – Fagner, Naldo, Kjaer, M. Schafer – Josue, Polak – Hasebe, Diego, Vieirinha – Dost
Λεβερκούζεν (4-3-3): Leno – Carvajal, Wollscheid, M. Friedrich, Boenisch – L. Bender, Reinartz, Rolfes – Castro, Kiessling, Schurrle
Key Stat: Η Λεβερκούζεν είναι η μοναδική ομάδα που η Βόλφσμπουργκ έχει κερδίσει φέτος εντός έδρας στο πρωτάθλημα και η μοναδική κόντρα στην οποία σκόραρε εντός πάνω από 1 γκολ!
Συμπέρασμα: Η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει στη χειμερινή απέχοντας μόνο μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η Λεβερκούζεν από τη δεύτερη θέση. Οι κανόνες ενός νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, όμως, είναι διαφορετικοί και το 2,15 του ασιατικό level ball των «Λύκων» δεν μπορεί να αγνοηθεί. Άλλωστε, η μοναδική νίκη της Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα εντός έδρας ήταν το 3-1 επί της Λεβερκούζεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights