CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

BET: Νέο GG για Βαλενσιέν (1,909)


Πέντε συνεχόμενα έχει η Νανσί

BET: Νέο GG για Βαλενσιέν (1,909)
Η ουραγός Νανσί δεν έχει κερδίσει από τον Αύγουστο, αλλά δείχνει σημάδια ζωής, ενώ έρχεται από πέντε σερί goal-goal. Η Βαλενσιέν διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά δεν έχει καλή παράδοση σε αυτήν την έδρα. 8/10 τελευταία των φιλοξενούμενων ήταν επίσης goal-goal (1,909).
Καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Νανσί, συνεχίζοντας να γράφει αρνητικά ρεκόρ, αφού έφτασε τα 14 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, που είναι το χειρότερο σερί της ιστορίας της (0-5-9). Οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει το πρώτο τους παιχνίδι τον Αύγουστο και από τότε δεν έχουν άλλη νίκη, είναι όμως βελτιωμένοι στα τρία τελευταία, παίρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες.
Πάντως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, αφού πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από θέση σωτηρίας. Αν και δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 14 τελευταία και διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση (10-26 τα γκολ), τα πέντε τελευταία τους παιχνίδια ήταν goal-goal. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραν 1-1 στην έδρα της Εβιάν, ισοφαρίζοντας με τον Μολό.

Τέσσερα παιχνίδια απομένουν για το 2012 και ο Ζαν Φερναντέζ παίζει το «κεφάλι» του σε αυτά τα ματς. Εξέτισε την ποινή του ο επιθετικός Μουκαντζό, ο φορ Ζενκέ (1 γκολ) και ο αριστερός μπακ Αϊνταρά είναι αμφίβολοι, νέες απουσίες αυτές του στόπερ Πουιγκρενιέ (2 γκολ) και του επιθετικού Αλό Εφουλού. Οι γηπεδούχοι μετράνε 10/15 under συνολικά και 7/8 εντός έδρας.
Με γκολ μόλις από το 6ο λεπτό του μεσοεπιθετικού Καντίρ, ο οποίος έχει πλέον συμμετοχή στα 7/8 τελευταία γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα (4 γκολ, 3 ασίστ), η Βαλενσιέν επέστρεψε άμεσα στις νίκες με 1-0 επί της Ρεμς και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία.
Μαζί με τη Λυών διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (28-16 τα γκολ), ενώ στο ματς με τη Ρεμς κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της στα δέκα τελευταία (8/10 goal-goal). Αυτό που δεν είναι με το μέρος της είναι η παράδοση, αφού δεν έχει νίκη στην έδρα της Νανσί τα έξι προηγούμενα χρόνια (0-3-3). Μεγάλο χρονικό διάστημα θα χάσει ο μεσοαμυντικός Καμαρά, επανέρχεται ο επίσης μεσοαμυντικός Γκομίς.
Key Stat: Η Νανσί έρχεται από πέντε συνεχόμενα goal-goal, η Βαλενσιέν έχει 8/10 τελευταία.
Συμπέρασμα: Σημάδια ζωής δείχνει η ουραγός Νανσί, που δεν έχει κερδίσει από τον Αύγουστο, αλλά πήρε τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ τα πέντε τελευταία της παιχνίδια ήταν goal-goal. Η Βαλενσιέν είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 8/10 τελευταία της παιχνίδια να είναι επίσης αμφίσκορα. Υψηλό το 1,909 που βρίσκουμε για το goal-goal, όταν σε άλλες εταιρείες του εξωτερικού φτάνει μέχρι το 1,80.

Paltoglou (Bet Bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights