CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι φαβορί η ΑΕΚ, αξίζει ο «Παπ»


Αήττητος ο Πανθρακικός με Δερμιτζάκη (3-2-0) και με μόνο ένα γκολ παθητικό

Δεν είναι φαβορί η ΑΕΚ, αξίζει ο «Παπ»
Μάχη ουράς στο ματς της Κομοτηνής που ολοκληρώνει την τρέχουσα αγωνιστική. Ο Πανθρακικός προσφέρεται μέχρι και στο 3,00, αν και είναι αήττητος με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο του και η ΑΕΚ μετράει 1-0-5 εκτός έδρας, ενώ πολύ μεγάλη είναι και η απόδοση για το anytime του Παπαδόπουλου (4,33).
Το αήττητο σερί του Πανθρακικού με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο του συνεχίστηκε και στο Ηράκλειο, όπου αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού προηγήθηκε στο 53’ και δέχτηκε την ισοφάριση από τον ΟΦΗ στο 89’ (1-1). Συνολικά σε πέντε ματς με τον νέο του προπονητή μετράει 3-2-0, δεχόμενος μόνο ένα γκολ.
Παρόλα αυτά και εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματός του είναι μόλις στο +3 από την τελευταία θέση. Εντός μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει φέρει εφτά no-goal στα δέκα τελευταία του παιχνίδια.

Θα λείψουν οι ακραίοι μπακ Σκλιοπίδης και Στάθης, όπως και οι μακροχρόνιοι απόντες Μακρυδημήτρης, Μελίσσης (στόπερ) και Μιχαλόπουλος (μέσος). Εξέτισε και επιστρέφει όμως ο αριστερός μπακ Χρήστου. Ο Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης των Θρακιωτών με πάνω από ένα γκολ, έχοντας σκοράρει τα 6/13 γκολ της ομάδας του.
Νίκη-ανάσα για την ΑΕΚ, που μετά το 0-1 από τον Λεβαδειακό επικράτησε στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς 2-1 του ΠΑΣ, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 82’ κι ενώ στο 37’ και με το σκορ στο 1-1 είχε χαμένο πέναλτι. Παραμένει στην τελευταία θέση η Ένωση (σε ισοβαθμία με άλλες ομάδες) και ψάχνει βαθμούς και στην Κομοτηνή για να ξεφύγει από την ουρά.
Εκτός έδρας, πάντως, έχει μόνο ένα διπλό και πέντε ήττες (1-0-5), από τις οποίες οι τέσσερις ήταν με 1-0 και η πέμπτη με 2-1. Τα 5/6 εκτός έδρας ήταν no-goal και τα 4/6 under, ενώ συνολικά έχει φέρει 9/13 under. Ο Έβαλντ Λίνεν αναμένεται να συμπεριλάβει ξανά στην αποστολή τον Κατίδη, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο Κορδέρο. Πιθανότατα θα λείψουν οι τραυματίες Λαγός και Μπουγαΐδης, σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Βλάχος.
Πιθανές ενδεκάδες:
Πανθρακικός (4-2-3-1): Κουτσόπουλος – Καστσελάν, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου – Μουνάφο, Λαδάκης – Μπαϊκαρά, Βαϊρουά, Λουσέρο – Παπαδόπουλος
ΑΕΚ (4-2-3-1): Κωνσταντόπουλος – Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κοντοές, Κοτσαρίδης – Κορδέρο, Φέτσης – Φούντας, Γκερέιρο, Φουρτάδο – Παυλής
Key Stat: Ο Παπαδόπουλος έχει σκοράρει τα 6/13 γκολ του Πανθρακικού.
Συμπέρασμα: Ο Πανθρακικός παραμένει ακόμα χαμηλά, αλλά με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο του δεν έχει ήττα (3-2-0) και έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Η ΑΕΚ παλεύει τα ματς με τον Λίνεν, αλλά δεν παύει να μετράει 1-0-5 εκτός έδρας, σκοράροντας μόνο στα δύο από αυτά. Πολύ δύσκολο ματς, κακώς υποτιμάται σε κάποιες εταιρείες ο Πανθρακικός (μέχρι και στο 3,00 προσφέρεται), εξαιρετικό δείχνει το 4,33 για το anytime του Παπαδόπουλου, μόνιμου σκόρερ των Θρακιωτών, ο οποίος έχει σημειώσει τα 6/13 γκολ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights