CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πολλά γκολ για Χέρενφεεν-Φέγενορντ


13/15 over μετράει η ομάδα του Κούμαν

Πολλά γκολ για Χέρενφεεν-Φέγενορντ
Aγώνας για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ολλανδίας όπου παραδοσιακά οι ομάδες δίνουν αρκετή σημασία και συνήθως τα παιχνίδια έχουν μεγάλα σκορ μιας και αποτελούν την προτελευταία αναμέτρηση της χρονιάς. Στο 3,25 το όριο των γκολ στους μπουκ.

Παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα της Χέρενφεεν που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της βαθμολογίας. Ακόμη μια κακή εμφάνιση στην Ουτρέχτη και ήττα με 3-1 σε ένα παιχνίδι που σε κανένα σημείο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ικανοί να διεκδικήσουν κάποιο βαθμό.

Η προσοχή των παικτών του Φαν Μπάστεν αναγκαστικά στρέφεται στο Κύπελλο καθώς η ανάγκη για μια νίκη-πρόκριση είναι επιτακτική πλέον για τις καρδούλες και ας τονίζει ο Ολλανδός προπονητής ότι δεν ανησυχεί για την θέση του στην ομάδα μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες η αποστολή της ομάδας.


Μεγάλη αλλά και επεισοδιακή νίκη για τη Φέγενορντ απέναντι στην Ντεν Χάαγκ σε ένα ματς που είχαμε αναφέρει ότι θα αντιμετωπίσουν πάρα πολλές δυσκολίες με την ομάδα της Χάγης να έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 2 φορές στα γκολ των γηπεδούχων, ο ρεφ εξάντλησε όμως την αυστηρότητά του στην αποβολή του Μπέγκιελτζικ που έφερε ισορροπία στο γήπεδο και οι παίκτες του Κούμαν πέτυχαν το νικητήριο τέρμα στο 86ο λεπτό με αυτογκόλ.

Με αυτά και με αυτά η Φέγενορντ μετράει 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα και φυσικά ο έμπειρος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα στον αγώνα Κυπέλλου για να μη χαλάσει την χημεία της ομάδας που έτσι κι αλλιώς θα κλείσει την χρονιά το επόμενο Σαββατοκύριακο με το ματς κόντρα στη Γκρόνινγκεν.

Key Stat: 13/15 over μετράει στα τελευταία της ματς η Φέγενορντ.

Συμπέρασμα: Η Φέγενορντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση αλλά με μεγάλα κενά στην άμυνα, ο Φαν Μπάστεν έτσι κι αλλιώς αποδεικνύει σε κάθε φετινό ματς ότι αδυνατεί να στήσει σωστά την Χέρενφεεν με αποτέλεσμα να αναμένεται ένα ανοικτό ματς με εκατέρωθεν φάσεις και τέρματα. Στο 3,25 το όριο των μπουκ, αν αργήσει το πρώτο γκολ το ματς αυτό θα μας απασχολήσει σίγουρα για κάποια επιλογή στο over.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights