CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφει στα over η Μπαστιά (1,85)


Δέχεται εύκολα γκολ εντός η Τουλούζ

Επιστρέφει στα over η Μπαστιά (1,85)
Μετά το… ευχάριστο διάλειμμα με το 0-0 στη Λιλ, η Μπαστιά λογικά επιστρέφει στα over στην έδρα της Τουλούζ, η οποία παίζει αρκετά ανοιχτά και χαλαρά εντός. Στο 1,85 το σημείο στο εξωτερικό, δέχεται ήδη πιέσεις.

Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε μετράει η Τουλούζ στο Σαμπιονά και το ματς με την Μπαστιά προσφέρεται για να βρει η ομάδα τη χαμένη ψυχολογία της. Στο μηδέν έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο Λιλ, κάτι που σπάνια συμβαίνει φέτος, με το over να πληρώνει καλά στο εξωτερικό.

Διάλειμμα φαίνεται πως ήταν το 3-0 επί της Λυών για την Τουλούζ, με την ομάδα να χάνει την περασμένη εβδομάδα με 1-0 από τη Λοριάν και να υποχωρεί κι άλλο στη βαθμολογία. Κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ξύπνησε μόνο όταν δέχθηκε το γκολ, όμως τότε ήταν πολύ αργά. Από εκεί που βρισκόταν στις ευρωπαϊκές θέσεις και κοντά σε αυτές του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τουλούζ επέστρεψε στη μέση της βαθμολογίας και το ματς με την Μπαστιά θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο τραυματίας βασικός μπακ Οριέ, παραμένει εκτός εδώ και καιρό ο καλός στόπερ Γιαγκό.

Ανοικτά τα περισσότερα εντός έδρας ματς της Τουλούζ, με την ομάδα να έχει απολογισμό 3-3-1 με τέρματα 15-11. Σ’ αυτά τα ματς η γηπεδούχος έχει 6/7 over και άλλα τόσα Goal/Goal, αν και τα τελευταία τρία παιχνίδια της και τέσσερα από τα τελευταία πέντε τελείωσαν No Goal.

Η Μπαστιά κράτησε με νύχια και με δόντια το μηδέν κόντρα στην Λιλ εκτός έδρας και κατάφερε να μείνει αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που είχε κάνει μέσα στο Νοέμβριο. Ήρωας του ματς ο αναπληρωματικός κίπερ Μπονφουά που έπαιξε στα δύο τελευταία και θεωρήθηκε… γκαφατζής, όμως εκείνος κράτησε την ομάδα μέσα στο ματς με τις επεμβάσεις του. Παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και προς το παρόν χάρη στην καλή της επίθεση (γιατί για την άμυνα ούτε λόγος) φαίνεται ικανή να μείνει εκεί. Λογικά επιστρέφει ο μέσος Ροτέν, όχι όμως και ο καλός στόπερ Μαρσάλ.

Εκτός έδρας η Μπαστιά έχει απολογισμό 1-3-4 με τέρματα 9-18, έχοντας παράλληλα 6/8 over και Goal/Goal σ’ αυτά τα ματς. Πριν το 0-0 με τη Λιλ η Μπαστιά μετρούσε 5/5 over και συνολικά έχει 13/15 over και 9/15 Goal/Goal στο πρωτάθλημα.

Key Stat: Τα 13/15 over της Μπαστιά και τα 6/7 over που έχει εντός η Τουλούζ.

Συμπέρασμα: Μετά το τελευταίο της 0-0 στην έδρα της Αζαξιό, η Μπαστιά έφερε πέντε συνεχόμενα over. Δύσκολο να μην έχει ξανά γκολ δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της, over-άτη και η Τουλούζ εντός έδρας, αξίζει το 1,85 του εξωτερικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights