CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Over και Goal/Goal για Κιλμάρνοκ


Ευνοεί η παράδοση τα σημεία

Over και Goal/Goal για Κιλμάρνοκ 
Ομάδες που φέρνουν εύκολα το over εντός και εκτός είναι οι Κιλμάρνοκ και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα και με την παράδοση να ευνοεί τα εκατέρωθεν και πολλά γκολ, το 1,73 του Stoiximan για το over φαίνεται καλή επιλογή.

Νίκη ψυχολογίας ήταν για τη Κιλμάρνοκ το 0-2 στο Αμπερντίν, ένα τρίποντο που το χρειαζόταν η ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Κακή η φόρμα της Χιμπέρνιαν που κάνει πολλά αμυντικά λάθη και αυτά οδηγούν σε ήττες, αξίζει το αμφίσκορο και το over στο μεταξύ τους ματς.

Μετά τις ήττες από Σεντ Τζόνστον (1-2) και Σέλτικ (1-3) εντός έδρας, η Κιλμάρνοκ επέστρεψε στις επιτυχίες με το εκτός έδρας 2-0 επί της Αμπερντίν. Αλάνθαστη η ομάδα στην άμυνα, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ο δρόμος προς τη νίκη ουσιαστικά άνοιξε στο 43’ όταν της δόθηκε πέναλτι και αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα τον τελευταίο μήνα, εντός έδρας έχει να κερδίσει από το 3-0 επί της Ρος Κάουντι στις 10 Νοεμβρίου. Τιμωρημένος είναι ο προπονητής Σιλς που θα βρεθεί στην εξέδρα, εκτός ο καλός χαφ Κέλι (4 γκολ).

Τις περισσότερες εντός έδρας ήττες μετά την ουραγό Νταντί έχει η Κιλμάρνοκ, μετρώντας απολογισμό 3-1-5 με τέρματα 14-14 εντός. Σ’ αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έχει φέρει 8/9 over και 7/9 Goal/Goal, ενώ πριν το 2-0 επί της Αμπερντίν ο σύλλογος προερχόταν από πέντε συνεχόμενα over.

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης έχασε η Χιμπέρνιαν, η οποία μετά το 3-0 από την Ινβερνές, ηττήθηκε και εντός έδρας από τη Μαδέργουελ με 2-3. Πολλά τα αμυντικά λάθη για την ομάδα, η οποία προηγήθηκε με 2-0 (!), όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το γήπεδο και έχασε το ματς με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή η τριάρα ήταν η τρίτη στα τελευταία πέντε ματς για τη Χιμπέρνιαν, η οποία με 27 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα ανάμεσα στις δέκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Αποβλήθηκε και θα λείψει ο ηγετικός στόπερ ΜακΠέιν.

Εκτός η Χιμπέρνιαν μετράει απολογισμό 3-1-5 με τέρματα 13-17, έχοντας φέρει 8/9 over και 5/9 Goal/Goal. Over τελείωσαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπως και τα οκτώ από τα δέκα τελευταία μέσα στους δύο μήνες που πέρασαν.

Key Stat: 8/9 over εντός έχει η Κιλμάρνοκ, άλλα τόσα μετράει εκτός η Χιμπέρνιαν, με τις δύο ομάδες να έχουν φέρει την τελευταία πενταετία 6/7 Goal/Goal και τρία συνεχόμενα over στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Κιλμάρνοκ.


Συμπέρασμα: Τραγικά αμυντικά λάθη κάνει η Χιμπέρνιαν και παίζοντας χωρίς τον στόπερ και αρχηγό ΜακΠέιν, τα πράγματα αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η Κιλμάρνοκ εντός πάντως παίζει λάθος και δέχεται πολλά γκολ, οπότε το over στο 1,73 του Stoiximan φαίνεται η καλύτερη επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights