CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έκοψε τα «φτερά» της ΑΕΚ ο Ατρόμητος (photos)


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της απέναντι στον Ατρόμητο μένοντας στο (δίκαιο) 1-1 και τις θέσεις του υποβιβασμού.Έκοψε τα «φτερά» της ΑΕΚ ο Ατρόμητος (photos) | onsports.gr
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αν κάποιος έδινε το βαθμό της ισοπαλίας στους «κιτρινόμαυρους» το πιθανότερο ήταν πως θα έμεναν ικανοποιημένοι. Με το τέλος του παιχνιδιού όμως, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που χαμογέλασαν με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι δύο ομάδες έκαναν μία από τις χειρότερές τους εμφανίσεις καθώς δεν είχαν ίχνος φαντασίας στο παιχνίδι τους δημιουργώντας ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε  σοβαρά σε δύο περιπτώσεις με τον Επστάιν (16’, 45’) όταν ο Γερμανός επιθετικός δεν ευστόχησε.
Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης ήταν άκρως αντίθετη. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτή που είχε την κατοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Από την πλευρά της, η Ένωση προσπαθούσε να παίξει με αντεπιθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς έλειπε η φρεσκάδα από τα πόδια της.
Στο 66’ ο Φούντας κάνοντας μία εξαιρετική πάσα στον Σταματή, ο νεαρός επιθετικός με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα δείχνοντας πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε βασική επιλογή του Έβαλντ Λίνεν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα όμως, η Ένωση έμεινε πίσω για να διατηρήσει το προβάδισμά της. Κάτι που δεν κατάφερε όμως, καθώς στο 76’ ο Πίτου εκτέλεσε το φάουλ με τον Ιγκλέσιας να σηκώνεται ανενόχλητος και με καρφωτή κεφαλιά να «γράφει» το τελικό 1-1 που ήταν ίσως και το δικαιότερο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες.
Η ΑΕΚ παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού όπου συγκατοικεί με την Κέρκυρα και θέλει σίγουρα ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για να μπορέσει να ξεφύγει από τις περιπέτειες.
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Πρώτος Βοηθός: Τάτσης (Ηπείρου)
Δεύτερος Βοηθός: Μαγιάννης (Άρτας)
Τέταρτος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Φούντας, Γκερέιρο, Κατίδης, Κουτρουμπής, Φουρτάδο (Σταματής 64'), Παυλής, Κορδέρο (Κοτσαρίδης 42'), Βλάχος, Γιάγκο (Τσούπρος 56')
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης (Μπέλιτς 74'), Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος (Κούτση 69'), Λαζαρίδης
Σκορ: Σταματής 66' (1-0), Ιγκλέσιας 77' (1-1)
Κίτρινες: Κουτρουμπής 26', Δημούτσος 29', Ιγκλέσιας 39', Μπρίτο 64', Φούντας 69', Τσούπρος 75', Κούτσι 75', Βλάχος 78'


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights