CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Αλμα παραμονής για την ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-1

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, με ανατροπή στο τελικό σκορ, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Τρίτο σερί γκολ ο Πετρόπουλος, αλλά ο Παυλής βρέθηκε εκεί που έπρεπε.


Σε τρίτο συνεχόμενο ματς και για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε βαθμός και για την ακρίβεια βαθμούς, καθώς νίκησε τους Κρητικούς και ήδη σε 3 παιχνίδια μετράει 7 πόντους. Με τη νίκη αυτή η Ένωση πήρε σπουδαία ανάσα στην μάχη που κάνει για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη.
Από την πλευρά των Κρητικών, στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν μέχρι την φάση που ο Σόουζα πάγωσε το ΟΑΚΑ. Στην επανάληψη ήταν σαφώς καλύτεροι, αλλά στο τέλος το λάθος του Αγριμάκη έσβησε την όποια προσπάθεια έγινε από τον ΟΦΗ. 

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ελευθερίου (Αθηνών)
4ος βοηθός: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Ρίκκα (Καραλής 79'), Κορδέρο, Γκερέιρο (Κατίδης 70'), Φούντας (Παυλής 77'), Πετρόπουλος
ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης, Ζορμπάς (Μπούρμπος 74'), Κουτσιανικούλης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα
Γκολ: Σόουζα 40' (0-1), Πετρόπουλος 56' (1-1), Παυλής 81' (2-1)
Κίτρινες κάρτες: Βερόν 7', Μπανούσης 54'

Ανασκόπηση αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ πήρε τον πρωτοβουλία των κινήσεων και κυρίως από τα δεξιά με τον Αρκούδα, πίεζε την άμυνα του ΟΦΗ. Στο 10' ο Αρκούδας από την σέντρα του γηπέδου, έβγαλε μπαλιά στον Πετρόπουλο ο οποίος προσπάθησε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών να πάρει την κεφαλιά αλλά δεν πρόλαβε.
Η Ένωση συνέχισε την πίεση στην αντίπαλη άμυνα και στο 16' ο Ρίκκα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από τα δεξιά ο Φούντας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε στην γραμμή του άουτ και μέσα από την περιοχή, έσπασε στο κέντρο της περιοχής όπου ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε την προβολή, αλλά δεν πρόλαβε υπό την πίεση του Μονιάκη.
Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΚ από το κέντρο με τον Γκερέιρο, έβγαλε μπαλιά στον Πετρόπουλο μέσα στην περιοχή, ο οποίος κόπηκε και ερχόμενος ο Γκερέιρο έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αγριμάκη.
Όσο τα λεπτά περνούσα, τόσο περισσότερο ανέβαινε η ΑΕΚ αλλά και ο κόσμος, με τον ΟΦΗ να δείχνει πως δεν μπορεί να αντιδράσει στην πίεση των γηπεδούχων.
Στο 27', πανέμορφη συνεργασία μεταξύ Κορδέρο - Γκερέιρο - Πετρόπουλο, με τον τελευταίο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής να πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου από τον... Σόουζα
Και ενώ σε όλα το ημίχρονο ο ΟΦΗ βρισκόταν στην άμυνα στο 40' ήρθε η ανατροπή! Στην μοναδική προσπάθεια που βγήκαν μπροστά οι Κρητικοί, κέρδισαν κόρνερ, εκτέλεσε ο Βερόν και ο Σόουζα αφού ξέφυγε από τον Κουτρουμπή, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει καρφωτή δίπλα από τον Κωνσταντόπουλο που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ανοίγοντας το σκορ.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ και την ΑΕΚ να καλείται στην επανάληψη να επανέλθει στον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο με τα περιθώρια να έχουν στενέψει, η ΑΕΚ βγήκε μπροστά από νωρίς για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 48', ο Κορδέρο βρήκε στα δεξιά μέσα στην περιοχή τον Πετρόπουλο, ο οποίος αφού κατέβασε την μπάλα με το στήθος, έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Μίλησε ξανά ο Πετρογκολ
Ότι δεν κατάφερε η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος το πέτυχε στην επανάληψη καθώς η πίεση έφερε καρπούς και στο 56' το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Στην επίθεση η Ένωση, σέντρα του Τσουμάγκα από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο το δοκάρι φέρνοντας γράφοντας το 1-1.
Από το σημείο του γκολ της ΑΕΚ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την βροχή να μην λέει να σταματήσει και φυσικά να δυσκολεύει το έργο των 22 ποδοσφαιριστών.
Ο αγωνιστικός χώρος έγινε πολύ βαρύς και ήταν πολύ δύσκολο να υπάρχουν οργανωμένες επιθέσεις με την μπάλα να γλιστράει με το παραμικρό. Λόγω του καιρού έγινε και η φάση που έκρινε τον αγώνα...
Ένας Original σκόρερ... ο Μιχάλης
Από τα δεξιά η ΑΕΚ στην επίθεση, ο Καραλής έβγαλε την σέντρα, ο Αγριμάκης φάνηκε να μπλοκάρει, αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, ο Παυλής πετάχτηκε και την κλότσησε η μπάλα κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα, πριν προλάβει ο τερματοφύλακας το ΟΦΗ να μπλοκάρει, ο επιθετικός της ΑΕΚ με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.
Μέχρι το σφύριγμα της λήξης η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο MVP της αναμέτρησης

Είχε δηλώσει πως θα το πάρει προσωπικά και οι πράξεις του τον δικαιώνουν. Ο Αντώνης Πετρόπουλος, για τρίτο συνεχόμενο ματς σκοράρει για την ΑΕΚ και φυσικά η Ένωση προχώρησε στην δεύτερη νίκη για το 2013.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ με το λάθος που έκανε, ουσιαστικά στέρησε από την ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο και λόγω του καιρού, η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο. Δυστυχώς για τον Αγριμάκη η λάθος εκτίμηση του, δεν βοήθησε την ομάδα.

Στατιστικά Αγώνα

0Γκολ0
0Ασίστ0
0Τελικές Προσπάθειες0
0Σουτ εντός μεγάλης περιοχής0
0Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής0
0Κεφαλιές0
0Αποκρούσεις0
0Επεμβάσεις0
0Κλεψίματα0
0Φάουλ0
0Οφσάιντ0
0Κόρνερ0
0Λάθη0
0Γεμίσματα0


Λίνεν:"Χαρούμενος που πήραμε ένα δύσκολο ματς"
Λίνεν:"Χαρούμενος που πήραμε ένα δύσκολο ματς"
Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μίλησαν οι δύο προπονητές των ομάδων αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports.
Αναλυτικά δήλωσαν:
Λίνεν: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει τουλάχιστον 2-3 τέρματα αλλά αυτό δεν συνέβη και από μία φάση δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχει απειλήσει ο ΟΦΗ σε όλο το ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το παιχνίδι με αυτή την ανατροπή».
Πετράκης: «Δεχτήκαμε γκολ από ένα λάθος της άμυνας και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από ένα παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παρ' όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και προχωράμε παρακάτω, κοιτώντας τα επόμενα παιχνίδια».

Πετράκης: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»


960390
Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και ζήτησε να κοιτάξουν όλοι μπροστά.
Μιλώντας στη NOVA, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Στο διάστημα που δεν λειτουργούσαμε καλά, είχαμε την τύχη να προηγηθούμε. Εκεί που φαινόταν ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και μετά από λάθος που έγινε στην άμυνα δεχτήκαμε και το δεύτερο. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και κοιτάζουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights