CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ VIDEO: Άρης-ΑΕΚ 1-1 (φάσεις και γκολ)

Σε ένα ματς που το θέαμα απουσίαζε και το άγχος τον δύο ομάδων για το αποτέλεσμα χτύπαγε κόκκινο, Άρης και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλες με τα δύο γκολ να μπαίνουν από το 85' έως το 96'! Κακός ο... Κάκος έδωσε τέσσερις κόκκινες κάρτες.



Για πρώτη φορά στην ιστορία τους και οι δύο ομάδες αγωνιζόντουσαν για το αποτέλεσμα με σκοπό να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το άγχος πάρα πολύ μεγάλο. Για τον Άρη ειδικά που έπαιζε εντός έδρας, το βάρος ήταν ακόμα μεγαλύτερο, λόγω και της απρόσμενης απώλειας του 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα.
Μέχρι και το 85' το ματς δεν θύμιζε σε τίποτα αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο και με την βοήθεια του διαιτητή, το ματς πήρε φωτιά και το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Ταυτότητα του αγώναsu

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαϊας)
4ος βοηθός: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Άρης (Αλκάραθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (Παντίδος 84'), Πουλίδο,Μαργαρίτης, Σουνάς (Διαμαντάκος 57'), Καραγιάννης, Κοέλιο
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Ρίκκα, Κορδέρο, Γκερέιρο (Καραλής 61'), Φούντας (Κατίδης 75'), Πετρόπουλος
Γκολ: Αγκάνθο 85'(1-0), Πετρόπουλος 96'(1-1)
Κίτρινες κάρτες: Τσούπρος 7' + 80' (κοκ), Οικονομόπουλος 41', Βλάχος 50', Αγκάνθο 58'+85' (), Κατίδης 59' (ως αναπληρωματικός), Πουλίδο 67'+80' (κοκ.), Τσουμάγκας 70, Καραλής 79'

Ανασκόπηση αγώνα

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπως αναμενόταν,  ο Άρης λόγω και του κλίματος που δημιουργήθηκε, μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε από νωρίς να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ.
Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ, περισσότερο "παγωμένη" περίμενε τον αντίπαλο, καθαρίζοντας όποια φάση γινόταν προς την εστία της. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε δίχως να γίνει κάποια σημαντική ευκαιρία, με την Ένωση να ισορροπεί το ματς και για περίπου ένα δεκαπεντάλεπτο είχε τον έλεγχο.
Μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ είχε λίγο την υπεροχή, χωρίς φυσικά να δημιουργεί κάποια σοβαρή φάση. Ο Κάκος σφύριξε για τα πρώτα 45' και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε κάτι για να θυμόμαστε. 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ρόλοι άλλαξαν για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τον Άρη να προσπαθεί να βρει λύση απέναντι στον ρόμβο του Λίνεν.
Σαφώς πιο αγχωμένοι οι παίκτες του Αλκαράθ, που παίζανε με την πίεση του κόσμου στην πλάτη τους και η αλήθεια είναι πως η εμπειρία λείπει και από τις δύο ομάδες για να διαχειριστούν τέτοιες συνθήκες.
Τα λεπτά περνούσαν δίχως φάση, με τον ρυθμό του αγώνα να σε... κοιμίζει πραγματικά. Στο 69' έγινε μια φάση που ξυπνήσαμε λιγάκι, με τον Άρη να βγαίνει στην αντεπίθεση από τα αριστερά, η μπάλα να φτάνει στον Διαμαντάκο πίσω από το σημείο του πέναλτι, να κάνει το σουτ ο Κωνσταντόπουλος να διώχνει με υπερένταση και ο Αγκάνθο από κοντά να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής πολύ σωστά ακύρωσε την φάση καθώς τρεις παίκτες του Αρη στο σουτ του Διαμαντάκου ήταν εκτεθειμένοι.
Όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το θέαμα να μην υπάρχει στο... μενού του αγώνα. Η ΑΕΚ έδειχνε ανώτερη αλλά και ατολμία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την σιγουριά που έβγαζε στον αγώνα.
Από την άλλη ο Άρης, αγχωμένος, περίμενε την ΑΕΚ και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Γκολ παραμονής του Αγκάνθο
Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί ισόπαλος, ξαφνικά γίνεται η φάση που έφερε τα πάνω κάτω. Φάουλ για τον Άρη στα αριστερά το οποίο αργεί να εκτελεστεί καθώς ο Πουλίδο δίνει αγκωνιά στον Τσούπρο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τάσος Κάκος έδωσε κόκκινη κάρτα και στους δύο παίκτες!
Ο αγώνας συνεχίστηκε με 10 παίκτες για τις δύο ομάδες, το φάουλ εκτελέστηκε με την μπάλα να περνάει από το πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο Αγκάνθο εξ επαφής την έστειλε τα δίχτυα σηκώνοντας το Βικελίδης στο πόδι.
Ο πανηγυρισμός του Αγκάνθο του στοίχισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Άρης να μείνει με 9 ποδοσφαιριστές. Με την επανέναρξη του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης έφερε την ισορροπία στο ματς καθώς είδε χέρι στον Βαλεντίνο Βλάχο και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Πετρόπουλος... απάντησε
Δίχως να τις έχει απομείνει πολύ χρόνος, η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει. Ο Πετρόπουλος μετά από σέντρα στο 90', με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Η φάση αυτή ενέπνευσε τους παίκτες του δικεφάλου που βγήκαν όλοι μπροστά και στο 96' ήρθε η απάντηση. Σέντρα από τον Παυλή, και στο πρώτο δοκάρι ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.
Πάντως το γκολ της ΑΕΚ είναι από θέση οφσάιντ καθώς από το ριπλέι της συνδρομητικής τηλεόρασης ο επιθετικός της Ένωσης δεν καλύπτεται.

Ο MVP της αναμέτρησης

Σε ένα ματς με 110 λάθη, μοιρασμένα και για τις δύο ομάδες, δύσκολα να υπάρχει MVP. Σίγουρα θα μπορούσαν να μπούνε οι δύο σκόρερ του αγώνα, Αγκάνθο και Πετρόπουλος.

Ο αδύναμος κρίκος

Σίγουρα οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν την τιμητική τους σε αυτή την κατηγορία, αλλά δυστυχώς όταν ο διαιτητής καταφέρνει να κλέβει την παράσταση, δεν μπορείς να βάλεις κάποιον ποδοσφαιριστή. Τέσσερις κόκκινες, εκ των οποίων οι τρεις είναι αμφισβητούμενες. Το γκολ της ΑΕΚ είναι οφσάιντ, ενώ και το γκολ του Άρη, ελέγχεται για οσφάιντ.

Στατιστικά Αγώνα

0Γκολ0
0Ασίστ0
0Τελικές Προσπάθειες0
0Σουτ εντός μεγάλης περιοχής0
0Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής0
0Κεφαλιές0
0Αποκρούσεις0
0Επεμβάσεις0
0Κλεψίματα0
0Φάουλ0
0Οφσάιντ0
0Κόρνερ0
0Λάθη0
0Γεμίσματα0

* Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως τα προσφέρει η τηλεόραση της Nova:


Επεισόδιο Κολιάδη – Αλκαράθ στη φυσούνα

Επεισόδιο Κολιάδη – Αλκαράθ στη φυσούναΦραστικό επεισόδιο φέρονται να είχαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Κολιάδης με τον τεχνικό του Άρη, Λούκας Αλκαράθ 
Κατά την είσοδο των παικτών και των προπονητών στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Λούκας Αλκαράθ τα είχε βάλει με θεούς και δαίμονες. Στο στόχαστρο του βρέθηκαν και οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Κολιάδης που γνωρίζει άριστα την ισπανική γλώσσα αντιλήφθηκε τα λεγόμενα του τεχνικού του Άρη με αποτέλεσμα ν’ αντιδράσει: 

«Μη τους βρίζεις στα Ισπανικά. Έλα να τα πεις σε μένα που ξέρω τι γλώσσα»! Ο τεχνικός του Άρη σε χαμηλότερο τόνο συνέχισε τις ύβρεις, με τον Κολιάδη να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ισπανό λέγοντάς του: «Σταμάτα να βρίζεις! Την ΑΕΚ και τους παίκτες της πρέπει να τους σέβεσαι! Τ' ακούς; Μη μιλάς άλλο, τελείωσέ το εδώ και κοίτα την ομάδα και τη θέση σου». 

Μετά από αυτό το περιστατικό ο προπονητής του Άρη, δεν έδωσε συνέχεια και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του. 

Λίνεν: "Το γκολ μας είναι καθαρό οφσάιντ. Λυπάμαι για τον Άρη"


Ο Έβαλντ Λίνεν παραδέχτηκε πως το γκολ της ΑΕΚ ήταν καθαρό οφσάιντ και εξέφρασε την λύπη του για τον Άρη που αδικήθηκε. Διαβάστε τις ξεχωριστές δηλώσεις του Γερμανού.
"Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο επιθετικός από εμάς. Όταν δεν είσαι επιθετικός δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε και νομίζω ότι βελτιωθήκαμε. Πάλι δεν παίζαμε καλά, αλλά και ο Άρης δεν ήταν καλός.
Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι και είναι λογικό γιατί υπήρχε πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα.
Ήταν ένα παιχνίδι που καμία ομάδα δεν άξιζε να κερδίσει. Ο Άρης σκόραρε ένα γκολ σε μια γρήγορη φάση. Ένα περίεργο γκολ. Το δικό μας γκολ είναι καθαρό οφσάιντ, μια φάση που σταθήκαμε πολύ τυχεροί.
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τη διαιτησία. Έγινε ένα κανονικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι δεν άξιζε τέσσερις αποβολές και τόσα φάουλ. Έχω δει άλλα παιχνίδια με χειρότερα μαρκαρίσματα που δεν είχαν τόσες κάρτες. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος", υπογράμμισε αρχικά ο Γερμανός.
Σε ερώτηση για το πώς θα αισθανόταν αν ήταν προπονητής της ομάδας που δεχόταν γκολ στις καθυστερήσεις με γκολ οφσάιντ απάντησε: "Θα αισθανόμουν χάλια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Πανθρακικό ήμασταν εμείς που αδικηθήκαμε. Σήμερα πήραμε ένα βαθμό από λάθος, σε άλλα ματς χάσαμε βαθμούς από τη διαιτησία. Φυσικά θα αισθανόμουν απαίσια αν γινόταν εις βάρος της ομάδας μου. Ο Άρης σκόραρε από λάθος μας, αλλά κέρδισε πάρα πολλά φάουλ τα οποία μπορεί να μην ήταν σωστά σφυρίγματα. Λυπάμαι για τον Άρη και αυτό που έγινε σήμερα".
Σχετικά με τη σημασία του βαθμού μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παραδέχτηκε: "Αν ο Άρης κέρδιζε θα αυξανόταν η διαφορά μας στους τέσσερις βαθμούς και μετά θα ήταν πολύ δύσκολο. Η Κέρκυρα πήρε βαθμό επίσης. Οπότε ο βαθμός σήμερα είναι πολύ σημαντικός. Σίγουρα ο στόχος μας φέτος είναι η επιβίωση. Τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά".

Αλκαράθ: "Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν για τη διαιτησία"


Ο Λούκας Αλκαράθ χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της κατακύρωση του γκολ του Πετρόπουλου ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι ο Άρης θα βελτιωθεί σταδιακά.
"Είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα μου σκόραρε δυο φορές, δε δέχτηκε γκολ και έφερε ισοπαλία 1-1. Η ομάδα διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς, θεωρώ ότι τα κατάφερε.
Υπάρχει λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αλλά δε με ξαφνιάζει. Έχω δει τα βίντεο. Ο Αρης έπρεπε να έχει 7-8 βαθμούς.
Πίστευα ότι δε χρειάζεται να ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν όλοι για τη διαιτησία όταν ήρθα", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.
Για τις αλλαγές στο σύστημα της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα σχολίασε: "Έπρεπε να κοιτάξουμε πως θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι αλλαγές πέτυχαν. Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θέλω να κάνω άλλο σχόλιο για το παιχνίδι γιατί υπάρχουν άλλα παράμετροι".
Για τη μεσοεπιθετική λειτουργία του Άρη είπε: "Η ομάδα χτίζεται τώρα και είναι δύσκολο να έχει πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε. Τις κάναμε σήμερα για να σημειώσουμε δυο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε πάντως".
Για τις μεταγραφικές εξελίξεις και αν υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς του υποστήριξε: "Η συνεργασία με τη διοίκηση δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις ανάμεσα μας. Αυτά από τα οποία γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω δεν έχουν την ευθύνη. Για να υπάρξουν επαγγελματικές περγαμηνές όμως, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχουμε σημαντικές καταστάσεις για να βελτιώσουμε".
Για το αν οι παίκτες του και αυτός έχουν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν τα προβλήματα είπε: "Η διάθεση μας είναι αυτή. Να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ίσως να είναι περισσότερα απ’ ότι νομίζαμε. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα ξεπεράσουμε".

Τικπασάνογλου: "Φέρνουν καμικάζι"

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Κώστας Τικπασάνογλου στάθηκε μετά από το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στην διαιτησία του Κάκου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Στην διαιτησία του Κάκου στάθηκε με σκληρή γλώσσα μετά από το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Κώστας Τικπασάνογλου.
Μεταξύ άλλων έκανε ξεκάθαρο πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση που βιώνουν.

"Για πολλοστή φορά καταλάβαμε ότι κάποιοι παίζουν με την ιστορία του Άρη και με την οργή του λαού του. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ανεχτούμε.
Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεχτήκαμε ένα γκολ καθαρό οφσάιντ και στο σημερινό πάλι τα ίδια… Ένα λάθος επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι λάθος. Σε λίγο πάντως θα βγάλουμε και σχετική ανακοίνωση.
Μιλάμε για φάσεις πεντακάθαρες στις οποίες οι διαιτητές κάνουν σοβαρά λάθη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να διαλύσουν μια μεγάλη ομάδα.
Μια ανώνυμη εταιρία για να το πω αλλιώς. Φέρνουν καμικάζι στο γήπεδο μας για να μας εκτελέσουν και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια…", ήταν η τοποθέτησή του.
Στην σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική στάθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Άρη να ζητάει υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.
"Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος, από ότι μου είπαν και μέσα, το γκολ αυτό ήταν οφσάιντ. Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από αύριο για να πάμε στην Κέρκυρα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", τόνισε για την ισοπαλία με την ΑΕΚ δίνοντας σύνθημα νίκης στην Κέρκυρα.
Στάθηκε μάλιστα και στα λόγια του Λούκας Αλκαράθ στα αποδυτήρια μετά από την λήξη λέγοντας: "Ο προπονητής μας μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε πως η ζωή συνεχίζεται και να δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα που θα είναι πολύ πολύτιμοι για εμάς».
Για να καταλήξει:: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να μας στηρίξει ως το τέλος της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα και πιστεύω πως θα σωθούμε".

Αγκάνθο: "Απαιτούμε σεβασμό"


Ο Νταβίντ Αγκάνθο στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΚ μίλησε για τον θάνατο του Άγγελου Τσιπούρα, την φάση της αποβολής του αλλά και τον Τάσο Κάκο.
Με σκληρή γλώσσα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού την ΑΕΚ και το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νταβίντ Αγκάνθο για την φάση της αποβολής του αλλά και τον Τάσο Κάκο.

Ο Ισπανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ στην φετινή χρονιά για τον Άρη αναφερόμενος στην φάση της αποβολής του τόνισε πως ο Κερκυραίος διεθνής διαιτητής τον σημάδεψε.
"Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν γίνεται να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Ο θάνατος του Αγγελου μας συγκλόνισε όλους και μας επηρέασε πάρα πολύ ο άδικος χαμός του.
Εγώ απλά ήθελα να στείλω τη δύναμη στην οικογένεια του Αγγελου", ήταν η αρχική δήλωση του Αγκάνθο και πρόσθεσε: "Δε γίνεται να πατάμε πάνω σε έναν κανονισμό και να ξεχνάμε το συναίσθημα. Απαιτούμε σεβασμό και μόνο. Τίποτα παραπάνω".
Ειδικά για τον Κάκο είπε: "Ναι μιλήσαμε και μου είπε ότι είναι διεθνής και ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Εγώ πάντως απορώ για ένα πράγμα.
Πως γίνεται ενώ είναι τόσο καλός, κάθε φορά που παίζουμε να έχουμε παράπονα και προβλήματα μαζί του. Κόλλησε στη λεπτομέρεια και ενώ πανηγύριζαν όλοι οι παίκτες αυτός με σημάδεψε για να με αποβάλλει. Εγώ ήθελα να στείλω ένα μήνυμα, τίποτα περισσότερο".
Κι όσο για την αποβολή του δήλωσε: "Με απέβαλε σε ένα κρίσιμο σημείο και άφησε την ομάδα μου χωρίς κάποια απαραίτητα βαρίδια, τα οποία θα της επέτρεπαν να κρατήσει το σκορ.
Ας μην καθίσουμε και δούμε τι λένε οι άλλοι, με τιμώρησε για μια λεπτομέρεια πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας λόγω της συγκινισιακής μου φόρτισης".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights