CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 [βίντεο]


ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0

Το λιγότερο οδυνηρό αποτέλεσμα στις… νερουτσουλήθρες του ΟΑΚΑ έφεραν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Οι «δικέφαλοι» προσέφεραν καλό θέαμα δεδομένου του καιρού και του αγωνιστικού χώρου, έχασαν ευκαιρίες (καλύτερη το δοκάρι του Πετρόπουλου στο 6’) και...
τελικά έφυγαν με ένα μάλλον βολικό και για τους δυο 0-0.

Εξάλλου, μ’ αυτό ο ΠΑΟΚ έμεινε (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον) δεύτερος και η «Ένωση» έμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς και κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ.



planetsportstv

Δώνης: "Τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ"

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, επισήμανε πως θα έρθουν μεγάλες νίκες και τόνισε πως η διοίκηση του έχει εμπιστοσύνη
Για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, τον Κώστα Κατσουράνη αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στον ίδιο αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

planetsportstv

Λίνεν: "Όποιος μιλάει για πλέι οφ θα τον... σκοτώσω"

ΛίνενΙκανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τυπου, ειδικά για το χρονικό σημείο που μπορούσαν να οι ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα. Τι είπε για τα πλέι οφ αλλά και την κριτική των δημοσιογράφων στους συναδέλφους του
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τυπου, ειδικά για το χρονικό σημείο που μπορούσαν να οι ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα.
Ο Γερμανός τεχνικός του δικεφάλου, αφού ανέλυσε το ματς και σχολίασε τόσο το ντεμπούτο Αναστασόπουλου όσο και την διαιτησία, ξέσπασε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την φυσική κατάσταση χαρακτηρίζοντας όλα όσα άκουσε: "Μ@#$@$ες..."

Κατσουράνης: "Δεν μας άφησε ο καιρός να παίξουμε"

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Τι είπαν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Σαρλ Ιτάνζ
Στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.
"Δεν μας άφησε ο καιρός να παίξουμε μπάλα. Πολλά ήταν τα προβλήματα.....

Μπουγαΐδης: "Δίκαιο αποτέλεσμα, συνεχίζουμε"

Ο MVP της αναμέτρησης, Μαυρουδής Μπουγαϊδης, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις άσχημες καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες και τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη. Αναστασόπουλος: "Τρομερός ο κόσμος μας"

"Το τερέν δεν μας βοήθαγε να αγωνιστούμε, ήταν δύσκολο να παίξουμε μπάλα σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε φάσεις και εμείς αλλά και ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο.
Αν πριν από λίγο καιρό, ρωτούσες κάποιον αν η ΑΕΚ θα μπορούσε να κοντράρει τον ΠΑΟΚ δεν θα το πίστευε, εμείς το πιστέψαμε, το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη και την εξυπνάδα, καθώς το τερέν δεν μας βοήθαγε καθόλου. Θέλαμε σίγουρα τη νίκη αλλά αφού βγήκαμε υγιείς από αυτό το ματς είμαστε χαρούμενοι", δήλωσε ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, Μαυρούδης Μπουγαϊδης..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights