CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης 14/3/2013


Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Πέμπτης.


157. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Μία από τις δύο ομάδες θα συμπληρώσουν την τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αστέρας έχει το μεγάλο προβάδισμα αφού κέρδισε στο πρώτο ματς με 1-2. Παιχνίδι χωρίς μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό (αδιάφορο το 1,44 του άσου), αφού οι ανώτεροι γηπεδούχοι μπορούν να προκριθούν ακόμα και με ήττα, ενώ και οι δύο ομάδες πιθανότατα θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές.

158. ΖΕΝΙΤ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Αποδόσεις βάσει ονομάτων έβγαλαν οι μπουκ, υπολογίζοντας στην ποιότητα του υλικού της Ζενίτ αλλά αφήνοντας έξω τη φόρμα των δύο ομάδων και το κακό κλίμα στο στρατόπεδο των Ρώσων, που φέτος απογοητεύουν από την αρχή της σεζόν. Μια χαρά φαίνεται το +1,25 ασιατικό διπλό στο 1,775 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΛΕΒΑΝΤΕ
Ματς τελικός και για τις δύο ομάδες και μπορεί ο άσος της Ρούμπιν από το αρχικό 2,00 να έχει υποχωρήσει στο 1,70 σε αρκετές εταιρείες, όμως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που συμβαίνει αυτό. Το Λουζνίκι θα φαντάζει άδειο, η Λεβάντε είναι εξπέρ στις αντεπιθέσεις και το 2,10 της Bet365 για το Χ2 είναι απείρως καλύτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
160. ΙΝΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ
Παρότι το 3-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ελάχιστες πιθανότητες στην Ίντερ η ομάδα του Στραματσόνι είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη ώστε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά του κακού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις των νερατζούρι. Αμυντικά πάντως είναι εξαιρετικά ευάλωτη και η Τότεναμ, που παίζει υποδειγματικά την κόντρα, ακόμα και χωρίς τον Μπέιλ στη σύνθεση της μπορεί να βρει δίχτυα. Θα πάμε με το over, που αποδίδει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161. ΛΑΤΣΙΟ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Γέρνει η πρόκριση προς τη μεριά της Λάτσιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Γερμανοί θα μπουν απλά για να βγάλουν την υποχρέωση. Μακριά από το… καταραμένο φέτος «Μερσέντες Μπενζ Αρίνα» η Στουτγάρδη έχει τα φόντα για να σκοράρει, όμως μιας και η Λάτσιο θα βρει διαδρόμους στην κόντρα, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Στο 1,80 το αμφίσκορο στην Bet365, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162. ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στη Μπενφίκα και αναγκάζει τη Μπορντό να πιέσει ψηλά για να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που δεν της ταιριάζει. Οι Πορτογάλοι έδειξαν ότι ξέρουν πώς να παίξουν καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων κόντρα στη Λεβερκούζεν και η μεσοεπιθετική τους γραμμή έχει την ποιότητα για να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Γιρονδίνους. Θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό, που αποδίδει 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΝΖΙ
Το ρόστερ της Ανζί είναι ποιοτικότατο, αλλά σε πάθος και ομοιογένεια οι Ρώσοι υστερούν των Άγγλων (Γάλλων πιο σωστά…), ενώ δείχνουν ακόμα μουδιασμένοι από την μακροχρόνια απραξία. Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, θα πάμε με τον Draw No Bet άσο των Toons που αποδίδει 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164. ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ
Είναι δεδομένο πως στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη. Οι Άγγλοι δεν θα μπουν χαλαρά όπως στο ματς με τη Σπάρτα, μιας και εκεί είχαν νικήσει ήδη στην Τσεχία. Τοίχος θα χτίσει η Στεάουα για να αποφύγει το γρήγορο γκολ, αν όμως η Τσέλσι το πάρει απόφαση μπορεί να κερδίσει και από το ημίχρονο, πληρώνοντας το 1,95 του Stoiximan για το 1/1. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
165. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΠΛΖΕΝ
Παρά τα πρόσφατα χαμηλά σκορ στο Γιουρόπα Λιγκ η Φενέρ παραμένει ασταθέστατη αμυντικά και οι ταλαντούχοι Τσέχοι αναμένεται να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ένα γρήγορο γκολ θα δώσει φωτιά στο παιχνίδι από όποια μεριά και αν έρθει, θα στηρίξουμε το over που αποδίδει 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
166. ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Οι Ουρουγουανοί της Νασιονάλ παραμένουν αήττητοι στον όμιλο (2-1-0), ενώ η Μπόκα που δεν είναι σε καλή κατάσταση έχει πάρει μόνο τρεις βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες (1-0-2). Μεγάλη τριπλή το ματς με προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο άσος έχει πέσει στο 2,20 από το αρχικό 2,60.
167. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Κόντρα Αργεντίνων-Βραζιλιάνων με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο (0-1-2) και τους φιλοξενούμενους να μετράνε 1-1-1. Αμφίρροπο παιχνίδι όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, παρά το ότι λείπει ο Λουίς Φαμπιάνο από τη Σάο Πάολο το goal-goal (1,83) δείχνει ξεκάθαρη επιλογή, με τις δύο ομάδες να έχουν 3/3 αμφίσκορα μέχρι τώρα στον όμιλο.
168. ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ-ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ
Μέτριο ξεκίνημα στον όμιλο και για τις δύο ομάδες (0-1-2 η Σαν Χοσέ της Βολιβίας, 1-0-2 οι Κολομβιανοί της Μιγιονάριος), με το παιχνίδι να διεξάγεται σε υψόμετρο 3.700 μέτρων – το μεγαλύτερο στη φετινή διοργάνωση! Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είναι σχετικά εξοικειωμένοι από τέτοιες συνθήκες (σε υψόμετρο 2.600 η δική τους έδρα) και το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights