CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής 15/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Η Ντούισμπουργκ έχει ανάγκη περισσότερο τους βαθμούς, αλλά η Κότμπους είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αρκετά αμφίρροπο ματς χωρίς να προκύπτει κάποια επιλογή.
101. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Δεν είναι στα καλύτερα της η Ουνιόν αλλά πορεύεται με τη δύναμη της έδρας της (7-3-3) όλη τη χρονιά, τη στιγμή που η Σαν Πάουλι… ξύπνησε και έρχεται από τρεις σερί νίκες. Η ισοπαλία (3,40) δείχνει το πρώτο σημείο.
102. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι εκτός έδρας και ζορίζονται μπροστά στο κοινό τους (3-3-6), ενώ η ΦΣΒ είναι σταθερά καλή σε όλη τη σεζόν κι έρχεται από σπουδαία νίκη με 6-1. Μοναδικό αρνητικό για να κοντράρουμε την Πάντερμπορν το ότι οι φιλοξενούμενοι – αν και βρίσκονται ψηλά – δεν δείχνουν να «καίγονται» για την άνοδο.
103. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΧΟΡΣΕΝΣ
Δύο φορές συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο Χόρσενς, μία νίκη και μία ισοπαλία έχουν οι κίτρινοι κόντρα στην Κοπεγχάγη. Η Χόρσενς εκτός παίζει μαζική άμυνα και κλείνει καλά τους διαδρόμους, η Κοπεγχάγη παρά τη φόρα της θα έχει πρόβλημα με το γκολ. Αξίζει το under 2,5 των γηπεδούχων στο 1,60 της Bet365, καθώς και το ρίσκο του under 1,5 στο 2,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104. ΡΕΤΖΙΝΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ
Μάχη για να διατηρηθούν εκτός της ζώνης των πλέι άουτ δίνουν οι δύο ομάδες χωρίς καμία να είναι σε καλή κατάσταση. Ματς που ξεκινάει και ίσως καταλήξει κιόλας στην ισοπαλία (3,10).
105. ΒΙΚΙΝΓΚ-ΜΟΛΝΤΕ
Την πρωταθλήτρια Μόλντε υποδέχεται η 5η πέρσι Βίκινγκ, κόντρα στην οποία έχει πολύ καλή παράδοση (4-2-0 τα έξι τελευταία χρόνια). Πρεμιέρα είναι, δεν μπλέκουμε με το ματς.
106. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ
Τρίτη σερί ισοπαλία για την Εσκισεχίρ την προηγούμενη αγωνιστική και τέταρτη στα έξι τελευταία (1-4-1), με τους γηπεδούχους να μην έχουν ισχυρή έδρα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες και ο βαθμός της ισοπαλίας (3,50) δεν θα είναι άσχημος στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
107. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Η Μπούρσασπορ δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει την δυνατότητα να σπάσει την κακή παράδοση κόντρα στην Τραμπζονσπόρ που έχει μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία και προέρχεται από 4/5 εκτός έδρας ήττες. Ο ασιατικός άσος -0,25 προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
108. ΑΡΛ-ΣΕΝΤΑΝ
Εξάποντο ουράς το ματς με την Αρλ να έχει πάρει φόρα σημειώνοντας δύο σερί νίκες τις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές – οι πρώτες με τον νέο της προπονητή – και στοχεύει σε μία ακόμα ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Η Σεντάν παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, παραμένει όμως σταθερά μέτρια τη φετινή χρονιά. Τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες μετράνε οι φιλοξενούμενοι, 2,025 πληρώνει ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΚΑΕΝ
Ντέρμπι για την τρίτη θέση μεταξύ Γκινγκάμπ και Καέν, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα ικανές επιθετικά και παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι είναι συνήθως σφιχτοί, δεν μπορούν να αγνοηθούν τα οκτώ συνεχόμενα over των γηπεδούχων (7/8 ήταν και goal-goal), με το over 2,25 να πληρώνει 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
110. ΙΣΤΡ-ΚΛΕΡΜΟΝ
Από μεγάλα αρνητικά σερί έρχονται και οι δύο, η Ιστρ έσπασε το δικό της, η Κλερμόν ακόμα το… παλεύει. Οι γηπεδούχοι σκόραραν μετά από έξι ματς και εντός έδρας βάζουν ένα γκολ ανά παιχνίδι, η Κλερμόν παίζει πολύ ελεύθερα και αυτό οδηγεί τα ματς της σε παιχνίδια με γκολ. Αξίζει το GG στον Stoiximan, το οποίο πληρώνει 1,91. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΛΕ ΜΑΝ-ΝΙΜ
Καλύτερη σε όλη τη σεζόν η Νιμ που στοχεύει στην άνοδο, με τη Λε Μαν να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού με ένα αρκετά νεανικό ρόστερ. Προς το Χ2 γέρνει το ματς.
112. ΜΟΝΑΚΟ-ΑΝΖΕ
Η Ανζέ είναι σταθερά ψηλά στη βαθμολογία και το 1,70 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα. Προτιμότερο το 2,05 του over, αφού αμφότερες είναι ικανές επιθετικά και η Μονακό δύσκολα κρατάει το μηδέν στην άμυνα εντός έδρας.
113. ΤΟΥΡ-ΛΑΒΑΛ
Η Τουρ «τρέχει» ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 11 συνεχόμενων goal-goal, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν και over. Η Λαβάλ είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, όμως τα παιχνίδια της τελευταία είναι επίσης ανοιχτά μετρώντας 5/6 over και 4/6 goal-goal στα πρόσφατα ματς. Δεν περνάει απαρατήρητο το 1,90 του goal-goal στην Bet365, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους αξίζει και ένα μικρό ρίσκο στο συνδυασμό 1 & over (3,60 στην ίδια εταιρεία). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΧΑΒΡΗ-ΝΙΟΡ
Καλύτερη η Χάβρη και με ισχυρή έδρα αλλά χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Η Νιόρ παλεύει για τη σωτηρία της μετρώντας 5-15-8! Δύσκολο ματς, δεν ευνοείται – λόγω Νιόρ – ούτε το over που συνήθως φέρνει η Χάβρη.
115. ΤΣΒΟΛΕ-ΡΟΝΤΑ
Ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας καθώς οι δύο τους μοιάζουν να μονομαχούν για την τελευταία θέση που οδηγεί στα play-out. Με το τσουβάλι χάνει ευκαιρίες η Ρόντα τελευταία, ικανή να ακολουθήσει τον ρυθμό η Τσβόλε που μετράει 4/5 GG εντός έδρας. Στο 1,61 το ενδεχόμενο για ένα ακόμη με την συμβιβαστική ισοπαλία να προσφέρεται στο 3,55 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
116. ΑΛΜΙΡΕ-ΤΕΛΣΤΑΡ
Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, η Αλμίρε έρχεται από συνεχόμενες ήττες και η Τέλσταρ είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αδύναμη εκτός έδρας (2-3-7). No bet.
117. ΚΑΜΠΟΥΡ-ΧΕΛΜΟΝΤ
Από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας, η Χέλμοντ είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως η Καμπούρ δεν κοντράρεται εύκολα εντός έδρας (8-2-2). Πάσο και εδώ.
118. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ-ΕΜΕΝ
Χωρίς λογική το 1,57 του άσου, με τους γηπεδούχους να μετράνε μόλις 4-6-3 εντός έδρας και να παρατάσσονται χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ και την Έμεν να έρχεται από τέσσερις σερί νίκες.
119. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Ντέρμπι κορυφής (1η με 4η), με την Μάαστριχτ όμως να έχει πολλές ήττες τελευταία και τη Σπάρτα να μετράει 10-1-1 εντός έδρας με 10/12 over. Ο συνδυασμός 1 & over 3,5 πληρώνει 3,50.
120. ΦΕΕΝΤΑΜ-ΟΣ
Σε κατάσταση… χρεοκοπίας η Φέενταμ λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, ούτως ή άλλως μιλάμε για δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες και το Χ2 στο 2,10 είναι στα υπόψη.
***. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
Σε… άθλια κατάσταση και οι δύο ομάδες. Οι πολύ κακές τους άμυνες αναμένεται να οδηγήσουν σε πολλά γκολ (2,00 το over 3,25).
121. ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Αήττητη η Ντεν Μπος μετά τη διακοπή κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού (6-2-0), όμως η Φορτούνα εντός έδρας χάνει δύσκολα (5-2-3). Το δείχνουν και οι αποδόσεις ότι μιλάμε για ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς.
122. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΑΖΑΞΙΟ
Σπάνια η Μαρσέιγ καθαρίζει εύκολα τα παιχνίδια της και κόντρα στην Αζαξιό που εκτός έδρας το παλεύει αναμένεται να δυσκολευτεί. Με ρίσκο παίζεται η νίκη των γηπεδούχων με 1 γκολ διαφορά στο 3,50 της Bet365, το έχει φέρει άλλωστε στις 8 τελευταίες της νίκες και σε 12/15 συνολικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Η Βόλφσμπουργκ έχει… κόμπλεξ εντός έδρας και θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ντιέγκο, όμως έχει σούπερ ψυχολογία μετά το 2-5 της προηγούμενης αγωνιστικής και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία για να χτίσει ένα καλό νικηφόρο σερί από το ματς κόντρα στη Φορτούνα η οποία παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δεν… μπορεί, έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις εννιά τελευταίες της εξόδους (0-1-8). Στο 1,87 ο άσος στον Stoiximan, μόλις στο 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
124. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Τοπικό ντέρμπι του Δουβλίνου με έντονη αντιπαλότητα, under δείχνει η πρόσφατη παράδοση, under 1,5 έφεραν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα (0-0 η Σάμροκ και νίκη 1-0 η Σεντ Πάτρικς), Χ (3,20) και under (1,61) έχουν το προβάδισμα.
125. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Η Φόρεστ Γκριν παλεύει για να μπει στα πλέι οφ, έχει όμως μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3), τη στιγμή που η Μάνσφιλντ έχει πιάσει κορυφή σημειώνοντας οκτώ συνεχόμενες νίκες! Στο 2,25 βρίσκουμε το διπλό.
126. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΝΤΕΡΙ
Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Γιου Σι Ντι δεν έχει νίκη κόντρα στη Ντέρι εδώ και οκτώ εντός έδρας ματς (0-3-5), οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν καλές απουσίες. Την αποφυγή μιας νέας νίκης θα επιδιώξουν και οι δύο, 3,20 πληρώνει το Χ.
127. ΚΟΡΚ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Καλά αποτελέσματα για αμφότερες στην πρεμιέρα, περίπου ισοδύναμες οι δύο ομάδες και δεν δικαιολογείται το 1,80 του άσου, με την πρόσφατη παράδοση να δείχνει 0-1-4. Μέχρι και 4,75 πληρώνει το διπλό.
128. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΛΙΜΕΡΙΚ
Από ήττα 1-0 έρχεται η Ντροχέντα που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο φυσικής κατάστασης. Θετικά στοιχεία στο εντός έδρας 0-0 της πρεμιέρας άφησε η Λίμερικ, όμως δύσκολα θα τα καταφέρει εκτός έδρας. Προβάδισμα στον άσο (2,05).
129. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Να διατηρήσει τη 2η θέση θα προσπαθήσει η Μάδεργουελ, όμως η Χιμπέρνιαν εσχάτως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα (1-3-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα). Η ισοπαλία πληρώνει 3,40.
130. ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Από τα πλέον αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, που είναι και παραδοσιακό no-goal. Αμφότερες έφεραν under 1,5 στην πρεμιέρα, 1,61 πληρώνει το under.
131. ΒΕΡΟΝΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ
Η Βερόνα με νίκη μπαίνει στη 2άδα της ανόδου και δύσκολα θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία κόντρα σε ένα Λιβόρνο που πάει με πολλές απουσίες και έχεις μεταπτώσεις στην απόδοσή του τον τελευταίο καιρό. Ο Stoiximan προσφέρει τον άσο – που δέχεται πολλές πιέσεις – σε απόδοση 1,97. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
132. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ
Οι γηπεδούχοι δεν είναι ούτε σε καλή κατάσταση (0-1-4 στα πέντε τελευταία) ούτε δυνατοί εντός έδρας (2-3-6), όμως ενδεχόμενη νέα ήττα μπορεί να τους φέρει και εντός της ζώνης του υποβιβασμού και το 1,61 του διπλού είναι μικρό.
133. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΘΕΛΤΑ
Ματς τελικός, ένα τοπικό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Περιθώρια για συμβιβαστικές ισοπαλίες δεν υπάρχουν, τη νίκη θα κυνηγήσουν και οι δύο και το 1,70 του αμφίσκορου στον Stoiximan είναι καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
134. ΤΙΓΚΡΕ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Λογικό φαβορί ο άσος (1,85), καλύτερα όμως πληρώνει το over (2,15), ενδεχόμενο που επαληθεύτηκε στα 3/5 παιχνίδια και των δύο ομάδων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
135. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ-ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Μέτριο έως… κακό το ξεκίνημα και των δύο μέχρι τώρα (1-3-6 οι γηπεδούχοι, 3-4-3 οι φιλοξενούμενοι), δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε με το ματς.
136. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ-ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ
Με φόρα η Γιοκοχάμα από τις δύο σερί νίκες της στην αρχή του πρωταθλήματος με 4-2 και 0-5, λογικά θα κάνει το 3/3 απέναντι στη μέτρια Ιβάτα. Στο 1,66 ο άσος.
137. ΣΕΝΤΑΪ-ΚΑΣΙΒΑ
Αμφότερες έχουν μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το ματς είναι τόσο αμφίρροπο όσο δείχνουν οι αποδόσεις.
138. ΤΟΣΟΥ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ
0-2-0 μετράει η Τόσου με 2/2 goal-goal, 2/2 αμφίσκορα έχει και η Καβασάκι που επίσης ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-1-1). 1,72 πληρώνει το goal-goal.
139. ΤΡΙΝΙΤΑ-ΟΥΡΑΒΑ
Δεν έχει μπει με το δεξί η νεοφώτιστη Τρίνιτα (0-1-1) και η Ουράβα έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κάνει το 3/3 στις νίκες. Στο 1,72 το διπλό.
140. ΟΜΙΓΙΑ-ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Μία νίκη και μία ισοπαλία μέχρι τώρα η Ομίγια, με την Νιιγκάτα ακόμα να «ψάχνεται» και να έρχεται από δύο σερί ήττες. Στο 1,775 το ασιατικό level ball των γηπεδούχων.
141. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΤΟΚΥΟ
Παραδοσιακά οι δύο ομάδες φέρνουν αμφίσκορα αποτελέσματα, πιθανό να φέρουν ένα ακόμα (1,62), έχοντας ξεκινήσει αμφότερες με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights