CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 16/3/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.
140.        ΟΜΙΓΙΑ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, καμία πάντως δεν έχει ξεχωρίσει ως τώρα.
141.        ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΤΟΚΥΟ
Με 2/2 νίκες ξεκίνησαν αμφότερες, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ.
142.        ΣΟΝΑΝ – ΣΙΜΙΖΟΥ
No Bet.

143.        ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Με μεγάλη νίκη επί της Τέρεκ Γκρόζνι (και τον νεοαποκτηθή φορ Μοβσισιάν να σημειώνει χατ-τρικ) με 3-1 ξεκίνησε τη χρονιά η Σπαρτάκ Μόσχας, αντίθετα η Λοκομοτίβ ηττήθηκε από τη Δυναμό Μόσχας με 1-0 και η γκρίνια για τον Μπίλιτς εντάθηκε. Θα πάμε με τον άσο.
144.        ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ- ΝΑΓΚΟΓΙΑ
No Bet.
145.        Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ
Οι δύο ομάδες μετράνε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχουν περιέλθει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Το παιχνίδι είναι εξάποντο για την παραμονή και καλύτερα να μην μπλέξουμε αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να μας εμπνεύσει για να την υποστηρίξουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
146.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΧΕΡΤΑ
Νίκη για να πλησιάσει την τρίτη θέση θέλει η Μόναχο 1860 (4-4-4 εντός), η Χέρτα πάντως προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση επί της Ντούισμπουργκ και δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ειδικά αν βρει χώρους. Ίσως μας απασχολήσει στο live.
147.        ΜΠΟΧΟΥΜ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Νερά κάπου κάνει τελευταία η δεύτερη της βαθμολογίας Μπραουνσβάιγκ (τρία ματς χωρίς νίκη), αλλά βαθμολογικά είναι άνετη. Η Μπόχουμ από την άλλη είναι σαφώς ανεβασμένη αλλά δεν μπορεί να ξεμπλέξει από την ουρά (στο +2 από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού). Θα πάμε με το Χ που δεν θα δυσαρεστήσει ιδιαίτερα καμία από τις δύο.
148.        ΛΙΝΤΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, η Λιντς (11-3-4 εντός) συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη αλλά τα τρία τελευταία ήταν ισοπαλίες (2-4-0) και αν συνεχίσει έτσι δεν θα προλάβει ποτέ τα πλέι-οφ (στο -5 από την ζώνη). Για την παραμονή παλεύει η Χάντερσφιλντ (5-3-10 εκτός), σωστό το 1,90 του άσου, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
149.        ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Ντέρμπι μίσους του Λονδίνου, στα ύψη η ψυχολογία της Μίλγουολ μετά την πρόκριση στους “4” του κυπέλλου, όσο πιθανή μοιάζει η αγωνιστική της άνοδος (1-0-7 μετράει στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα) άλλο τόσο μοιάζει το “άδειασμα”. Η Τσάρλτον αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας (4-6-8 εντός, 8-5-6 εκτός), οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη.  
150.        ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Έβερτον καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στη Ρέντινγκ όμως η Σίτι παρά την κακή προϊστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις δείχνει αναγεννημένη στα τελευταία ματς έχοντας έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο Τέβεζ. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 στο ματς, άλλωστε τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Έβερτον επιβεβαίωσαν GG/οver. Στο 1,80 η συγκεκριμένη επιλογή στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
151.        ΕΛΓΚΙΝ –ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Νο Bet.
152.        ΛΑΝΣ – ΟΣΕΡ
6 over στα 7 τελευταία μετράει η Οσέρ, καθώς και 11 GG στα 13 πιο πρόσφατα (9/14 over 2,5 και GGεκτός), από κοντά και η Λανς που πριν το 0-0 στη Νιόρ προερχόταν από 4 σερί over και GG. Όπως είναι προφανές θα ασχοληθούμε με τα γκολ.
153.        ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Οι δύο ομάδες προέρχονται από 5/6 και 6/7 under 1,5 και no – goal αντίστοιχα οπότε η προφανής επιλογή είναι το under που προφέρεται σε απόδοση 1,57 στον Stoiximan. Για σημείο η Βιτσέντζα δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είναι δύσκολο να την εμπιστευτούμε αφού προέρχεται από 4 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες. Επιλογή με ρίσκο τα γνωστά σκορ 1-0 / 2-0 / 2-1 με κάλυψη στα 1-1 & 0-0 που δίνουν μέση απόδοση 2,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
154.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ
Η Γιούβε Στάμπια προέρχεται από 8/9 GG εντός έδρας και η Άσκολι από 7/8 διαδοχικά GG εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 με το αμφίσκορο να το βρίσκουμε σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
155.        ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Αναμέτρηση μεταξύ 2 ομάδων χωρίς στόχους αφού η Γκροσέτο δεν μπορεί να προλάβει την παραμονή ενώ και η Μόντενα όντας η χειρότερη ομάδα του 2ου γύρου πολύ δύσκολα θα προλάβει τα μπαράζ για την άνοδο. Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε. Η παράδοση ευνοεί το GG που έχει εμφανιστεί στις 6/7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των 2 ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.        ΕΜΠΟΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
Η Έμπολι ξαναβρήκε στα τελευταία παιχνίδι την συχνή επαφή της με τα δίχτυα ενώ η Λατσιάνο που εντυπωσιάζει στον 2ο γύρο προέρχεται από συνεχόμενα GG και over. Το over θα είναι και η δικιά μας επιλογή στο παιχνίδι που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan και έχει πτωτικές τάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
157.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΠΑΡΙ
Πολύ δύσκολη στην εκτίμηση αναμέτρηση ανάμεσα σε 2 ομάδες που δεν παίζουν καλά τις τελευταίας αγωνιστικές αλλά προέρχονται από σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Το Χ έχει εμφανιστεί στα 4/6 τελευταία των 2 ομάδων στην Μπρέσια. Παρόλα αυτά καλύτερη η αποχή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
158.        ΝΟΒΑΡΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Η Νοβάρα είναι κολλημένη με τια ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια – 3 συνεχόμενες – και θα υποδεχτεί την Κροτόνε με σημαντικές απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και πάλι με σφιχτή αμυντική τακτική και στόχο Το Χ. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3,40 στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159.        ΠΑΝΤΟΒΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Η Πάντοβα δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις επιθετικά και να βρει δίχτυα ενώ η Βερτσέλι είναι απογοητευμένη αφού η παραμονή δείχνει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ο άσσος έχει προβάδισμα αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε σε τέτοιες αποδόσεις την Πάντοβα που έχει σκοράρει μόλις 1 φορά στα 5 τελευταία εντός.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
160.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ
Η πορεία της Σασσουόλο προς την Serie A δεν μπορεί να ανακοπεί και σύντομα αναμένεται και η μαθηματική επιβεβαίωση. Έχει περιθώριο για γκέλες και κόντρα στην Τσιταντέλα θα παραταχτεί με σημαντικές απουσίες ειδικά μεσοεπιθετικά.  Δύσκολο στην εκτίμηση το παιχνίδι πριν την έναρξη του καλύτερα αναμονή για live να δούμε πως θα μπουν οι ομάδες στο αγωνιστικό χώρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
161.        ΣΠΕΤΣΙΑ – ΒΑΡΕΖΕ
Η Σπέτσια δυσκολεύεται να κερδίσει τον τελευταίο καιρό και με αμυντική τακτική προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή. Η Βαρέζε βρίσκεται πάντα εντός των θέσεων των play off και δεν θα πει όχι στον βαθμό της ισοπαλίας. Αναμένεται παιχνίδι χαμηλού ρυθμού με την ισοπαλία που προσφέρεται σε απόδοση 3,15 στον Stoiximan να έχει προβάδισμα.   Διαβάστε περισσότερα εδώ.
162.        ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
No Bet.
163.        ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Οι αναμετρήσεις των 2 ομάδων συνήθως έχουν πολλά γκολ και παρά την επιθετική δυστοκία της Καραμπούκσπορ τον τελευταίο καιρό κόντρα στην επιρρεπή στα λάθη άμυνα την Γκεντσερμπιρλιγκί μπορεί να επιτρέψει στα γκολ. Επιλογές το GG, το over 2,5 ακόμα και το over 3,5 σε αποδόσεις 1,66 / 1,875 / 3,10 αντίστοιχα στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
 Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο ματς με αντίθετη ψυχολογία, το Αμβούργο μετά το διπλό στη Στουτγάρδη στοχεύει και σε εντός έδρας νίκη, ενώ η Άουγκσμπουργκ είναι απογοητευμένη καθώς έρχεται από «σκληρή» ήττα στο εξάποντο ματς με τη Νυρεμβέργη. 7-1-4 μετράει εντός έδρας η ομάδα του Φινκ και 5-1-1 στα εφτά πιο πρόσφατα, 1,875 πληρώνει ο -0,5 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Η Βέρντερ αδυνατεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και εσχάτως κάνει πολλές γκέλες και εντός έδρας. Η Γκρόιτερ έχει νέο προπονητή και σχεδόν ό,τι έχει κάνει φέτος το έκανε εκτός έδρας, ενώ πλέον δεν έχει και ιδιαίτερο άγχος, αφού έχει αποδεχτεί τη μοίρα της και ετοιμάζει τα πλάνα της για την επιστροφή στην Τσβάιτε Λίγκα. Ματς που προσφέρεται μόνο για live, με το 1,50 του άσου να απέχει πολύ από αποδόσεις αξίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
169.        ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Η Ντόρτμουντ ψάχνει αντίδραση για την ήττα στο ντέρμπι με τη Σάλκε και μέσα στο 2013 μπροστά στο κοινό της είναι σαρωτική και συνήθως κερδίζει με δύο γκολ και πάνω. Η Φράιμπουργκ έρχεται από τη βαριά ήττα με 2-5 από τη Βόλφσμπουργκ και δεν αναμένεται να… συνέλθει στο «Signal-Iduna-Park», σε ένα γήπεδο που και τις πέντε προηγούμενες φορές που το επισκέφτηκε ηττήθηκε ισάριθμες φορές και χωρίς να σκοράρει! Τον -1,5 ασιατικό άσο επέλεξε από νωρίς ο Δάσκαλος στο 2,075 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
170.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΣΑΛΚΕ
Η Νυρεμβέργη έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και αν και γενικά είναι σφιχτή, με τον νέο της προπονητή σκοράρει και δέχεται γκολ εύκολα (6/8 goal-goal). Η Σάλκε είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως οι τρεις σερί νίκες της την έχουν ανεβάσει στην 4η θέση και στοχεύει ψηλότερα. 7/8 over το 2013 για τους «βασιλικούς μπλε» στο πρωτάθλημα και 9/12 εκτός έδρας, αναμένεται πτώση στο 1,95 του over της Bet365, ενδεχόμενο που έχει ήδη προτιμηθεί.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
171.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΑΪΝΤΖ
Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς με τη Χόφενχαϊμ να έρχεται από νίκη σε εξάποντο ματς αλλά να παραμένει ακόμα στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού και τη Μάιντζ να κερδίζει την προηγούμενη αγωνιστική τη Λεβερκούζεν αλλά να μετράει 2-5-1 μετά τη χειμερινή διακοπή. Πρώτο σημείο δείχνει το Χ, που πληρώνει 3,30 της Bet365, ματς που πιθανότατα θα μας απασχολήσει και στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Πρεμιέρα στο νορβηγικό πρωτάθλημα, αμφότερες ήταν καλές στα φιλικά προετοιμασίας, το 7-2-0 που δείχνει η προϊστορία δίνει ένα προβάδισμα στον άσο. 
173.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΠΡ
Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί η Άστον Βίλα, που βρήκε και τα έκανε κόντρα στη Ρέντινγκ την προηγούμενη αγωνιστική ενώ πριν μετρούσε μια νίκη σε 11 ματς. Ο Ρέντναπ δείχνει να έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ΚΠΡ και σαν προπονητής είναι καλύτερος του Λάμπερτ, το 1,70 του Χ2 (Stoiximan) είναι η επιλογή μας στην αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
174.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Κατά ριπάς σκοράρει τελευταία η φορμαρισμένη Λίβερπουλ, μπορεί μόνη της να βγάλει το over αν και η ποιοτικότατη επιθετικά Σαουθάμπτον μοιάζει δύσκολο να μην σκοράρει. Αν και το διπλό στο 1,90+ δεν είναι κακό το 1,70 του over 2,5 (Bet365) μοιάζει σαφώς καλύτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Σουόνσι προσγειώθηκε από την ήττα στο Μπέρμιγχαμ και αναμένεται να προσεγγίσει με περισσότερη σοβαρότητα τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ έχει δείξει δείγματα βελτίωσης όμως η απογοήτευση από το αποτέλεσμα του Μονάχου είναι άγνωστο πως θα επηρεάσει την απόδοσή της σε αυτό το ματς. Δύσκολη η στοιχηματική πρόβλεψη, πιθανότατα και οι δύο θα παίξουν ανοικτά με στόχο τη νίκη, πολύ χαμηλή η απόδοση του GG στο 1,61 pregame στην Bet365. Πιέζεται το over με το αρχικό line του 2,5 να προσφέρεται πλέον στα 2,75 τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
176.        ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Εξαιρετική η παράδοση της Στόουκ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η ομάδα του Πούλις έχει άμεση ανάγκη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αλλά οι Baggies είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει κανένα, στο 3,25 τη βρίσκουμε στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
177.        ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Εξάποντο παραμονής και μεγάλη ευκαιρία της Γουλβς (4-7-7 εντός), που ήταν καλή στα δύο τελευταία, να ανασάνει βαθμολογικά, αφού η Μπρίστολ Σίτι παρά το 2-2-0 στα πιο πρόσφατα (δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία) είναι η πιο αδύναμη εκτός έδρας ομάδα της Τσάμπιονσιπ (3-3-12). Άσος.
178.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Πρόβλημα στο γκολ έχει η Ίπσουιτς, που με τον ΜακΚάρθι έχει σφίξει αμυντικά, προέρχεται από 7 σερίunder 2,5 και NG ενώ 6/7 ήταν και under 1,5! Καβάλα στο άλογο η Μπόλτον (5 σερί νίκες,6-2-0 αήττητο) που επίσης δίνει έμφαση στην άμυνα, το under 2,5 στο 1,80 έχει τον πρώτο λόγο, τον δεύτερο το 0:0 διπλό.
179.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Έχει ξεμείνει από βενζίνη η Μίντλεσμπρο (2-1-9), στην έδρα της μετράει 12-1-5 αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να την εμπιστευτούμε κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, που δεν βγάζει μάτια αλλά είναι αξιόμαχη. 12/18 και 13/18 GG μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με το αμφίσκορο. 
180.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Από σημαντική νίκη επί της Μπράιτον που την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού προέρχεται η Μπάρνσλεϊ (6-4-8 εντός), ήττα μετά από επτά αγωνιστικές και 5-2-0 γνώρισε στην έδρα της η Γουότφορντ (10-3-5 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική. Από 7 σερί GG και 6/7 over 2,5 προέρχονται οι γηπεδούχοι (11/18 GG εντός), 6/8 GG και over 2,5 στα πιο πρόσφατα ο απολογισμός της Γουότφορντ (13/15 over 2,5 και GG εκτός), τα γκολ πληρώνουν καλά.
181.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Πρώτη νίκη του Ινς στον πάγκο της Μπλάκπουλ το περασμένο Σάββατο, 1-3-0 το ρεκόρ της από τη στιγμή που ανέλαβε, 1-3-0 και το ρεκόρ της Πιτέρμπορο στα πιο πρόσφατα. Δεν είναι τόσο φαβορί ο άσος, η αξία στην κόντρα, με το Χ να έχει καλές πιθανότητες.
182.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΚΑΡΝΤΙΦ
Επέστρεψε στις νίκες με μεγάλο διπλό στο Λέστερ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (6-3-9  εντός), πρωτοπόρος Κάρντιφ (9-3-6 εκτός) ενώ και καιρό πηγαίνει ασθμαίνοντας, στα τρία τελευταία δεν κέρδισε και η εικόνα της ήταν κακή. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στο +0,25 ασιατικό.  
183.        ΧΑΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Ντέρμπι κορυφής, αφού η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ (5-1-0 με 5 σερί νίκες) Νότιγχαμ Φόρεστ έπιασε εξάδα. Ισχυρή στην έδρα της η Χαλ (12-2-4), αν έπρεπε να διαλέξουμε πάντως θα πηγαίναμε στο Χ2.
184.        ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Τραίνο η Γουόλσολ (9-3-1 το 2013), πάτησε μεσοβδόμαδα την Τρανμίρ και πλέον έχει μπει για τα καλά στη μάχη της εξάδας. 8-3-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της Κρόουλι που είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (1-3-0), ζόρικο ζευγάρωμα σε μια πολύ κρίσιμη στροφή και για τις δύο ομάδες. Θα απέχουμε.
185.        ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Καίγεται για βαθμούς η Κόβεντρι αλλά στην έδρα της εξακολουθεί να μην μπορεί (5-6-8 εντός, 11-3-5 εκτός), όπως έδειξε και μεσοβδόμαδα το 2-2 απέναντι στην Κόλτσεστερ. Παλεύει για τη σωτηρία η Χάρτλπουλ (3-5-10 εκτός), προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας 0-0, ίσως το over του 2,00 είναι η λύση, με τις δύο ομάδες να μετράνε 11/19 και 10/18 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. 
186.        ΚΡΟΥ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Σχετικά άνετες αμφότερες βαθμολογικά, η Σρούσμπερι προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της ΜΚ Ντονς, η Κρου είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το GG (11/19 εκτός οι φιλοξενούμενοι)αποτελεί λύση.
187.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ
Δίκαιο φαβορί ο άσος, η Λέιτον είναι σοβαρή ομάδα και προέρχεται από δύο καθαρές νίκες επί Σρούσμπερι (εκτός) και Πόρτσμουθ (εντός), η Καρλάιλ μετράει 5-5-8 εκτός.
188.        ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΤΡΑΝΜΙΡ
Πάλι φαβορί η ΜΚ Ντονς (μια νίκη στα 11 τελευταία), πάλι την κόντρα σκεφτόμαστε, αφού το 2-3 κόντρα στη Σρούσμπερι μεσοβδόμαδα έφτασε τον κόμπο στο χτένι. Η Τρανμίρ πάντως είναι σαφώς σε περίοδο ξεφουσκώματος και δεν θα μπλέξουμε.
189.        ΜΠΕΡΙ –ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
Εξάποντο παραμονής, 1-0-5 μετράει στα έξι τελευταία η ουραγός Μπέρι, καλύτερα τα αποτελέσματα τις Κόλτσεστερ στα αντίστοιχα (2-2-2) αλλά οι μπουκ μοίρασαν στη μέση το σετ και δεν βρίσκουμε αξία.
190.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η έδρα της κρατάει τη Μπρέντφορντ (11-6-2 ρεκόρ) που εδώ και κάποιο καιρό δεν αποδίδει καλά. Αντίθετα μετά την αλλαγή προπονητή η ο Πρέστον είναι σαφώς ανεβασμένη και μετράει 3-2-0. Πάσο ή Χ2.
191.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Νο Βet.
192.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού, δεν σκίζει στην έδρα της η Ντόνκαστερ (8-4-6 εντός) αλλά η Πόρτσμουθ είναι εξαιρετικά αδύνατη.
193.        ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αποτυχημένα αποτελέσματα η Μπόρνμουθ, χρυσή μετριότητα η Όλνταμ, προς το 0:0 διπλό κλίνουμε.
194.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Εδώ και καιρό δεν στρίβει ο Στίβενεϊτζ (3-0-13 από τις 15 Δεκέμβρη), στα πέντε πιο πρόσφατα σκόραρε μόλις μια φορά ενώ στην έδρα της μετράει 5-5-9. Αντίθετα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετράει 5-2-0 αήττητο κρατώντας το μηδέν πίσω στα έξι τελευταία. Διπλό και under, σημεία που συνδυάζονται στα σκορ 0-1/0-2/1-2με κάλυψη στα 0-0/1-1.  
195.        ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Δεν βρίσκει αντίδραση η ουραγός Άκρινγκτον (χωρίς γκολ στα τρία τελευταία), αντίθετα η Μπαρνέτ ακόμα και στις ήττες της το παλεύει. 0:0 διπλό.
196.        ΓΙΟΡΚ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Δεν στρίβει παρά την αλλαγή προπονητή η Γιορκ, δεν στρίβει γενικά η Πορτ Βέιλ (1-1-5 στα πιο πρόσφατα) που πάει να χάσει την απευθείας άνοδο. Πιθανό το Χ πάντα στα παιχνίδια των γηπεδούχων (17/38), 4/6 under 2,5 μετράνε αμφότερες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
197.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ
Νο Bet.
198.        ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Εκτός έδρας έχουμε γράψει εμπιστευόμαστε μόνο την Έξετερ (11-3-5 εκτός, 6-67 στο σπίτι της), η Μπράντφορντ προέρχεται από 1-4-0 και περιμένουμε να συνεχίσει το αήττητο σερί της. +0,25 ασιατικό διπλό.
199.        ΜΟΡΚΑΜ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
7-8-4 μετράει εντός έδρας η Μόρκαμ αλλά η πρωτοπόρος Τζίλιγχαμ τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός (11-6-1 με τέρματα 23-10) παίζοντας πάντα στη λογική του “μισό-μηδέν”. 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 μοιάζει ασφαλές bet.  
200.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Τρεις σερί εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ συμπλήρωσε η Μπρίστολ Ρόβερς (9-3-7 εντός), 6-5-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρότσντεϊλ, θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στον άσο.
201.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Ομάδα έδρας η Μπέρτον (5-5-9 εκτός) αλλά τρέχει σερί 6-0-1, σκοράροντας κατά βούληση στον αγώνα που δίνει για τη απευθείας άνοδο. Πιο άνετη η Ντάγκεναμ (7-5-7 εντός), θα πάμε με το 0:0 διπλό, ενώ έχει τύχη  και το over.  
202.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Εξάποντο παραμονής, με το άγχος να το έχει η Όλντερσοτ που εκτός έδρας φέτος τα πηγαίνει καλύτερα (5-4-10 εντός, 4-9-6 εκτός), την ώρα που η Γουίμπλεντον προέρχεται από δύο σερί νίκες στις οποίες σκόραρε από τρεις φορές (7-2-9 μετράει εκτός). Χ2.
203.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Νο Βet.
204.        ΠΛΙΜΟΥΘ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Αμφότερες θέλουν βαθμούς, αμφότερες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα τελευταία (5/8 under 2,5 στα πιο πρόσφατα). Θα πάμε με τα λίγα γκολ, αρκετά πιθανή και η ισοπαλία.
205.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΟΡΚΙ
Ακόμα ένας τελικός για την Σάουθεντ, αλλά στην έδρα της δεν μπορεί (6-5-7) όπως έδειξε και στη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Γουίμπλεντον. Η Τορκί (3-7-9) προέρχεται από ηρωικό 2-2 με παίχτη λιγότερο στην έδρα της Ντάγκεναμ και είναι ακριβώς η ομάδα που θα παίξει κλειστά και μπορεί να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, αλλά πώς να ποντάρεις μια ομάδα με 0-2-8 στα δέκα τελευταία;
206.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ
No Bet.
207.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ
Το Τσάμπιονς Λιγκ υποτίθεται κυνηγάει η Ραπίντ, έχει να κερδίσει όμως από πέρσι (0-3-3). Η Αντμίρα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και στην τελευταία έξοδο της κέρδισε 1-2 τη Στουρμ Γκρατς, από τις 20 Οκτώβρη πάντως μετράει 1-2-11. Μύλος, πάμε παρακάτω.
208.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Δυσκολοκατάβλητη η Άλφρετον αλλά όχι η ομάδα που θα ποντάρεις σε αποδόσεις φαβορί στην έδρα της (5-5-7), απογοήτευσε η Γκέιτσχεντ μεσοβδόμαδα στην έδρα της ουραγού Τέλφορντ και δεν μας ψήνει  ιδιαίτερα. Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό.
209.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Καλή στα δύο τελευταία η Γκρίμσμπι αλλά γνώρισε ισάριθμες ήττες και το ηθικό της είναι χαμηλό, η Κέμπριτζ σκοράρει εκτός έδρας (16/18 GG) και γενικά είναι επικίνδυνη (5-6-7). Παρά το 12-3-4 των γηπεδούχων στο σπίτι τους θα πάμε πάσο.  
210.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Ομάδα έδρας η Γουόκινγκ (10-2-6), λογικά στο 1,66 ο άσος της κόντρα στην ουραγό και με 24 παιχνίδια χωρίς τρίποντο Τέλφορντ.
211.        ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Νο Bet.
212.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γκρίμσμπι πέτυχε η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Κόνφερενς το τελευταίο τετράμηνο Κιντερμίνστερ (16-0-3), του χεριού της είναι ομάδες σαν την Τάμγουορθ. Άσος. 
213.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Άμα δεν κερδίζει ομάδες σαν τη Γουόκινγκ στην έδρα της η Μάκλσφιλντ πώς θα σταθεί στη δυνατή έδρα (10-4-4) της φορμαρισμένης (5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα) Νιούπορτ; Άσος.
214.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Νο Bet.
215.        ΡΕΞΑΜ – ΛΟΥΤΟΝ
Στο 2,00 πλησιάζει ο άσος της πρωτοπόρου (9-6-2 εντός με τέρματα 40-20) Ρέξαμ, επειδή απέναντι της είναι η πολυδιαφημισμένη Λούτον που έχει μια νίκη στα τελευταία έντεκα. Μια χαρά μας κάνει. 
216.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Ομάδα ικανή για μαγκιές η Μπρέιντρι (7-2-7 εκτός), που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η Στόκπορτ μόνο το όνομα έχει φέτος. Διπλό σε τιμές αουτσάιντερ.
217.        ΧΑΪΝΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
No Bet.
218.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ
No Bet.
219.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ούτε απέναντι στην καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Ισπανίας την Ατλέτικο μάσησε η Σοσιεδάδ και με το γνωστό αποτελεσματικό της ποδόσφαιρο έφτασε με τη νίκη στην 4η θέση. Η Βαγιαδολίδ είναι σταθερή ομάδα και σίγουρα μπορεί να κρατήσει στο 1ο ημίχρονο. Με περισσότερο ρίσκο μπορεί να παιχτεί το Χ/1 στο 4,45 στον Stoiximan το οποίο επιβεβαίωσαν οι Βάσκοι σε 4/7 νίκες τους στο Ανοέτα μένοντας σε 10/14 στην ισοπαλία στο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
220.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Τοπικό ντέρμπι, που φέτος έχει και βαθμολογική σημασία αφού οι δύο ομάδες κυνηγάνε την Ευρώπη. Τρελαίνει κόσμο τελευταία η νεοφώτιστη Ρος Κάουντι, μετράει 8-3-0 στα πιο πρόσφατα ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-2 τη Σέλτικ. Καιρό τώρα κάνει κοιλιά η Ινβερνές (μία νίκη στα οκτώ τελευταία), το Χ2 πληρώνει καλά.
221.        ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Δύο σερί ήττες είναι μάλλον πολλές για τη Σέλτικ, που ξέμπλεξε πλέον και από τις Ευρώπες. Άσος λογικής ΠΡΟ-ΠΟ για να κλείσουν παρόλες.
234.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ
Να βγει από το τέλμα το ζητούμενο για τον Λεβαδειακό που έμπλεξε σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία μετά το πολύ αρνητικό σερί τον τελευταίο μήνα (0-2-5). Έχει το προβάδισμα για νίκη απέναντι στον κάκιστο ΟΦΗ εκτός έδρας (1-2-9) με τον άσο να πληρώνει 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
235.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ
Μεγαλύτερο το κίνητρο του Άρη που θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα αποβάλλοντας το εκτός έδρας κόμπλεξ και την αδυναμία του μέχρι στιγμής. Κόντρα στον άνετο βαθμολογικά ΠΑΣ μπορεί να μην ηττηθεί έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά το 4-0 επί του Λεβαδειακού. Επιλογή το Χ2 (ασιατικό +0,5) των φιλοξενούμενων στο 1,775 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
236.        ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΥΩΝ
Η Λυών δεν έπεισε στα δύο τελευταία ματς πως έχει το σθένος να κυνηγήσει την Παρί, όμως οφείλει να εξαντλήσει κάθε ελπίδα και για να γίνει αυτό χρειάζεται μόνο νίκη στην έδρα μιας Μπαστιά που σκοράρει με το σταγονόμετρο τελευταία. Fair το 2,05 του διπλού στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Δύσκολη έξοδος για την πρωταθλήτρια Νόρντζελαντ (4-2-5 εκτός), η Άαλμποργκ μετράει 5-3-3 στην έδρα της και αδικείται από τις δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της. Σωστά μοιρασμένο στη μέση. 
238.        ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Νο Βet.
239.        ΧΕΤΑΦΕ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει να ηττηθεί εντός έδρας η φορμαρισμένη Χετάφε (5-3-0), που δεν έχει χάσει και ποτέ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» από την Μπιλμπάο σε επίπεδο Πριμέρα (3-5-0). Οι Βάσκοι σημείωσαν δύο νίκες στις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές, όμως με τον Μπιέλσα στον πάγκο δεν έχουν κερδίσει ποτέ τρία σερί ματς στο πρωτάθλημα! Αρκετά αμφίρροπο ματς, σεβόμαστε την παράδοση και πηγαίνουμε με τον -0,25 ασιατικό άσο που πληρώνει 2,075 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
240.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Μαγικά κάνει τελευταία η Λας Πάλμας, απέδρασε με διπλό από την έδρα της Αλμερία την προηγούμενη αγωνιστική αγωνιζόμενη για ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο σκοράροντας στην τελευταία φάση, με τον ίδιο τρόπο πήρε τον βαθμό κόντρα στη Μπαρτσελόνα Β’ εντός δύο αγωνιστικές πριν. 8-5-2 με 8/15over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της, 5 σερί GG  και 4/5 over 3,5 μετράει στα πιο πρόσφατα, η Ρεάλ Μαδρίτης Β’ εκτός έδρας σκοράρει (8/14 over 2,5 και GG) αλλά δεν κερδίζει (3-3-8). Άσος και over3,5.   
241.        ΟΥΕΛΒΑ – ΧΙΡΟΝΑ
Ψυχρολουσία για την Ουέλβα η ήττα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από την Αλκορκόν, που την αφήνει πολύ πίσω στην κούρσα για τα πλέι-οφ, στην έδρα της όμως είναι δυνατή (8-2-4) ενώ έχει και καλές επιστροφές, θα πούμε όχι στο Χ2 της Χιρόνα των τεσσάρων σερί εκτός έδρας ηττών (4-4-7 ρεκόρ).  
242.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Δεδομένη η άνοδος της Σπόρτινγκ Χιχόν, προερχόταν από δύο σερί νίκες πριν το άδικο 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, κόντρα όμως στην διαστημική επιθετικά και χωνί πίσω Μπαρτσελόνα Β’ θα πάμε με τα γκολ και όχι με τον άσο. 
243.        ΚΑΤΑΝΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Η Ουντινέζε δεν έχει αντικαταστάτες για τις σημαντικότατες απουσίες που έχει και δύσκολα θα αντέξει κόντρα στην δυνατή εντός έδρας Κατάνια. Ο άσσος που προφέρεται σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan δέχεται πολλές πιέσεις αποτελεί καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
244.        ΜΠΡΑΝ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Υποτιμούν κάπως οι αποδόσεις τη Βαλερένγκα, που ενισχύθηκε μεταγραφικά και έδειξε καλά δείγματα στα φιλικά προετοιμασίας. Στη Μπραν αντίθετα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, θα πάμε με το Χ2.
245.        ΟΛΑΝΕΝΣΕ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ
Απέθαντη φέτος η Ολιανένσε (2-3-5), παρότι έχει να κερδίσει από τις 5 Γενάρη (0-4-5) παίρνει βαθμούς εκεί που κάνεις δεν το περιμένει.  5-4-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Πάκος Φερέιρα, αλλά εδώ και κάποιο καιρό μας τη δίνουν σε αποδόσεις φαβορί. 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
246.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ
Το παιχνίδι αποτελεί μικρό ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και συνήθως στις αναμετρήσεις των 2 ομάδων το σκορ ανοίγει. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε για ακόμα μία φορά με την πεπατημένη των 4-6 στα οποία η Μπεσίκτας δείχνει να είναι εθισμένη εντός έδρας καθώς προέρχεται από 7/8 διαδοχικά. Σε απόδοση 2,95 προσφέρει ο Stoiximan το συγκεκριμένο σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
247.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΛΕΣΤΕΡ
5-5-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Λέστερ, 8-7-3 μετράει στην παραδοσιακά δυνατή έδρα της η Ντέρμπι, και όμως οι μπουκ δίνουν φαβορί τις “αλεπούδες”, σε ένα μάλιστα τοπικό ντέρμπι, που φέτος πριμοδοτούνται σε μόνιμη βάση. +0,25 άσος, δυνατό μοιάζει και το under.
248.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Πρώτος εναντίον τελευταίου, με τη Ρέντινγκ να βρίσκεται σε τρικυμία μετά την απομάκρυνση του ΜακΝτέρμοτ, η Γιουνάιτεντ θέλει μια πειστική νίκη για να πάρει τα πάνω της μετά τα ατυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ρεάλ και Τσέλσι, λογική μοιάζει στα μάτια μας η κατάρρευση των τιμών στον ασιατικό άσο αλλά και το over. Στο 1,83 ο συνδυασμός 1 & over 3,5 στον Bet365, στο 2,10 στονStoiximan, υπάρχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
249.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Συνεχίζει να εκπλήσσει η ΒΑΚ Πέλετς το 2013 (4-2-0) αλλά κάποια στιγμή τα συνεχόμενα παιχνίδια θα εμφανίσουν συμπτώματα κούρασης. 2-2-9 μετράει εκτός η ουραγός Νέουσταντ, αλλά προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο Αούστρια. Θέλαμε πιο πάνω από το 1,90 τον άσο για να ασχοληθούμε σοβαρά.
250.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΙΝΤ
Δεν μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο η Σάλτσμπουργκ, ό,τι ευκαιρία της δόθηκε την κλώτσησε. Σκοράρει γενικά η Ριντ (7/12 over 2,5 και GGεκτός), μοναδική επιλογή τα γκολ.
251.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Μόνο για κόντρα είναι οι αποδόσεις του άσου, η Βάκερ πάντως παρότι ανεβασμένη μετράει 2-1-9 εκτός.
252.        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Λίγο έλειψε να γνωρίσει αποκλεισμό-σοκ η Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ταξιδεύει με πληγωμένο εγωισμό στο Λεβερκούζεν θέλοντας να δώσει απαντήσεις κόντρα στην μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει φέτος εντός συνόρων. Σπάνια βρίσκουμε φέτος αποδόσεις με αξία στους Βαυαρούς, το 1,80 της Bet365 είναι σίγουρα αποδεκτό με την ομάδα του Χάινκες να μετράει 11-1-0 εκτός έδρας με γκολ 28-1! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
253.        ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ
 Κρίσιμο ματς για ΑΕΚ και Βέροια το μεταξύ τους με την Ένωση να μην έχει την πολυτέλεια αρνητικού αποτελέσματος. Με το γνωστό πλάνο και τακτική ο Λίνεν που κέρδισε και παρόμοια ματς απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, η Ξάνθη και ο ΟΦΗ. Όλες οι νίκες της στο ΟΑΚΑ ήρθαν με 1-0 και 2-1, η γνωστή επιλογή των σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στην ισοπαλία (0-0/1-1) βγάζει μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan και είναι πιο ασφαλής επιλογή από τον άσο. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
254.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Μάχη για μια θέση στα πλέι-οφ, τρεις σερί νίκες με 2-1 (Τβέντε, Αϊντχόφεν εντός, Μπρέντα εκτός) συμπλήρωσε η Χέρενφεν (2-5-6 εκτός), η Ναϊμέγκεν (4-5-4 εντός) δεν κέρδισε ούτε και σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα. Πάσο προς Χ2, με αρκετό GG.
255.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΛΩΖΑΝΝΗ
Ξεφουσκώνει σιγά-σιγά η Σεν Γκάλεν (6-4-1 εντός), που στα εννέα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα κέρδισε μόλις ένα. Το παλεύει η Λωζάννη, που επέστρεψε στις νίκες με μεγάλο διπλό στη Σιόν και μετράει εκτός έδρας 2-5-5. Πάσο ή κόντρα.
256.        ΣΕΡΒΕΤ – ΖΥΡΙΧΗ
Με τα ψέματα προσπαθεί να σωθεί η Σερβέτ (1-4-6 εντός), η Ζυρίχη είναι αήττητη το 2013 (4-1-0) και στα τρία τελευταία σημείωσε 11 γκολ. Διπλό.
257.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Πολύ μικρός ο άσος όπως είναι λογικό (11-0-2 μετράει εντός η Αϊντχόφεν), δεν αξίζει να μπλέξουμε αφού οι κηδείες των μεγάλων στην Ολλανδία φέτος είναι ουκ ολίγες.
258.        ΦΕΝΛΟ                - ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Χαμηλά έμεινε το σκορ στα τρία τελευταία παιχνίδια της Φένλο αλλά στην έδρα της είναι αναγκασμένη να επιθέτει και η Χέρακλες κάνει φάσεις για πλάκα. 10/13 over 3,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 7/13 εκτός οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με τα πολλά γκολ.
259.        ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΓΟΥΪΖΑΡΝΤΣ – ΣΙΚΑΓΟ
Νο Βet.
260.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ
Δεν είναι αουτσάιντερ η δυσκολοκατάβλητη Σαν Λορέντζο (1-3-1), η Κολόν ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3). +0,25 ασιατικό διπλό.
261.        ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ είναι που ενδιαφέρεται για τους βαθμούς αφού θα παίξει πλέι-οφ στη συνέχεια για τον τίτλο αλλά η Γάνδη δεν θα πέσει αμαχητί.
262.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Πρόβα τζενεράλε για τις μπαράζ αναμετρήσεις που θα δώσουν οι δύο τους για την αποφυγή του υποβιβασμού, χάλια μαύρα έχουν αμφότερες, στη Γκερμινάλ υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα. Μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων.
263.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΙΡΣ
Σώθηκε και ησύχασε η Λιρς, η Κλαμπ Μπριζ θέλει το τρίποντο και θα το πάρει.
264.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Αδιάφορο και αντιστοιχηματικό, στο κύπελλο έχει το μυαλό της η Κόρτραϊκ αλλά η Λέουβεν είναι ανάξια εμπιστοσύνης.
265.        ΜΑΛΙΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Θα πάμε με το διπλό της εκπληκτικής εκτός έδρας Ζούλτε Βάρεγκεμ  (10-3-1 φέτος) που θέλει τους βαθμούς για τα πλέι-οφ.
266.        ΜΟΝΣ – ΓΚΕΝΚ
Το κίνητρο προς τα δεξιά, αλλά η Μονς δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
267.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Αδιάφορο εντελώς, πάμε παρακάτω.
268.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Αμφότερες θα δώσουν το παρών στα πλέι-οφ, οπότε θέλουν βαθμούς, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη βελτιωμένη τελευταία Σταντάρ Λιέγης.
269.        ΛΙΛ – ΕΒΙΑΝ
 Η Λιλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από πέντε σερί νίκες σκοράροντας σε όλες από δύο γκολ και πάνω και φέρνοντας 4/5 goal-goal και over στο διάστημα αυτό. Σαφώς φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως η Εβιάν που καίγεται για βαθμούς ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική σημειώνοντας την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της στη Λιγκ 1 με το 5-1 κόντρα στη Σοσό. Μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα οι φιλοξενούμενοι, καλύτερο το over στο 1,925 της Bet365 από τον χαμηλό άσο (1,44). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
270.        ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΡΕΣΤ
Ντέρμπι της Βρετάνης το ματς με το μεγαλύτερο κίνητρο να το έχει η Μπρεστ. Η Λοριάν έχει καλή παράδοση στο ζευγάρι αυτό και είναι δυνατή εντός έδρας, αλλά δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα εδώ και δέκα σερί αγωνιστικές με 8/10 να είναι goal-goal. Η Μπρεστ σκοράρει ανελλιπώς εδώ και έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, επιλογή το 2,00 του GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
271.        ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΡΟΥΑ
Δίκαια το φαβορί η Μονπελιέ που εντός έδρας πετάει από νίκη σε νίκη (8 σερί) και απέναντι στην τραγική εκτός έδρας Τρουά έχει το προβάδισμα. Αντί για τον άσο που παίζεται σε χαμηλές αποδόσεις υπάρχει η επιλογή να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ στον Stoiximan με απόδοση 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
272.        ΡΕΜΣ – ΡΕΝ
Αμφότερες σε μέτρια κατάσταση με τη Ρεμς να έχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά και μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες εντός έδρας. Αγαπημένο το Χ στα πρόσφατα ματς και για τη Ρεν, πρώτο και πιθανόν και τελευταίο σημείο στο παιχνίδι η ισοπαλία που πληρώνει 3,10 στον Stoiximan, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το 2-2 (13,50), έτσι δηλαδή όπως έληξαν τα 4/7 πιο πρόσφατα ματς των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
273.        ΣΟΣΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Από ταπεινωτική ήττα έρχεται η Σοσό στην έδρα της Εβιάν με 5-1. Στο γήπεδο της παίζει στην πλειοψηφία των αγώνων της χωρίς σκοπιμότητα και με πρώτο στόχο να σκοράρει. Μια από τα ίδια και η Βαλενσιέν που δέχτηκε γκολ σε 13/14 εκτός έδρας ματς της. Πιθανό το αμφίσκορο στο 1,90 του Stoiximan με τη Σοσό να το φέρνει σε 11/14 εντός έδρας της με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να ευνοείται και από την προϊστορία (10/12). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
274.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Λογικό φαβορί η Ρεάλ, όμως η Μαγιόρκα δεν έχει κάτι να χάσει και θα παίξει ανοιχτά. Οι νησιώτες έρχονται από δύο σερί νίκες, σκοράρουν και στα τρία τελευταία και με την άμυνα των γηπεδούχων να είναι αρκετά χαλαρή, δεν είναι απίθανο να δούμε εκατέρωθεν γκολ, κάτι που πληρώνει 1,91 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
275.        ΟΥΕΣΚΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Στην έδρα της βασίζεται για να σωθεί η Ουέσκα (4-6-4 εντός),κόντρα στη Βιγιαρεάλ (4-3-0 το αήττητο σερί της) πάντως έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση. Απαιτούμενη η κάλυψη στο Χ.
276.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Είναι γνωστό ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-4-4 εντός με 8/11 under 2,5, μια νίκη στα τελευταία επτά) προσφέρεται φέτος μόνο για κόντρα. 1-4-6 με 9-22 τέρματα μετράει εκτός η Σετούμπαλ, που προέρχεται από ήττα-σοκ στο σπίτι της, και πάλι το χέρι πάει μόνο στο +1 ασιατικό διπλό.
277.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΡΕΪ
Προφανές σημείο ο άσος της πρωταθλήτριας Σλίγκο, αλλά όπως είναι λογικό πληρώνει ψίχουλα. Μπορούμε να πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό.
278.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ –ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Μπολόνια δείχνει να είναι από τις πιο καυτές ομάδες του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Γιουβέντους που πλέον μετά το +9 έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ασιατικός άσσος +1 προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην Bet365 και ήδη δέχεται πιέσεις.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
279.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΦΙΤΕΣΕ
Πήρε φόρα πάλι η Φίτεσε (4 σερί νίκες) , χτυπώντας ακόμα και την πόρτα του τίτλου (στο -3 από την κορυφή). 9-0-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της, μεγάλο τεστ το παιχνίδι στην έδρα της δυσκολοκατάβλητης  φέτος Ντεν Χάαγκ (5-5-3 εντός), η λογική λέει ότι ξεκινάει από 1-1.
280.        ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΤΟΡΟΝΤΟ
Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Μόντρεαλ στη σεζόν (2/2 εκτός έδρας νίκες), λογικό φαβορί ο άσος.
281.        ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
No Bet.
282.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ
Πολύ ισχυρή η παράδοση της Βαλένθια στο Μεστάγια όταν υποδέχεται τη Μπέτις καθώς την κερδίζει στα 8 τελευταία αλλά και στα 15/18 (15-3-0) από το 1995 και μετά. Η Μπέτις δεν είναι αμελητέα ποσότητα όμως και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη βαθμολογική της θέση και τις επιδόσεις της. Πιο ασφαλής επιλογή η ενασχόληση με τα γκολ και το GG στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
283.        ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ
2/2 over 2,5 η Κολόμπους, ομάδα του over πάντα το Σαν Χοσέ του μπόμπερ Γουοντολόφσκι, θα πάμε με τα γκολ.
284.        ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Ένα κλικ παραπάνω στην κόντρα.
285.        ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Κάθε ματς είναι τελικός για την μαχόμενη για την αποφυγή του υποβιβασμού Κερέταρο (2-2-1 εντός, 3-5-2 συνολικά), η Τολούκα απογοητεύει στην   Κλαουσούρα, έχοντας μπλέξει με το Κόπα Λιμπερταδόρες. 0:0 ασιατικός άσος.  
286.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ
4-1-0 με τέρματα 14-3 η Κλαμπ Αμέρικα, με υπηρεσιακό τεχνικό η ουραγός Σαν Λουίς που μετράει 0-2-8 στην Κλαουσούρα. Λογικά χαμηλά ο άσος.
287.        ΚΙΛΜΕΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Εξάποντο παραμονής, η Ιντεπεντιέντε έχει τη φανέλα αλλά όχι τη χάρη (προέρχεται από δύο σερί ήττες), την οποία αντίθετα έχει σε αφθονία η Κίλμες των 14 γκολ ενεργητικό στο Τορνέο Φινάλ (3-1-1,αήττητη στα τέσσερα τελευταία). Άσος. 
288.        ΣΙΑΤΛ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ
No Bet.
289.        ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ
Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στον άσο.
290.        ΤΙΓΚΡΕΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Τραίνο η πρωτοπόρος Τίγκρες (7-3-0), στην έδρα της μετράει πάντως 2-3-0 ενώ στα έξι τελευταία δέχεται γκολ (όλα αμφίσκορα). 3-6-1 με 7/10 GG το ρεκόρ της Γουαδαλαχάρα. Τέσσερα σερί αμφίσκορα δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, μεταξύ 1-1 και 2-1 το ματς.  
291.        ΑΤΛΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
5/5 νίκες εντός έδρας η Άτλας (7-2-1 συνολικά, 2η στη βαθμολογία), 5-3-2 το ρεκόρ της 4ης Σάντος Λαγκούνα αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Περάλτα. Άσος στο 0:0 ασιατικό.
292.        ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΚΑΣΙΜΑ
Οι πολλές απουσίες της Χιροσίμα οδηγούν στην κόντρα.  
293.        ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Νο Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights