CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Παρασκευής.


100. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΑΑΡΧΟΥΣ
Η πρωταθλήτρια για άλλο ένα ματς θα στηριχθεί στην πολύ καλή της άμυνα για να πάρει το αποτέλεσμα και ενδεχομένως να τα καταφέρει, μιας και η Άαρχους δείχνει να μην μπορεί χωρίς τους δύο βασικούς της φορ. Δύσκολα πάντως φαίνεται η γηπεδούχος ικανή να σκοράρει πάνω από δύο γκολ, το under στο 1,91 του Stoiximan φαίνεται ιδανική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα 
εδώ.
101. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΕΡΝΛΙ
Αξιόπιστη επιθετικά η Γουότφορντ, θέλει περισσότερο τους βαθμούς από τη χρυσή μετριότητα Μπέρνλι και μετά τις πρόσφατες ήττες την περιμένουμε πιο ψιλιασμένη. Στο 2,00 βρίσκουμε τον άσο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
102. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Αρκετό το άγχος πλέον στη Μπλάκμπερν, η ψυχολογία είναι στο ναδίρ με τον Μπόιερ να είναι αναγκασμένος να ρίξει βάρος σε αυτόν τον τομέα. Ό,τι πέτυχε στη Γουότφορντ το κατέστρεψε κόντρα στη Πιτέρμπορο η Μπλάκπουλ, εκτός έδρας πάντως βγάζει αντεπιθέσεις και μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων τουλάχιστον για να σκοράρει. Στο 1,83 το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103. ΓΕΟΒΙΛ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Εξάποντο ματς για την είσοδο στα πλέι οφ, η Γέοβιλ έχει την έδρα, η Γουόλσολ παραμένει αήττητη για δέκα αγωνιστικές (5-5-0), πολύ δύσκολο ματς.
104. ΚΑΡΛΑΪΛ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Σχετικά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και οι δύο ομάδες, απέχουν 8 και 6 πόντους, αντίστοιχα, από την επικίνδυνή ζώνη και ψάχνουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Πολύ σπάνια κρατάει το μηδέν η Καρλάιλ, διαθέτοντας και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ έχει φέρει 14/20 εντός έδρας over. Δύσκολο ματς σε πρόβλεψη σημείου, μια χαρά το 1,90 του over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
105. ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης έχει περιέλθει η Κόβεντρι, που εκτός του ότι έχασε το τρένο της ανόδου, της αφαιρέθηκαν και 10 βαθμοί. Να εκμεταλλευτεί αυτές… τις καταστάσεις θα προσπαθήσει η Ντόνκαστερ βγάζοντας ένα ακόμα διπλό και διατηρώντας ή αυξάνοντας τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση. Μόνο 3 φορές έχει ηττηθεί η Ντόνκαστερ στις 20 φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα και με ρεκόρ 13-4-3 διαθέτει το καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό. Αναμένεται πτώση στο 2,08 του 2 DNB στον Stoiximan, ενδεχόμενο που αποτελεί και επιλογή των Bet Bloggers. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
106. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι αλλά σε καλή κατάσταση, πάντα κοντά στην πρώτη δυάδα η Μπόρνμουθ που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Αγωνιστική ισοπαλία (3,50) δείχνει το ματς.
107. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Η Κρόουλι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ελπίζει ακόμα στα πλέι οφ, με τη Στίβενεϊτζ να έχει ξεμείνει από στόχους. Προβάδισμα στον άσο (1,85).
108. ΜΠΕΡΙ-ΚΡΟΥ
Γειτονικό ντέρμπι με την Μπέρι να έχει το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τη σωτηρία της και την Κρου να μην έχει στόχους. 1,825 πληρώνει το ασιατικό level ball των γηπεδούχων.
109. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Η Μπρέντφορντ είναι με διαφορά η καλύτερη εντός έδρας ομάδα και στοχεύει στην απευθείας άνοδο. Η Νοτς Κάουντι είναι στο μέσον της βαθμολογίας αλλά χάνει πολύ δύσκολα εκτός έδρας (6-11-3). Δίκαιο το 1,83 του άσου, δεν είναι όμως κανένα κελεπούρι.
110. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έρχονται οι γηπεδούχοι μετρώντας και τέσσερις σερί ήττες, ενώ η Όριεντ δεν χάνει στα εφτά τελευταία (4-3-0). Στο 2,025 το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων.
111. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΟΛΝΤΑΜ
Η Σουίντον είναι στη 2η θέση αλλά τελευταία εντός έδρας κάνει γκέλες και συνολικά μπροστά στο κοινό της μετράει 8-8-4. Τίποτα το ιδιαίτερο εκτός έδρας η Όλνταμ (5-3-10), δεν είναι για 1,61 ο άσος.
112. ΤΡΑΝΜΙΡ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Ντέρμπι με φόντο την άνοδο (5η με 6η θέση) με τους γηπεδούχους να μετράνε 11/20 εντός έδρας under και τους φιλοξενούμενους 14/19 εκτός έδρας. Στο 1,60 το under.
113. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ
Ουραγός η Χάρτλπουλ χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας, χωρίς πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ η ΜΚ Ντονς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το ματς.
114. ΓΟΥΙΚΟΜ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Άκρινγκτον, δεν προκύπτει κάποια επιλογή.
115. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ
Λονδρέζικο ντέρμπι με τις εντός (7-8-5) και εκτός έδρας (5-5-10) παρουσίες των δύο ομάδων να οδηγούν στον -0,25 ασιατικό άσο (2,00).
116. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Η Μπράντφορντ δεν φαίνεται ότι μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, η Σάουθεντ είναι δύο θέσεις πιο πάνω στη βαθμολογία και παρατάσσεται με νέο προπονητή. Δύσκολο ματς.
117. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΜΟΡΚΑΜ
Ζορίζεται πάρα πολύ εκτός έδρας η Μόρκαμ (6-3-11) και η Όξφορντ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τα πλέι οφ. 2,00 πληρώνει ο άσος.
118. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ
Ντέρμπι 2ης με 5η με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόνο δύο βαθμούς και την Τσέλτεναμ να είναι σε καλή κατάσταση. Πιο πιθανό το Χ2 στο 1,725.
119. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Πολύ ανοιχτά τα εντός έδρας ματς της Ρόδεραμ (14/19 over) χωρίς όμως να εμπνέει ιδιαίτερα εντός (10-1-8) και η Γουίμπλεντον είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει εύκολα. GG (1,66) και over (1,72) έχουν το προβάδισμα.
120. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Και οι δύο σε κακή κατάσταση, με την Όλντερσοτ να έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. No bet.
121. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Λίγο η παράδοση, λίγο το κίνητρο και των δύο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και το ματς μπορεί άνετα να ανοίξει αρκετά. Και οι δύο έχουν τους παίκτες για να σκοράρουν και το αμφίσκορο στο 1,85 του Stoiximan δείχνει αρκετά καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΠΡΕΣΤΟΝ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Η Πρέστον τελευταία έχει πιάσει καλή απόδοση, μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια της και καθαρά από τύχη δεν κέρδισε και την εξαιρετική Όριεντ. Η Πόρτσμουθ μπορεί να έχει βελτιωθεί στα τελευταία ματς, όμως δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η Πρέστον. Δεν αξίζει ο άσος του 1,57, κρίνοντας από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια τους θα προτιμούσαμε την επιλογή του 1/1 που πληρώνει 2,25 στην Bet365, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή του GG στο 1,72. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
123. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Χωρίς στόχους η Μπέρμιγχαμ και η Κρίσταλ Πάλας που στοχεύει στην απευθείας άνοδο είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα (12-6-1). Πάντως, το 1,80 του άσου δεν αποτελεί ευκαιρία.
124. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Δεν έχει ξεχάσει τα περσινά η Κοπεγχάγη που θα θελήσει να πάρει εκδίκηση στο Βίμποργκ, όμως η Μίντιλαντ δεν θα την αφήσει να το κάνει εύκολα, αφού είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα. Μπορεί η γηπεδούχος να σκοράρει, αλλά και η Κοπεγχάγη να κερδίσει, με το 2,87 της Bet365 για το 2 & over να αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
125. ΚΑΕΝ-ΑΡΛ
Έστω και στις καθυστερήσεις η Καέν κέρδισε την Ιστρ και ανέβηκε ξανά στην τρίτη προνομιούχο θέση. Πολύ δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι και όσο και αν η Αρλ είναι βελτιωμένη με τον νέο της προπονητή, δύσκολα θα αντέξει σε αυτήν την έδρα. Στο 2,20 στον Stoiximan η νίκη της Καέν με μηδέν παθητικό, με αυτόν τον τρόπο ήρθαν άλλωστε και οι 11/15 φετινές της στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
126. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΛΑΝΣ
Η Κλερμόν είναι αυτή που έχει το κίνητρο, όμως εντός έδρας είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα (2-5-7) και θα αγωνιστεί χωρίς τον σκόρερ της. Αδιάφορη βαθμολογικά η Λανς, δεν προκύπτει επιλογή.
127. ΛΑΒΑΛ-ΛΕ ΜΑΝ
Βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό η Λαβάλ, έχει την ευκαιρία με μια νέα νίκη να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού με τη Λε Μαν να πέφτει για πρώτη φορά φέτος εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από τρεις σερί ήττες και να έχει προβλήματα αγωνιστικά, οικονομικά και διοικητικά. 2,25 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΝΙΟΡ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ
Μάχη με φόντο τον υποβιβασμό με τη Νιόρ να κερδίζει δύσκολα εντός έδρας (3-9-2) και την ουραγό Γκαζελέκ να έχει ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας μετρώντας 1-3-10 εκτός έδρας. Δίκαιο το 1,90, χωρίς πάντως να αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία.
129. ΟΣΕΡ-ΝΤΙΖΟΝ
Η Οσέρ βρίσκεται στο -11 από την πρώτη τριάδα και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και το υπόλοιπο της σεζόν μάλλον θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Ντιζόν έχει ακόμα ελπίδες για άνοδο και θα κυνηγήσει τη νίκη στη δύσκολη έδρα της Οσέρ. Σπάνια με τον Καζονί στον πάγκο οι γηπεδούχοι δεν φέρνουν over μετρώντας 10/13 μέχρι τώρα, 2,05 πληρώνει ένα ακόμα στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
130. ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΝΖΕ
Η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα είναι η Σατορού (6-8-0) και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ένας βαθμός απέναντι στην ισχυρή Ανζέ δεν θα ήταν άσχημος. 3,00 πληρώνει το Χ για την μετρ του είδους Σατορού (6-15-8).
131. ΣΕΝΤΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Τα ρέστα της παίζει σε κάθε ματς η Σεντάν, η Γκινγκάμπ όμως είναι άλλο επίπεδο και στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο. Τριπλή με πρώτο σημείο το διπλό (2,50).
132. ΤΟΥΡ-ΙΣΤΡ
Η Τουρ… κόλλησε με τις ισοπαλίες (τέσσερις συνεχόμενες) και ψάχνει τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Είναι δυνατή εντός έδρας (7-5-2) και πολύ σπάνια δεν σκοράρει μπροστά στο κοινό της, σε αντίθεση με την Ιστρ που διανύει περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος κι έχει βρει δίχτυα μόνο μία φορά στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. 2,02 πληρώνει ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
133. ΑΛΜΙΡΕ-ΚΑΜΠΟΥΡ
Ανώτερη η Καμπούρ ως ομάδα και με ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, όμως θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του τεχνικού της. No bet.
134. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.
Τις λιγότερες ήττες εντός έδρας έχει η γηπεδούχος (6-5-1), αλλά οι αποδόσεις του διπλού (2,87) κόντρα στην σαφώς ανώτερη και πρωτοπόρο Σπάρτα είναι προκλητικές.
135. ΕΜΕΝ-ΤΕΛΣΤΑΡ
Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο το ματς, καλύτερη η Έμεν μετά τη διακοπή, προβάδισμα στον άσο (2,15).
136. ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Διαφορά φόρμας για τις δύο ομάδες, με την Εξέλσιορ να παραμένει στην προτελευταία θέση και την Ντεν Μπος στο μέσον της βαθμολογίας «τρέχοντας» καλό αήττητο σερί. Προς το διπλό γέρνει το ματς (2,30).
137. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ
Από τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής μεταξύ ομάδων που στοχεύουν στην άνοδο, η Μάαστριχτ πάντως αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός έδρας από ότι εντός (6-2-5). Καθαρή τριπλή το ματς.
138. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΟΣ
Η γηπεδούχος έχει την ευκαιρία με νίκη να μπει στο κόλπο των πλέι οφ. Απέναντί της η περιορισμένων δυνατοτήτων Ος, ωστόσο το 1,57 του άσου είναι πολύ μικρό, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
139. ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ
Περίεργο ματς μεταξύ της καλύτερης επίθεσης της κατηγορίας και της καλύτερης άμυνας. Προβάδισμα στον άσο, μικρό το 1,70 στο οποίο προσφέρεται.
***. ΧΕΛΜΟΝΤ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Τοπικό ντέρμπι με τη Χέλμοντ να είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς από τις 26 Οκτωβρίου και η άμυνά τους να θυμίζει… σουρωτήρι. 1,90 πληρώνει το over 3,25.
140. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
Η Μποέμιαν έχει καλή παράδοση στο ζευγάρι, όμως η Σλίγκο έχει ξεκινήσει με 4-0-0 στο πρωτάθλημα και έχει το προβάδισμα νίκης, με το 1,66 του διπλού όμως να είναι μικρό.
141. ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Άγνωστες οι προθέσεις του Αντσελότι σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδας, Ματουιντί και Ιμπραΐμοβιτς πάντως είναι πολύ πιθανό να ξεκουραστούν καθώς είχαν και υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Με σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση (4-5-2) η Μονπελιέ θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της το θετικό αποτέλεσμα, άλλωστε είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και που σκόραρε στα 13/14 εκτός έδρας της παιχνίδια, στο 1,975 παίζεται το over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
142. ΛΕΣΤΕΡ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Η Λέστερ μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη αρχίζει να κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, επιτακτική η ανάγκη για νίκη κόντρα στη κουρασμένη Μίλγουολ που πήρε σπουδαία ανάσα με το διπλό στη Τσάρλτον και ταξίδεψε στο Λέστερ πιο άνετη. Σημαντικές πιέσεις δέχεται ο άσος με το αρχικό 1,75 να προσφέρεται πλέον στο 1,65 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
143. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Η Ντέρμπι είναι αλλοπρόσαλλη και χωρίς ορατό στόχο, η Μπρίστολ Σίτι παραμένει ουραγός και στο -4 από τις θέσεις σωτηρίας. Δεν εμπνέουν οι φιλοξενούμενοι, πάντως, για κόντρα μετρώντας 3-3-13 εκτός έδρας.
144. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΟΡΚΙ
Και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση αλλά με 15 θέσεις διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα (4η με 19η). Η Νορθάμπτον στοχεύει στην απευθείας άνοδο και εντός έδρας μετράει 15-2-3. Αξιοσημείωτη η βελτίωση της Τορκί, όμως ο άσος έχει σαφές προβάδισμα (1,85).
145. ΜΠΡΕΪ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Η Μπρέι μετράει 1-0-2 μέχρι τώρα με 2/3 over και η Γιου Σι Ντι 0-0-4 με 4/4 over. Από το μικρό 1,66 του άσου είναι προτιμότερο το over στο 1,90.
146. ΝΤΕΡΙ-ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
2-1-1 το μέχρι τώρα ρεκόρ της Ντέρι που ψάχνει όμως ακόμα την πρώτη της εντός έδρας νίκη, με τη Σέλμπουρν να ψάχνει την πρώτη της νίκη συνολικά (0-1-2). Χωρίς αξία το 1,60 του διπλού, τα 12/13 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Ντέρι ήταν no-goal (1,61).
147. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΚΟΡΚ
Η Σάμροκ παραμένει αήττητη και χωρίς να δεχτεί γκολ (1-3-0 με γκολ 3-0), μέτριο το ξεκίνημα της Κορκ (1-1-1) που δεν έχει σκοράρει στα 2/3 παιχνίδια της. Αξίζει το ρίσκο στη νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχτούν γκολ (2,60).
148. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
Στην 4η θέση και στο -1 από το Τσάμπιονς Λιγκ η γηπεδούχος, με τη Ζιλ Βιθέντε να μετράει 0-1-5 στα έξι τελευταία, πέφτοντας μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μικρός αλλά πιθανός ο άσος στο 1,72.
149. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΤΙΓΚΡΕ
Η Κολόν ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη (0-2-4), όμως παρατάσσεται με νέο προπονητή. Καλό το ξεκίνημα της Τίγκρε με δύο διπλά σε τρεις εξόδους (2-0-1), αρκετά αμφίρροπο το ματς.
150. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Σχετικά μέτριο το ξεκίνημα και των δύο, χωρίς να προκύπτει κάποια επιλογή στο μεταξύ τους ματς.
151. ΣΙΜΙΖΟΥ-ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Την πρώτη της νίκη ψάχνει η Σιμίζου (0-2-1) που δέχεται πολύ εύκολα γκολ (3-8 τέρματα), μέτρια ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Χιροσίμα (1-1-1), χωρίς επιλογή το ματς.
152. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΣΕΝΤΑΪ
Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι (3-0-0), που είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και η Σεντάι δεν έχει δείξει πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Ο άσος πληρώνει 2,50!
153. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΤΟΣΟΥ
Η Γιούμπιλο Ιβάτα έχει μόνο ένα βαθμό σε τρία ματς (0-1-2) με 2/3 goal-goal και η Τόσου παραμένει αήττητη (1-2-0) με 3/3 αμφίσκορα. 1,72 πληρώνει το goal-goal.
154. ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΚΟΦΟΥ
Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε με καμία από τις δύο να μην έχει νίκη μέχρι τώρα (0-1-2 αμφότερες). No bet.
155. ΚΑΣΙΒΑ-ΤΡΙΝΙΤΑ
Η Κασίβα είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως στη συνέχεια έκανε δύο σερί ήττες. Έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη νεοφώτιστη Τρίνιτα που ακόμα ψάχνεται (0-2-1), το 1,44 ωστόσο είναι ιδιαίτερα μικρό.
156. ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΣΟΝΑΝ
Μόνο under μέχρι τώρα η Ναγκόγια (1-1-1 το ρεκόρ της), με τη Σονάν να ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη (0-2-1) μετρώντας 2/3 under. 1,85 πληρώνει το under, καλύτερο από το 1,61 του άσου.
157. ΟΜΙΓΙΑ-ΚΑΣΙΜΑ
Αήττητες και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα (1-2-0 το ρεκόρ για αμφότερες), πρώτο σημείο η ισοπαλία (3,40).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights