CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα ματς του κουπονιού της Δευτέρας.


369. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ
Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον το ντέρμπι της Θράκης, με τον Πανθρακικό να έχει το κίνητρο της σωτηρίας και να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό και μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Ξάνθη να πηγαίνει στη γειτονική Κομοτηνή (σχεδόν) αδιάφορη βαθμολογικά, αφού δύσκολα θα διεκδικήσει είσοδο στα πλέι οφ. Πηγαίνουμε με τους γηπεδούχους και το 2,15 του άσου στην Bet365. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σημείο άνοιξε αρχικά στο 2,00 κι έφτασε μέχρι το 2,50, για να ξεκινήσει η πτώση του στο 2,15 (ο Stoiximan προσφέρει τον άσο στο 1,95). Διαβάστε περισσότερα
 εδώ.
370. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Η Σοντερίσκε φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα της Έσμπιεργκ κερδίζοντας την και στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και με την πλάτη στον τοίχο θα προσπαθήσει να τις κάνει επτά, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και κούραση από το ματς της Τετάρτης. Καλός ο άσος στο 2,60 της Bet365, ασφάλεια με το ασιατικό level στο 1,925 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
371. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ
Θα πέσουν κορμιά, η Κολωνία έχει συμπληρώσει 13 ματς χωρίς ήττα, όμως και η Ντιναμό είναι φορμαρισμένη έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα. Με βάση τις επιθετικές επιδόσεις της γηπεδούχου και τις αμυντικές της φιλοξενούμενης, το 1,70 του under στην Bet365 φαίνεται καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
372. ΝΤΙΖΟΝ-ΝΑΝΤ
Η Ναντ συνηθίζει να μπαίνει με τσαμπουκά στα εκτός έδρας παιχνίδια της και αυτό την οδηγεί σε μεγάλες νίκες από το πρώτο ημίχρονο. Η Ντιζόν δεν εμπνέει αμυντικά και αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε στη νίκη της φιλοξενούμενης στο πρώτο ημίχρονο, η οποία πληρώνει 3,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
373. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ
Με επιπλέον κούραση από το ματς της Πέμπτης η Άρσεναλ Σαραντί που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (2-2-1), 13 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σαν Μάρτιν (0-3-2 φέτος), που το παιχνίδι της την προηγούμενη αγωνιστική έληξε νωρίτερα λόγω επεισοδίων, ενώ ταξιδεύει με υπηρεσιακό τεχνικό. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το ματς.\
374. ΟΛ ΜΠΟΪΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Η Ολ Μπόις υποδέχεται τη Ραφαέλα σε εορταστικό κλίμα καθώς οι γηπεδούχοι συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ότι σκοράρουν σχετικά εύκολα με την Ολ Μπόις να έχει 4/5 goal-goal και τη Ραφαέλα 3/5. Στο 1,95 βρίσκουμε το αμφίσκορο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights