CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 7/4/2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. 
296.        ΘΕΛΤΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Ξεφούσκωσε τελευταία η Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1-4 στα έξι πιο πρόσφατα), που η αλήθεια είναι ότι έπαιζε πάνω από τις δυνατότητες της. Τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή δίνει η Θέλτα (5-5-4 εντός με 9/14 GG), αμφίσκορα έληξαν τα έξι τελευταία παιχνίδια της, οι φιλοξενούμενοι το έχουν το γκολ (8/14 GG εκτός) και το GG μοιάζει καλή στοιχηματική επιλογή.

297.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ –ΜΙΛΑΝ
Η Φιορεντίνα με την απουσία του Γιόβετιτς χάνει τον πιο δημιουργικό επιθετικό της ενώ η απουσία του Ροντρίγκεζ στην άμυνα την κάνει πολύ ευάλωτη. Η Μίλαν είναι φορμαρισμένη, προερχομένη από 4 συνεχόμενες νίκες, έχει καλή παράδοση στην Φλωρεντία και το 2 DNB που προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan δείχνει καλή επιλογή.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
298.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ
8-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ουτρέχτης, που πάντως την τετράδα δεν την προλαβαίνει, η Ντεν Χάαγκ θέλει περισσότερο τους βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στην οκτάδα και τα πλέι-οφ αλλά προέρχεται από δύο ήττες με 4-0. Ό,τι δείξει το live.
299.        ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Εξαιρετική η Αντέπ το τελευταίο δίμηνο, περίοδο στην οποία μετράει 4-2-1 για το τουρκικό πρωτάθλημα, και η Γκεντσλέρ δεν τα πάει άσχημα (2-2-0 στα πιο πρόσφατα) αλλά με το Χ2 στο 1,80+ θα πάμε στην κόντρα.
300.        ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Νο Bet.
301.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΚΟΤΜΠΟΥΣ
Κουτσά-στραβά και κερδίζοντας εκτός έδρας (4 σερί διπλά) η Μόναχο 1860 εξακολουθεί να βρίσκεται στο κατόπι της 3ης Καϊζερσλάουτερν. Στην έδρα της έχει μέτριο απολογισμό (4-5-4) και αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία, με τον κόμπο να έχει φτάσει στο χτένι όμως η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες κόντρα στην αναιμική εκτός Κότμπους (3-4-6) είναι επιτακτική. Θα μας απασχολήσει στο Live.  
302.        ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Το ντεμαράζ της Ντούισμπουργκ το τελευταίο τετράμηνο (6-3-2) την έχει φέρει σε απόσταση ασφαλείας (+9) από την επικίνδυνη ζώνη, η Σαντχάουζεν βρίσκεται κάτω από αυτή και χρειάζεται βαθμούς, εκτός έδρας έχει τη χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία (1-4-9) αλλά σκοράρει με συνέπεια (12/14 GG, έχει δεχθεί γκολ σε όλα) και στις δύο προηγούμενες εξόδους της πήρε αποτέλεσμα. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.
303.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Ομάδες στη μέση της βαθμολογίας που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, 6/8 over 2,5 μετράνε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, 3,62 γκολ σημειώνονται στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ουνιόν. Και εδώ θα πάμε με τα γκολ.
304.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΕΡΒΕΤ
Τελικός για τη Γιούνγκ Μπόις (7-4-1 εντός) το παιχνίδι κόντρα στην ουραγό Σερβέτ (1-4-7 εκτός) στη μάχη που δίνει για να προλάβει την Ευρώπη, στο 1,50 δεν θα εμπιστευτούμε πάντως μια ομάδα που έχει να σκοράρει τρία παιχνίδια.
305.        ΛΩΖΑΝΝΗ – ΤΟΥΝ
Εξάποντο παραμονής, με την ισοπαλία πάντως να μη χαλάει καμία απ’ τις δύο.
306.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ
Τα πάνω της πήρε η Εβιάν (2-2-0 στα τελευταία), η Σεντ Ετιέν παραμένει αήττητη το 2013 (6-5-0) αλλά στα τρία πιο πρόσφατα έφερε ισοπαλίες με σκορ 2-2. Δύσκολα πάντως θα γλιτώσουν οι φιλοξενούμενοι στο “Ζοφρουά Γκισάρ” , θα πάμε με τον συνδυασμό άσου και over.
307.        ΧΟΡΣΕΝΣ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Η φόρμα της Νόρντζελαντ (4-1-0) το 2013 φωνάζει για διπλό. Στο 2,00 πλέον η απόδοση του , αφού η αγορά πήγε πάνω του άμεσα.
308.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ
Εξάποντο παραμονής, το οποίο αν δεν κερδίσει ο Πανθρακικός θα μπλέξει πολύ άσχημα. Άσος ο ελληνικός.
309.        ΚΡΟΥ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Τελικός για το Λιγκ Τρόφι, όπως είναι λογικό τα πάντα είναι πιθανά.
310.        ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Καίγεται για τη νίκη η Λίβερπουλ (8-3-4 εντός) ώστε να προλάβει την Ευρώπη, η Γουέστ Χαμ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητας της (3-2-10με τέρματα 9-26). Άσος, αναμένεται να καλυφθεί και το χάντικαπ.
311.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Εξάποντο για μια θέση στα πλέι-οφ, αλλοπρόσαλλη εντελώς φέτος η Γκρόνιγκεν (4-5-5 εντός), χάνει στην έδρα της δικά της παιχνίδια και βγάζει τρελά διπλά μετά, η Χέρενφεν συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες δείχνοντας να έχει βρει ρυθμό. Προσεκτικά μοιρασμένο από τους μπουκ στη μέση, προς τα δεξιά κλείνουμε.
312.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ
Νίκη-ανάσα για την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού πέτυχε η Άλκμααρ στην έδρα της Χέρακλες την προηγούμενη αγωνιστική, σε δεύτερο δύσκολο εκτός καλείται να δώσει διαπιστευτήρια, αν και στα υπέρ της είναι ότι πετυχαίνει τη Ναϊμέγκεν (4-5-5 εντός) σε φάση κοιλιάς (τέσσερις σερί ήττες). Τα 13/14 over 2,5 και GG των φιλοξενούμενων εκτός έδρας φέτος αναμένεται να γίνουν 14/15. 
313.        ΚΑΤΑΝΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Η Κατάνια μπορεί βαθμολογικά να έχει ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη αλλά κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν δείχνει να το πιστεύει και αναμένεται να παραταχθεί απελευθερωμένα στην αναμέτρηση κόντρα στην Κάλιαρι που ουσιαστικά και αυτή έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Σε απόδοση 1,90 προσφέρει το over 2,25 η Bet365 και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δούμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.   
314.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΙΕΒΟ
Η Ουντινέζε δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα πλέον αφού η Ευρώπη είναι μακριά ενώ η Κιέβο χρειάζεται ακόμα 5-6 για να εξασφαλίσει την παραμονή. Αναμένεται παιχνίδι τακτικής σε χαμηλό τέμπο με το under σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan να έχει προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.   
315.        ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Μπήκε ξανά στη μάχη της παραμονής το Παλέρμο με τη νίκη επί της Νάπολι, υπερβολικές οι τιμές του διπλού του στην άνετη βαθμολογικά Σαμπντόρια (7-2-6), δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι οι Σικελοί μετράνε 0-6-9 εκτός.
316.        ΣΙΕΝΑ – ΠΑΡΜΑ
Ματς-τελικός για τη Σιένα (6-4-5 εντός) που προέρχεται από πολύτιμο Χ στο εξάποντο κόντρα στη Τζένοα, άνετη βαθμολογικά η Πάρμα (2-3-10 εκτός), ο άσος μας κάνει.
317.        ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ
Δεύτερη αγωνιστική για την Α’ Σουηδίας, over έφεραν αμφότερες στη πρεμιέρα, η Συριάνσκα παρουσίασε αμυντικά προβλήματα (0-3 από την Κάλμαρ), θα πάμε με τον συνδυασμό άσου και over2,5.
318.        ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Σαρωτική στην πρεμιέρα η Γκέτεμποργκ (0-3 στην έδρα της Χάκεν), φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη νεοφώτιστη Μπρομαποϊκάρνα.
319.        ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΜΠΡΑΓΚΕ
Πρεμιέρα στη Β’ Σουηδίας, αναγνωστικές οι πρώτες αγωνιστικές.
320.        ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Η Σούντσβαλ σαν μεγάλο όνομα στην κατηγορία παίρνει και ανάλογο ποντάρισμα.
321.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Ακόμα ένας τελικός για την Ακισάρ, η φετινή Τράμπζον (3-3-7 εκτός) δεν είναι κανένα θηρίο. Πάσο ή +0,25 ασιατικός άσος.
322.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Ντέρμπι κορυφής για την έξοδο στην Ευρώπη, χωρίς τον Μπέιλ τα “σπιρούνια” που παίζουν ακατάπαυστα δύο φορές την εβδομάδα, από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Έβερτον που δεν καταλαβαίνει από έδρες (4-6-4 εκτός έδρας) και την βολεύει το παιχνίδι κατοχής της Τότεναμ. Το Χ2 όπως είναι λογικό καταποντίζεται.
323.        ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΑΪΝΤΖ
Στο 3-5-0 έφτασε το αήττητο σερί της Νυρεμβέργης, που με αυτές τις επιδόσεις της ξέφυγε από το γκρουπ της ουράς και πλέον προλαβαίνει ακόμα και την Ευρωπαϊκή έξοδο. Η Μάιντζ μετράει 1-6-0 στα τελευταία δικά της, ξεχωρίζει η ισοπαλία.
324.        ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ
Ψάχνεται ακόμα η Στρόμσγκοντσετ, στην έδρα της πέρυσι ήταν πανίσχυρη αλλά κόντρα στην αήττητη μέχρι στιγμής Σάρπσμποργκ δεν θα μπλέξουμε με τον χαμηλό άσο.
325.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ
Απ΄τη μια η Ευρώπη (έχασε την Πέμπτη 3-1 από τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα) και απ’ την άλλη η σωτηρία για τη Νιούκασλ (8-1-6 εντός),  must win το παιχνίδι με τη Φούλαμ, που πάντως με τα ψέματα μετράει 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θα το αφήσουμε για το live, μιας και τα 1,90-1,95 του άσου κρίνονται μικρά.
326.        ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Η Τσέλσι κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο τη Δευτέρα, την Πέμπτη τη Ρουμπίν Καζάν για το Γιουρόπα αλλά είναι απόλυτα  ικανή να χάσει εντός από τη Σάντερλαντ (με τον Μπενίτεθ στον πάγκο τα πάντα είναι πιθανά). Πολύ περίεργη η δυναμική του αγώνα πάντως, αφού οι “μαυρόγατες” έδιωξαν τον Ο’ Νιλ για να φέρουν τον Ντι Κάνιο, κίνηση που αντί να ενώσει την ομάδα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού (έχει μπλέξει για τα καλά) δίχασε οπαδούς και διοικούντες. Μόνο για συμπεράσματα, αν και το μαχητικό πνεύμα του Ντι Κάνιο υπό άλλες συνθήκες θα μας οδηγούσε στην κόντρα. 
327.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η πλέον αδιάφορη Σάλτσμπουργκ (7-5-1 εντός), οι αποδόσεις του άσου την κολακεύουν. Μπορεί το αποτέλεσμα η Στουρμ Γκρατς, παίζει δυνατά το GG , από 9/11 προέρχονται αμφότερες ενώ μετράνε  8/13 και 8/14 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
328.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Ακόμα ένα δύσκολο τεστ για τη Βασιλεία (7-4-1 μετράει εντός η Σεν Γκάλεν) που δίνει μάχες σε όλα τα μέτωπα, κούραση πάντως δεν δείχνει να βγάζει οπότε ενστάσεις για το διπλό δεν υπάρχουν.
329.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, τα συνηθίζουν τα over σε ανάλογα παιχνίδια οι ελληνικοί σύλλογοι.
330.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άνετος βαθμολογικά ο Πλατανιάς, πολύ καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων, περιμένουμε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 του Φαλήρου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
331.        ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Ό,τι είπαμε παραπάνω για τη Σούντσβαλ ισχύει και για τη Χάμαρμπι.
332.        ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Δεν χαρίζει ο Άγιαξ, και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα χάσει και αυτόν τον τίτλο, αφού παραδοσιακά τους τελευταίους μήνες της σεζόν φορτσάρει. Άσος στο χάντικαπ, άσος από ημίχρονο, πιθανό και το GG αφού η Χέρακλες το έχει το γκολ, από 3-0/3-1 ξεκινάει.
333.        ΡΕΜΣ – ΛΥΩΝ
Σε καλή κατάσταση η Ρεμς, πολύ δυνατή στην έδρα της (6-6-3), κόντρα στη ντεφορμέ (τέσσερα ματς χωρίς νίκη) Λυών δεν είναι καθαρό αουτσάιντερ και οι αποδόσεις του Χ2 υποχωρούν. Επιλογή αποτελεί και το GG, 8/15 και 8/15 μετράνε αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας.  
334.        ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Μαγικά όμως το 3-2 επί της Άαρχους την προηγούμενη αγωνιστική (1-2 ήταν το σκορ στο 88’) δεν μπορεί να κάνει η Μπρόντμπι (2-5-6 εκτός) στην έδρα της Ράντερς (8-1-3 εντός) που το 2013 μετράει 4-1-0χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Άσος στο -0,25 ασιατικό.
335.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Αμφότερες βολεύονται με τον ένα βαθμό στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία, πιθανή μοιάζει η ισοπαλία.
336.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, που τρέχουν αμφότερες αήττητα σερί (6-4-0 η Βιγιαρεάλ, 4-4-0 η Νουμάνθια), οι γηπεδούχοι λόγω ονόματος και έδρας (9-5-1 εντός) δίνονται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, δεν θα πάρουμε.
337.        ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες, μοιάζει μεγάλη τριπλή και θέμα ημέρας η έκβαση του αγώνα. Αναμονή για το live.
---.          ΧΕΡΕΘ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Υποβιβασμένη και διαλυμένη η Χερέθ, η Χέρκουλες θέλει επειγόντως τη νίκη και θα την πάρει.
338.        ΧΙΡΟΝΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ
Στην έδρα της βασίζεται η Χιρόνα (11-2-2, 31-8 τέρματα), η Μούρθια μακριά απ’ το σπίτι της είναι τραγική (3-2-11). Παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων ο άσος μας κάνει σε τιμές 1,80+.
339.        ΕΣΤΟΡΙΛ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Ντέρμπι για την 5άδα με δυνατά στατιστικά για over (8/12 οver 2,5 και GG μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι δύο ομάδες), οκτώ τα σερί αμφίσκορα για τους φιλοξενούμενους που έχουν πάρει μπρος και στα έξι τελευταία είναι αήττητοι (3-3-0).
340.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στις δύο πιο ντεφορμέ ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος (0-1-6 μετράνε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αμφότερες), δεν θα μπλέξουμε.
341.        ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ
Νο Bet.
342.        ΚΠΡ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Ακόμα ένας τελικός για την ΚΠΡ, ο τελευταίος, αν δεν κερδίσει πέφτει οριστικά. Εφόσον δεν τα κατάφερε σε τόσες προηγούμενες ευκαιρίες δεν θα την στηρίξουμε τώρα, σε αποδόσεις φαβορί κόντρα σε μια Γουίγκαν που έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία και παίζει υποδειγματικά την κόντρα. 5/6over 2,5 και GG μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η ομάδα του Ρέντναπ, 10/14 over 2,5 εκτός έδρας συνολικά φέτος η Γουίγκαν, κάτι που πρέπει να αναφερθεί.
343.        ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
Καλύτερα αποδίδει φέτος εκτός έδρας η Στουτγκάρδη (6-2-6) αλλά στην AWD Arena το Αννόβερο επιβάλει το νόμο του (8-3-2, έξι νίκες στα επτά τελευταία). τρεις σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα ποντάραμε για να μάθουμε αν θα γίνουν τέσσερις.
344.        ΚΑΛΜΑΡ – ΧΑΚΕΝ
Ματς για over.
345.        ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
No Βet.
346.        ΓΚΕΝΚ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
Και ξαφνικά μετά το διπλό της Γκενκ στην έδρα της Άντερλεχτ το παιχνίδι της κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ αποκτά χαρακτήρα εξάποντου για τον τίτλο. Μάστορες πάντως στα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (11-3-1 στο πρωτάθλημα), παρά την ποιότητα και τη φανέλα των γηπεδούχων το 1,90+ του Χ2 προκαλεί, όπως και τα 3,80-4,00 του ξερού διπλού.
347.        ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ
Με 2/2 νίκες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Άαλεσουντ, περιμένουμε να τις κάνει τρεις.
348.        ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Από τεράστιο διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Μόλντε προέρχεται η Λίλεστρομ, 7-3-0 η προϊστορία την τελευταία δεκαετία, θα πάμε με τον άσο.
349.        ΣΑΝΤΝΕΣ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
No Bet.
350.        ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, μόνο για συμπεράσματα οι πρώτες αγωνιστικές.
351.        ΡΑΝΧΑΪΜ - ΒΑΡΝΤ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Ισχύουν τα ίδια με το παραπάνω.
352.        ΣΤΡΟΜΕΝ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
Πρώτο φαβορί για την άνοδο η Σάντερφιορντ, παίρνει ποντάρισμα από την πρεμιέρα.  
353.        ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Έχασε εδώ και καιρό το μομέντουμ της η Ρίο Άβε (0-2-4 στα πιο πρόσφατα), σε κακή κατάσταση η Σετούμπαλ των τεσσάρων σερί ηττών και του 1-4-7 εκτός. Θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.
354.        ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ
Νο Bet.
355.        ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Για βαθμούς καίγονται και οι δύο , θα πάμε με το αγαπημένο φέτος GG (10/13 εντός) της Ορντού (9/13 έχει η Φενέρ εκτός).
356.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Το θέλει το ματς πάση θυσία ο ΠΑΟ, που έχει και νέο προπονητή, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει. Πιθανό και το over που αγαπά ο Πανιώνιος (10/13 εκτός).
357.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΟΝΤΕΝΣΕ
Προς αποφυγή ο μικρός άσος, η Κοπεγχάγη δεν κέρδισε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν θα έχει και τον φορ Γιόργκενσεν (21 αγ./11 γκολ).
358.        ΧΕΤΑΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
4-2-0 το αήττητο σερί της Χετάφε, με το οποίο έφτασε κοντά στις θέσεις τις Ευρώπης. Δύσκολη αντίπαλος η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά βαθμολογικά άνετη και με 6-3-5 ρεκόρ εκτός έδρας, το Χ2 του 1,80+ προκαλεί.
359.        ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΥΕΛΒΑ
Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ήττες η Αλμερία στην έδρα της Ουέσκα (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της μετράει 8-4-4 και καίγεται για τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ουέλβα για να πιάσει την πρώτη δυάδα. Δεν θα πέσουν χωρίς μάχη οι φιλοξενούμενοι, στο τέλος πάντως περιμένουμε να υποκύψουν. Παίζει αρκετά και το over.
360.        ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Με 2/2 νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ, ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Ρόζενμποργκ, το σοβαρό πρόσωπο που βγάζει μας κάνει να εμπιστευτούμε το διπλό.   
361.        ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
No Bet.
362.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Χαρταετό πετάει τον τελευταίο καιρό η Σαμπαντέλ (4/4 ήττες με τέρματα 1-13), η Σπόρτινγκ Χιχόν μετράει 5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα και φορτσάρει για την εξάδα. 0:0 ασιατικό διπλό.
363.        ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ
No Bet.
364.        ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ
Άσος και over, η Νάπολι μετράει 10-4-1 εντός με 10/15 οver 2,5 και GG.
365.        ΛΙΛ – ΛΟΡΙΑΝ
Σε εξαιρετική κατάσταση η Λιλ (6-0-1 στα πιο πρόσφατα), χτυπάει την πόρτα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λοριάν είναι άνετη βαθμολογικά, εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της (3-5-7) αλλά σκοράρει με συνέπεια (9/15 GG).  7-4-3 εντός με 8/14 GG για την ομάδα του Γκαρσιά, προέρχεται από7/8 αμφίσκορα και περιμένουμε να φέρει ακόμα ένα, όπως δείχνει η προϊστορία την τελευταία τετραετία. Σε δεύτερο πλάνο υπάρχει και ο άσος.  
366.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Η βαθμολογική ανάγκη της Βαλένθια (9-3-3 εντός), που κυνηγάει το Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει τον άσο της κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Βαγιαδολίδ (4-3-7 εκτός) ακλόνητο σημείο.
367.        ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΟΥΕΣΚΑ
Πολλές οι απουσίες της Ρεάλ Β’ για ακόμα ένα παιχνίδι, μπορεί να παίζει συνήθως καλό ποδόσφαιρο αλλά η Ουέσκα (4-2-10 εκτός) σε ανάλογες συνθήκες πήρε διπλό στην έδρα της Μπάρτσα Β’ πριν δύο αγωνιστικές. Νο Bet ή Χ2.
368.        ΟΛΑΝΕΝΣΕ-  ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Τρία σερί Χ δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, η Ολιανένσε όμως φέτος στην έδρα της μετράει μόλις 2-3-6 ενώ η Μπενφίκα (10-2-0 εκτός) εδώ και καιρό είναι καβάλα στο άλογο (Αήττητη από τον Οκτώβρη).
369.        ΣΙΚΑΓΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
 No Bet.
370.        ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Σε φόρμα η Νιούελς (έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), η κούραση όμως από τα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες καθώς και η επιστροφή της Κολόν στις νίκες στο ντεμπούτο του Μοράντ μας κάνουν διστακτικούς.
371.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Έξι σερί ισοπαλίες (ένα 0-0, πέντε 1-1) δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, πέραν τούτου ουδέν.
372.        ΑΤΛΑΝΤΕ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ
Εξάποντο παραμονής, σφυγμό έδειξε να έχει η ουραγός Σαν Λουίς (6/6 ήττες εκτός) με τη νίκη επί της Τζαγκουάρες με 3-0, η Ατλάντε προέρχεται από πέντε σερί ήττες έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτό το διάστημα. Θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους. 
373.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΛΑΝΟΥΣ
Ασταμάτητη (5-2-0) η πρωτοπόρος Λανούς, η Μπόκα μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζει φέτος, ενώ τα ματς για το Λιμπερταδόρες της έχουν αποπροσανατολίσει από το πρωτάθλημα(1-4-2). 0:0 ασιατικό διπλό, παρά το 36-17-5 της προϊστορίας, 6 σερί GG δείχνει η πρόσφατη παράδοση, 3/3 εντός και 4 σερί στο πρωτάθλημα έχει η Μπόκα, προκρίνεται και το αμφίσκορο σαν στοιχηματική επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights