CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
288.        ΟΥΡΑΒΑ – ΣΟΝΑΝ
Μικρός αλλά δίκαιος ο άσος της δυνατής φέτος Ουράβα (4-1-0) που συνδυάζει ταλέντο με αποτελεσματικότητα.

289.        ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Ξανά στο κόλπο της Ευρώπης μπήκε η Ράγιο Βαγιεκάνο με το διπλό στη Γαλικία την προηγούμενη Κυριακή, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (9-1-5) αλλά η Ρεάλ Σοσιεδάδ του 7-5-0 από το Γενάρη δεν κοντράρεται. Το GG (10/15 εντός η Ράγιο, 9/15 εκτός η Σοσιεδάδ) αποτελεί τη μόνη λύση.
290.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Με νέο προπονητή η Κόρδοβα μετά την ήττα με 3-1 από τη Γουαδαλαχάρα, που ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες της για την εξάδα. Εξάποντο το παιχνίδι κόντρα στην Πονφεραδίνα, θα μας απασχολήσει στο live.
291.        ΜΟΥΡΘΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Φορτσάρει για την απευθείας άνοδο η Βιγιαρεάλ (1-5 τη Μιραντές, 6-1 τη Νουμάνθια στα πιο πρόσφατα), 7-4-0 μετράει στα 11 πιο πρόσφατα, η Μούρθια (6-6-4 εντός) παλεύει για την παραμονή αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση (0-1-4 στα πέντε τελευταία). Διπλό.
292.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Αχτίδα ελπίδας για την Παλέρμο οι δύο σερί νίκες επί Ρόμα (2-0) και Σαμπντόρια (1-3), και στα δύο παιχνίδια ήταν εξαιρετική. 4-6-5 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Μπολόνια (4-1-10 εκτός) είναι άνετη βαθμολογικά και λογικά θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Ντιαμάντι (ισοπαλία έφερε στα δυο προηγούμενα που έλειψε ο διεθνής μεσοεπιθετικός). Άσος, πέντε σερί δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.
293.        ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
7-5-2 εντός η 4η Κασίμπασα που κυνηγάει την Ευρώπη, 4-3-6 εκτός η Ακισάρ που προέρχεται από νίκη ψυχολογίας που την έφερε στο -3 από την παραμονή. Επίφοβο.
294.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Τεράστιο ντέρμπι μίσους, που φέτος είναι και εξάποντο παραμονής, το μόνο σίγουρο το ξύλο, κίτρινες/κόκκινες έχουν αξία πονταρίσματος, αγωνιστικά ο ερχομός του Ντι Κάνιο, που έδωσε ώθηση στη Σάντερλαντ να κοντράρει την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, μπερδεύει τα πράγματα. Παρότι τον αέρα στο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια τον έχει η Νιούκασλ, το Χ2 στο 2,00 δελεάζει.  
295.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΑΛΕΝ
Πισωγύρισμα για την Κολωνία η ήττα με 3-0 από την Καϊζερσλάουτερν, που έδωσε τέλος στο αήττητο σερί της δεκαπέντε αγωνιστικών (9-6-0) και την επανέφερε στην 4η θέση, η Άαλεν είναι επικίνδυνη ομάδα, ιδιαίτερα εκτός (5-5-4), ο άσος αν και έχει τον πρώτο λόγο δεν είναι για 1,50.
296.        ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ
Τέσσερις σερί ήττες, χωρίς γκολ στα τρία τελευταία και πλέον στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού η Μπόχουμ (3-4-7 εκτός), που για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν άλλαξε προπονητή. Ματς-γρίφος, αφού η Κότμπους είναι ισχυρή εντός (7-5-2) αλλά φτιάχνει λίγες φάσεις τελευταία, σκοράροντας με το ζόρι, το Χ2 δεν θα έπρεπε πάνω από 1,90.
297.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Φαίνεται πως έχει αρχίσει να αποδέχεται σιγά-σιγά την ιδέα της επιστροφής στην τρίτη κατηγορίας της Γερμανίας η Ρέγκενσμπουργκ, που έχασε και το εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην ΦΣΒ Φρ. την προηγούμενη αγωνιστική (1-4)  συμπληρώνοντας επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-2-5). Αδιάφορη βαθμολογικά η Πάντερμπορν, λογικά θα δούμε ανοιχτό ματς με πολλά γκολ.
298.        ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ
Δυο ματς την εβδομάδα παίζει εδώ και δύο μήνες η Βασιλεία, παρόλα αυτά αρνείται να χάσει, όπως έδειξε και την Πέμπτη κόντρα στην Τότεναμ, την οποία απέκλεισε στα πέναλτι.  4-5-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ζυρίχης, τα πάντα όμως εξαρτώνται από τις ορέξεις (και τις αντοχές) των παιχτών του Γιακίν.
299.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΤΟΥΝ
Αλλαγή προπονητή για την τραγική φέτος Γιούνγκ Μπόις (0-2-2 στα πιο πρόσφατα χωρίς να σκοράρει), στην έδρα της μετράει 7-4-2, αν τη δούμε να μπει ορεξάτη ίσως την στηρίξουμε στο live.
300.        ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.- ΣΕΛΤΙΚ
Ημιτελικός του κυπέλλου Σκωτίας, μονό παιχνίδι στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης, το GG η επιλογή μας, όπως σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της Σέλτικ απέναντι σε ομάδες με επιθετικές αρετές.
301.        ΝΙΣ – ΣΟΣΟ
Παλικαρίσια νίκη με 3-4 στην έδρα  της Τουλούζ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Νις που παλεύει για την Ευρώπη, στην έδρα της είναι δυνατή (9-4-3) και κόντρα στην ανάλατη Σοσό (3-4-8 εκτός) έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,90 μας κάνει ο άσος.
302.        ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ
Απρόσμενη ήττα για τη Ράντερς την προηγούμενη αγωνιστική (0-1 από τη Μπρόντμπι, μέχρι πρότινος το 2013 μετρούσε 4-1-0 χωρίς να δεχθεί γκολ), τέλος στο αήττητο της Έσμπιεργκ (4-1-0 με τέρματα 5-1) με το 3-1 στην έδρα της Σοντερίσκε. Καλές αμφότερες αμυντικά, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.
303.        ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΒΑΡΝΑΜΟ
No Bet.
304.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Για την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού παλεύει η Άλκμααρ (3-4-7 εντός), η Ουτρέχτη έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ και αυτό είναι το ταβάνι της, οι νίκες της τελευταία είναι όλες οριακές. Θα πάμε με τον άσο και το over,γκολ τρώει πάντα η γηπεδούχος.
305.        ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Κούμαν εναντίον Κούμαν, παραμονή εναντίον τίτλου. Περιμένουμε μάχη μέχρις εσχάτων, το διπλό στο 1,80+ δεν μας κάνει (6-4-5 εντός η Βααλβάικ, 7-2-6 εκτός η Φέγενορντ), θα το αφήσουμε για το Live.
306.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ
Σε ουδέτερο στην Τεργέστη, πόλη που έχει συνηθίσει πάντως να παίζει η Κάλιαρι. Το βαθμολογικό κίνητρο το βαραίνει τους νερατζούρι (8-1-6 εκτός) που κυνηγάνε την Ευρώπη, αλλά η Κάλιαρι (6-4-5 εντός) δεν συνηθίζει να κάνει χάρες και στην κόντρα είναι εξαιρετική. Ξέμεινε από επιθετικούς η Ίντερ, ένα γκολ θα το βάλει πάντως λογικά, 6/8 GG δείχνει η προϊστορία, και αυτό έχει πολύ 1-1. 
307.        ΚΙΕΒΟ – ΚΑΤΑΝΙΑ
Κακή στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Κατάνια (3-4-8 εκτός), η Κιέβο χρειάζεται ακόμα 4-5 βαθμούς για να σιγουρέψει την σωτηρία. Έχει αρκετό Χ μέσα.
308.        ΠΑΡΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Χωρίς Ντι Νατάλε η Ουντινέζε, εκτός έδρας ούτως η άλλως χωλαίνει (3-5-7).8-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Πάρμα, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, σε ένα ματς που λείπει το βαθμολογικό κίνητρο.
309.        ΤΖΕΝΟΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Μεγάλο ντέρμπι στη Γένοβα, με τους ρόλους να αντιστρέφονται, πλέον η Σαμπντόρια είναι η πιο άνετη βαθμολογικά και η Τζένοα εκείνη που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίχτες της φιλοξενούμενης –σε αντίθεση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Παλέρμο- θα τα δώσουν όλα για να μη χάσουν, τους ταιριάζει το παιχνίδι και στο +0,25 το ασιατικό διπλό (1,80+) δεν μοιάζει κακό, αφού μιλάμε για καθαρή τριπλή.
310.        ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ
0-7-4 η προϊστορία την τελευταία εικοσαετία, η Ρόμα είναι εκείνη που καίγεται για το τρίποντο, η Τορίνο και με το βαθμό θα μείνει ευχαριστημένη. Θα το αφήσουμε για το live αφού σημείο δεν βγαίνει.
311.        ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
No Bet.
312.        ΜΑΛΜΕ – ΚΑΛΜΑΡ
Ζορίζεται και φέτος στο γκολ η Μάλμε, το μηδέν πίσω κράτησε στα δύο πρώτα παιχνίδια της η Κάλμαρ, θέλει προσοχή.
313.        ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ
Μάλλον αδιάφορο, αφού αμφότερες βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, 9/10 GG και 8/10over 2,5 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Γκαζιαντέπ (9/14 over εντός), 12/14 over εκτός έχει η Καϊσέρι. Θα πάμε με τα γκολ.
314.        ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Και ξαφνικά έχει μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού η Στόουκ (+3 από την επικίνδυνη ζώνη), στα έξι τελευταία μετράει 0-1-5, στα δώδεκα 1-2-9, το χατιράκι ίσως το κάνει στον Πούλις όμως ο Σερ Άλεξ, που πλέον απλά περιμένει την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Ρισκάρουμε στο Χ.
315.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Τραγική στην έδρα της η Στουτγκάρδη (3-3-7), από τις λίγες εντελώς αδιάφορες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ έχοντας μοστράρει ξανά την περσινή συνταγή του 1-0 κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο. Στο 3,30 το διπλό.
316.        ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Αμφότερες ξεκίνησαν δυναμικά (2-1-0/3-0-0), από 1-1 δείχνει να ξεκινάει το μεταξύ τους, μετά πάει παντού.
317.        ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
11-3-0 μετράει φέτος εκτός έδρας η μέλλουσα πρωταθλήτρια Αούστρια Βιέννης, αλλά η βαθμολογική της διαφορά από τη δεύτερη Σάλτσμπουργκ της επιτρέπει να χαλαρώσει, όπως έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη ΒΑΚ (έχασε εντός με το βαρύ 0-4). Η Στουρμ Γκρατς (7-3-3εντός) δίνει μάχη για την τετράδα, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το 1Χ.
318.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΣΙΟΝ
8-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της 2ης Γκρασχόπερς που κυνηγάει τον τίτλο, η Σιόν επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι ματς αλλά ούτε πάλι θάμπωσε με την απόδοση της. Θα πάμε με τον άσο.
319.        ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ
Νίκες με 0-3 και 3-1 πέτυχαν στην πρεμιέρα Γιόνσεπινγκ και Βάρμπεργκς, θα πάμε με τα γκολ και στο μεταξύ τους.  
320.        ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ
No Bet.
321.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ
Ντέρμπι τίτλου, με τον Άγιαξ να μπαίνει σε σαφώς καλύτερη κατάσταση (πέντε σερί νίκες) και ψυχολογία, έχοντας το +3 υπέρ του. 12-0-2 εντός η Αϊντχόφεν, 8-5-1 εκτός ο Αίαντας, θα πάμε με την καλύτερη ομάδα. +0,25 ασιατικό διπλό.
322.        ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Ματς που κρίνει τίτλο, αφού όποιο περάσει στον τελικό θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γουίγκαν/Μίλγουολ. Το ένστικτο λέει ότι η ομάδα του Μαντσίνι δεν θα τελειώσει τη σεζόν άτιτλη.
323.        ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λυών (0-2-3), βρίσκεται και επίσημα στη χειρότερη κατάσταση της φέτος ενώ πολλοί είναι οι εσωτερικοί τριγμοί. Η αδιάφορη βαθμολογικά Τουλούζ (5-4-6 εκτός) είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, για τους λάτρεις της προϊστορίας πάντως πρέπει να αναφερθεί το 13-4-0 στα 17 πιο πρόσφατα. 
324.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Μπρόντμπι (3-4-5 εντός), δεν έγινε όμως σε δύο εβδομάδες ομαδάρα για να προσφέρεται ο άσος της στο 1,95. 6-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σοντερίσκε, πάσο ή Χ2. 
325.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Η Γρανάδα (4-2-9 εκτός) είναι εκείνη που καίγεται για τους βαθμούς, η Ατλέτικο την τρίτη θέση δεν τη χάνει. Μόνο στο live αν ασχοληθούμε.
326.        ΕΛΤΣΕ – ΧΕΡΕΘ
Η πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλήτρια Έλτσε υποδέχεται την ουραγό και ήδη πεσμένη Χερέθ, χαβαλέ κάνουν στα τελευταία οι γηπεδούχοι (1-2-2) αλλά η Χερέθ δεν μπορεί. Εντελώς αντιστοιχηματικό.
327.        ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ
No Bet.
328.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.
Σφαγή θα γίνει για τους βαθμούς, η Άουγκσμπουργκ (2-5-7 εντός) κυνηγάει τη σωτηρία, η Άιντραχτ Φρ. (5-3-6 εκτός) το Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά τα γκολ δεν θα λείψουν.
329.        ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
No Bet.
330.        ΧΑΚΕΝ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
No Bet.
331.        ΚΟΥΟΠΙΟ – ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
Πρεμιέρα στη Φινλανδία, προσφέρεται μόνο για συμπεράσματα.
332.        ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Ισχύει ό,τι και παραπάνω.
333.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Για γέλια ο άσος του 1,50 (εκεί άνοιξε, πλέον έχει ανέβει σε απόδοση) για μια Άντερλεχτ που στα έξι τελευταία μετράει μόλις μια νίκη. Η Κλαμπ Μπριζ είναι συγκροτημένη, κυνηγάει την Ευρώπη ενώ δεν θα την χαλάσει να κόψει το πρωτάθλημα από την αιώνια αντίπαλο της.
334.        ΑΕΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Εξάποντο παραμονής, με Δέλλα στον πάγκο η ΑΕΚ, θα πέσουν κορμιά.
335.        ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Κερδίζει ή πέφτει ο Άρης, ο Αστέρας κατεβαίνει σχεδόν χωρίς ξένους, σκεφτόμενος πλέι-οφ και κύπελλο. Άσος.  
336.        ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Άσος.
337.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Με πολλές αλλαγές και οι δύο ομάδες, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, πιθανό το over.
338.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Άσος, κατά πάσα πιθανότητα θα καλυφθεί και στο -1,5 χάντικαπ.
339.        ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Καίγεται για τους βαθμούς ο ΟΦΗ με τις αποδόσεις που τον δίνουν ξεκάθαρο φαβορί να είναι καθαρά εποχιακές. Μόνο αδιάφορος δεν είναι ο Ατρόμητος που βλέπει την Ξάνθη να τον πλησιάζει με τον Σπανό να εμπιστεύεται την ομάδα στον Παράσχο για την αγωνιστική της βελτίωση. Μακριά από σενάρια και άλλες παραφιλολογίες η αξία είναι προς τα δεξιά με το Χ2 στο 2,30 της Bet365 να είναι μια καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
340.        ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Από πέντε σερί εκτός έδρας νίκες προέρχεται η Ξάνθη, που κυνηγάει τυπικά –ή όχι και τόσο- την πεντάδα, σωσμένος ο Πανιώνιος, θα παίξει ελεύθερα, πάει παντού.
341.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Άσος.
342.        ΒΙΚΙΝΓΚ - ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος.
343.        ΤΡΟΜΣΟ – ΣΑΝΤΝΕΣ
Παιχνίδι από αυτά που η Τρόμσο καθαρίζει στην έδρα της.
344.        ΧΟΝΕΦΟΣ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Καλύτερα στοιχεία έχει δείξει μέχρι στιγμής η Χόνεφος , αλλά αυτό δεν αρκεί για να πάμε με τον άσο.
345.        ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΦΟΛΟ
Αναγνωριστικές οι πρώτες αγωνιστικές στη Β’ Νορβηγίας.
346.        ΜΠΡΙΝΕ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ
Νο Bet.
347.        ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ –ΡΑΝΧΑΪΜ
No Bet.
348.        ΧΟΝΤ - ΧΑΜ ΚΑΜ
Γεμάτα τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην πρεμιέρα (3-2/2-2), στα υπόψιν για over στο live.
349.        ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
No Bet.
350.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ
Μόνο νίκη για να μείνει στο κόλπο του τίτλου θέλει η Φενέρ, περιμένουμε να τα καταφέρει. 21-4-1 η προϊστορία.
351.        ΟΝΤΕΝΣΕ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ
Εξάποντο για την έξοδο στην Ευρώπη, 9/12 GG μετράει εντός η Οντένσε, 9/13 εκτός η Άαλμποργκ, θα πάμε με το αμφίσκορο. 
352.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η έκβαση του εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσουν οι αστέρες των μπλαουγκράνα.
353.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ
No Bet.
354.        ΠΟΥΜΑΣ –ΤΙΓΚΡΕΣ
Αήττητη η πρωτοπόρος της Κλαουσούρα Τίγκρες με 8-5-0, εκτός έδρας ως τώρα έχει 6/6 και κόντρα στην Πούμας (1-4-1 εντός) μπορεί να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. 0:0 ασιατικό διπλό.
355.        ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΠΡΑΝ
Νο Βet.
356.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Ουραγός με 0-3-5 η Εστουδιάντες, 4-3-1 το ρεκόρ της Γοδόι Κρουζ, μας κάνει το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,90.
357.        ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ
Μεγάλο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση, 9-4-0 το αήττητο σερί της Μίλαν (11-0-4), τελευταίο διπλό της Νάπολι στο Σαν Σίρο τον καιρό του… Μαραντόνα (σεζόν 1985/86, έκτοτε 10-8-0), μια χαρά κάνει το Χ στην ομάδα του Ματσάρι αλλά τελευταία βγάζει σημάδια κούρασης. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, στο 2,10 που βρίσκεται τώρα μας κάνει, όχι όμως και στο 1,80 όπου και άνοιξε.
358.        ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Καβάλα στο άλογο η Λιλ (7-0-1 στα πιο πρόσφατα),την προηγούμενη Κυριακή σκόρπισε με 5-0 τη Λοριάν και με νίκη επί της Μαρσέιγ μπαίνει δυνατά στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το 0-0/0-1 θα παίξουν όπως πάντα οι Μασσαλοί (8-3-5 εκτός), θα στηρίζαμε τον άσο αλλά αυτό το 2,00 είναι αποκρουστικό.
359.        ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Τα ματς που χρειάζεται για να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη τα παίρνει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, τη Ρεάλ όμως –αν εκείνη παρουσιαστεί αρκούντως σοβαρή- φέτος δεν μπορεί να την κοντράρει, ειδικά με τις πολλές απουσίες (ανάμεσα τους και ο πρώτος σκόρερ της Αντούριθ) που έχει.
360.        ΟΥΕΣΚΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ
Τελικός για την Ουέσκα (4-6-6 εντός) που προσπαθεί  για την παραμονή, η Σαμπαντέλ (4-3-9 εκτός) έδειχνε εδώ και καιρό να κάνει διακοπές αλλά έδωσε τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών της με το 4-3 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Θα πάμε –αν και κάπως διστακτικά- με το κίνητρο.
361.        ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Νο Bet.
362.        ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΣΙΚΑΓΟ
Αν δεν χάσει το Χιούστον σπάει το μεγαλύτερο εντός έδρας αήττητο σερί στις ΗΠΑ, στο πρωτάθλημα της MLS μέχρι στιγμής μετράει 3/3 νίκες στο σπίτι του, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο Σικάγο.
363.        ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΤΙΓΚΡΕ
Ομάδες με επιθετικές αρετές, η Τίγκρε έχει σκοράρει σε 7/8 παιχνίδια της (6/8 over και GG) και μπορεί να τα καταφέρει και στην έδρα της Νιούελς. Θα πάμε με το GG.
364.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΑΤΛΑΝΤΕ
Νο Bet.
365.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Εντυπωσιακή κόντρα στη Ρασίνγκ (0-2) η Ρίβερ Πλέιτ, η Άρσεναλ Σαραντί δεν είναι εύκολος  αντίπαλος (4-3-1 στο Τορνέο Φινάλ) αλλά θα δώσουμε στην έδρα τον πρώτο λόγο.
366.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ  ΣΑΝ ΧΟΣΕ
4/5 GG μετράει μέχρι στιγμής το Πόρτλαντ, 3/6 το Σαν Χοσέ που παραμένει ποιοτικότατο επιθετικά και κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσει (1/6 over μόλις). 3/3 GG δείχνει η προϊστορία, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights