CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. 
139.        ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ
5-0-0 με τέρματα 17-6 έχει η πρωτοπόρος τηςJ-League Γιοκοχάμα Μαρίνος, η Καβασάκι ψάχνει ακόμα για την πρώτη νίκη της (0-3-2) παρότι σκόραρε ως τώρα σε όλα τα παιχνίδια της. 4/5 και 5/5 τα GG τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, θα πάμε με το GG και τον συνδυασμό άσου και over.
140.        ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Επιστρέφει ο φορ Κένεντι για τους γηπεδούχους, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
141.        ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΚΥΟ
Καμία δεν πείθει στα τελευταία, μοιρασμένο σωστά στη μέση από τους μπουκ.
142.        ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ – ΚΑΣΙΜΑ
Νο Bet.
143.        ΣΙΜΙΖΟΥ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ
No Bet.
144.        ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ
Έχει βρει ρυθμό η Ζενίτ (7-2-2 εκτός), που προέρχεται από τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό, η Λοκομοτίβ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν κυνηγάει κάτι. Διπλό. 
145.        ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΟΜΙΓΙΑ
Αήττητη φέτος η Ομίγια (3-2-0), δύο σερί διπλά δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα πάμε με την κόντρα.
146.        ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΜΟΝΑΧΟ 1860
Δεν κέρδισε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της η Μόναχο 1860 (5 ματς χωρίς νίκη στην Αλιάνζ Αρίνα), μαθηματικές μάλλον η ελπίδες της για την 3η θέση. Εκτός έδρας πάντως μετράει τέσσερα σερί διπλά, η Σαν Πάουλι σκοράρει αλλά έχει μεγάλα αμυντικά κενά τελευταία (τέσσερα σερίover 3,5), μοιάζει και είναι τριπλή.
147.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
Οι τρεις σερί νίκες έφεραν τη Ντούισμπουργκ στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον είναι και επίσημα βαθμολογικά αδιάφορη, η ΦΣΒ με εμφατικές νίκες τελευταία (1-4 στο Ρέγκενσμπουργκ η πιο πρόσφατη) έχει πλησιάσει στο -5 την 3η θέση και δικαιούται να ονειρεύεται. Στην έδρα της είναι ισχυρή (8-2-4), ο άσος της μας κάνει.
148.        ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΟΝΚΑ
Πρεμιέρα στη Φινλανδία, προσφέρεται μόνο για συμπεράσματα.
149.        ΛΙΝΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ ανάμεσα στη ντεφορμέ (4 σερί ήττες, 0-3-4 από την τελευταία νίκη της) Λιντς και την ανεβασμένη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που με 4-1-1 στα έξι τελευταία έφτασε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα πόντο πίσω της οι γηπεδούχοι, που συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή και πλέον αρχίζουν να αγχώνονται. Αν ήταν παιχνίδι της Σέριε Β’ το Χ θα ήταν φαβορί.
150.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ
Ημιτελικός του κυπέλλου Σκωτίας, μονό παιχνίδι στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης, ομάδα της Α’ Σκωτίας η Φόλκερκ αλλά σε ένα ημιτελικό τα πάντα είναι πιθανά, άλλωστε τελευταία η Χιμπέρνιαν δεν είναι στα καλύτερα της. 
151.        ΟΣΕΡ – ΜΟΝΑΚΟ
Τρία ματς χωρίς γκολ είναι πολλά για την Οσέρ (8-4-3),το κίνητρο βαραίνει την πρωτοπόρο Μονακό (9-4-2 εκτός) που θέλει να εξασφαλίσει όσο γρηγορότερα γίνεται την άνοδο. Από τέσσερα σερί Χ με γκολ προέρχονται οι Μονεγάσκοι, με το GG θα πάμε και εδώ (10/15 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι).  
152.        ΑΣΚΟΛΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ
Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ζαζά κατά πάσα πιθανότητα ξανά η Άσκολι (7-4-6 εντός), η Μόντενα (5-3-9 εκτός) θα κατέβει για το βαθμό ώστε να κρατήσει την απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη. Πιθανή η ισοπαλία.
154.        ΒΑΡΕΖΕ- ΛΙΒΟΡΝΟ
Παιχνίδι που θέλουν και οι δύο, η Βαρέζε (9-5-4 εντός) για να διατηρήσει την 6η θέση και η Λιβόρνο (8-7-2 εκτός) για να μπει στην πρώτη δυάδα. Μοιάζει να έχει πολύ GG και αρκετό Χ.
155.        ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ
2/2 νίκες στα τελευταία η Σπέτσια (3-10-5 εκτός), βγήκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Γιούβε Στάμπια να ανέβει δεν θέλει (και πλέον δεν μπορεί),κολλημένη είναι τελευταία στο 1-1 (4/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της). Ο βαθμός καμία δεν θα χαλάσει, θα πάρουμε και λίγο 1-1.
156.        ΜΠΑΡΙ -ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ
Η Μπάρι (8-4-6) ψάχνει μια νίκη ώστε να ανασάνει βαθμολογικά, η Βίρτους Λαντσιάνο (4-7-6) θα το παλέψει αλλά έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.
157.        ΝΟΒΑΡΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Καβάλα στο άλογο η Νοβάρα (πέντε σερί νίκες, 8-3-0 στα έντεκα τελευταία), στο πιο πρόσφατο κέρδισε 3-2 την πρωτοπόρο Σασουόλο παίζοντας όπως πάντα εξαιρετικά, μετά από έφεση της  επιστράφηκαν δύο βαθμοί και πλέοντα πλέι-οφ δεν χάνονται. Η Βιτσέντζα προέρχεται από εντός έδρας ήττα που ουσιαστικά επικύρωσε τον απευθείας υποβιβασμό της. Άσος, από αυτούς που λένε ότι δεν σπάνε.   
158.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την Σασουόλο (12-4-1 εντός). Η Μπρέσια με τα ψέματα επικράτησε της Τσεζένα την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός μετράει 4-7-6 και μπορεί να βρίσκεται κοντά στην εξάδα, αλλά δεν πείθει ότι τη θέλει ιδιαίτερα. Στο 2,00 ο άσος αποτελεί επιλογή.
159.        ΤΕΡΝΑΝΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ
Πολύ 0-0 και 1-1 έχει, 5-8-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Τερνάνα, 3-7-7 το εκτός της Ρετζίνα.
160.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΠΑΝΤΟΒΑ
Τοπικό ντέρμπι, που επίσης έχει πολύ Χ.
161.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Κάθε ματς είναι τελικός για την ουραγό Μερσίν (4-4-5 εντός), που πάντως δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει από το -11. Η Μπούρσασπορ προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπεσίκτας (3-0), παίζει σταθερά καλά φέτος και το 3-5-5 που μετράει εκτός έδρας την αδικεί. Διπλό.
162.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Μόνο over δείχνει η παράδοση των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, με τη Βόλφσμπουργκ να είναι βελτιωμένη τελευταία και να κατεβαίνει κατά πάσα πιθανότητα με δύο φορ και τη Χόφενχαϊμ να επιστρέφει στις επιθετικές αξίες της με τον Γκίσντολ στο τιμόνι. Σε τιμές αουτσάιντερ τοover 2,5 στον Stoiximan (2,02), θα το προτιμήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
163.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά, η έκβαση του εξαρτάται από τις ορέξεις της Ντόρτμουντ αλλά στο 1,40+ ο άσος δεν μας λέει κάτι. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς άγχος και πολύ πιο επιθετικά επί Κράμερ, η Μπορούσια πάντα κυνηγάει το γκολ, οπότε και εμείς θα πάμε με αυτά, προτιμώντας το GG (1,83 Bet365) από το over γιατί πληρώνει καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
164.        ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Η Μάιντζ γνώρισε την ήττα μετά από καιρό την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας δυναμική της ώστε να μην απομακρυνθεί κι άλλο από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν εξαιρεθεί μία ήττα τον Αύγουστο, μπροστά στο κοινό της έχει χάσει μόνο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν και το Αμβούργο ταξιδεύει… ζαλισμένο και προερχόμενο από τρεις σερί ήττες. Πρώτη τύχη στον άσο που πληρώνει 2,10 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
165.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
 Ιδιαίτερα αξιόλογη η παρουσία της Νυρεμβέργης το 2013, αλλά δίπλα στη Μπάγερν όλες οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα (με την εξαίρεση της Ντόρτμουντ) μοιάζουν νάνοι. Οι Βαυαροί σε ό,τι μέρα και να βρεθούν συνήθως πετυχαίνουν καθαρές νίκες, ενώ τα “δεύτερα” τους είναι ποιοτικότατα και έχουν πράγματα να αποδείξουν. Στο 1,62 το -1 HC της Μπάγερν στον Stoiximan, λογικά θα επιβεβαιωθεί και το οver 3,5 (2,25), ενώ αν ξεκινήσει ο Πιζάρο αξίζει να τον κυνηγήσουμε για σκόρερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.  
166.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Αμφότερες παραμένουν σε κίνδυνο και βρίσκονται μία και δύο θέσεις, αντίστοιχα, πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού «τρέχοντας» μεγάλα αρνητικά σερί. Η Φορτούνα, πάντως, σκοράρει ανελλιπώς εδώ και 10 σερί εντός έδρας ματς με 7/10 να είναι goal-goal, ενώ η Βέρντερ έχει το εντυπωσιακό 14/14 εκτός έδρας goal-goal. Από το 1-1 δείχνει να ξεκινάει το ματς, στο 1,61 το αμφίσκορο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
167.        ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
No Bet.
168.        ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
No Bet.
169.        ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ
Δεν λέει να συνέλθει η πρωταθλήτρια Μόλντε, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις σερί ήττες. Παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια που δικαιολογεί τα 1,30+ του άσου.
170.        ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ
Με over 3,5 ξεκίνησαν αμφότερες το πρωτάθλημα, θα πάμε ξανά με τα γκολ.
171.        ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
 Επιθετικά από την αρχή αναμένεται να μπουν οι "κανονιέρηδες" σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Βενγκέρ που θέλει ένα γρήγορο γκολ. Η Νόριτς δεν είναι ομάδα που κλείνεται στην άμυνα και παίζει στα ίσια όποιον αντίπαλο και να βρει απέναντι της. Στα υπόψη το σύνολο τερμάτων 4-6 γκολ στο 2,50 του Stoiximan, άλλωστε το Έμιρεϊτς είναι το γήπεδο όπου έχουν σημειωθεί τα περισσότερα τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΦΟΥΛΑΜ
Φόρμα, κίνητρο και παράδοση δείχνουν Άστον Βίλα, το καλό τελευταία σερί της Φούλαμ βασίζεται κυρίως σε συγκυρίες και η ποιοτική επιθετικά ομάδα του Λάμπερτ μπορεί να φτάσει στο τρίποντο. Υποχωρεί ο άσος, στο 1,925 βρίσκουμε αυτή την ώρα το -0,25 ασιατικό των Villans στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173.        ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΠΡ
Καβάλα στο άλογο τελευταία η Έβερτον, πηγαίνει σε ακόμα ένα δυνατό φίνις για να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο, βρίσκοντας στο δρόμο της μια απογοητευμένη ΚΠΡ. Γνωστή η “ιταλικότητα” της ομάδας του Μόγιες, το δείχνουν άλλωστε και οι σχεδόν πάντα οριακές νίκες της. Στο 1,40 ο άσος, στο 1,90 η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά στην  Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
174.        ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Νίκη ή …Νευροκόπι για τη Λίβερπουλ, η ουραγός Ρέντινγκ δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας ενώ αναμένεται απογοητευμένη από την ήττα στον τελικό κόντρα στη Σαουθάμπτον. Το διπλό κατρακυλάει σε Ασία και παραδοσιακούς μπουκ, πλέον το βρίσκουμε στο 1,40, όποιος σκοπεύει να το δοκιμάζει αξίζει να το συνδυάσει με το over (2,00 Bet365) αφού σπάνια τα παιχνίδια των δύο ομάδες εντός και εκτός έδρα αντίστοιχα έχουν λίγα τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.        ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Η Σαουθάμπτον δεν έχει κάνει το 4/4 στις νίκες στο πρωτάθλημα από το 2001 κι έχει την ευκαιρία να το πράξει κόντρα στην Γουέστ Χαμ ξεφεύγοντας κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Στα 4 τελευταία ματς στο Σεντ Μέρις έχει κερδίσει Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι και ηττήθηκε από την ΚΠΡ! Παρά την ισοπαλία της στο Άνφιλντ, η Γουέστ Χαμ παίρνει πολύ δύσκολα αποτελέσματα μακριά από το Άπτον Παρκ και ακόμα δυσκολότερα σκοράρει. Πρώτη τύχη στους «Άγιους», 1,925 αποδίδει ο -0,5 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
176.        ΓΟΥΛΒΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισορροπούν ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (στο +1), η Γουλβς (6-7-7) μετά από τρεις σερί νίκες έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Μπόλτον και τη βαραίνουν σημαντικές απουσίες, αξιόμαχη αρκετά η Χάντερσφιλντ για να πάμε με ελαφριά καρδιά στο 2,20 του άσου.
177.        ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΧΑΛ
12 σερί No Goal μετράει η Ίπσουιτς (10/12 under 2,5), από τρία 1-0 προέρχεται η Χαλ που ειδικά εκτός έδρας αγωνίζεται αρκετά μαζεμένα.  Πέντε συνεχόμενα under 2,5 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, θα πάμε όπως είναι προφανές με τα λίγα γκολ.
178.        ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Από δύο συνεχόμενα Χ προέρχεται η Κάρντιφ (14-4-2 εντός), από τρία η Φόρεστ (6-8-6 εκτός) των πέντε σερί GG. Θα πάμε με το αμφίσκορο. 
179.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Έχει κατεβάσει γενικό εδώ και καιρό η Μίντλεσμπρο (0-1-5 από την τελευταία της νίκη, 2-2-12το 2013) που μετά την ήττα στο Χαλ αποχαιρέτησε ουσιαστικά και την τελευταία ελπίδα για τα πλέι-οφ (στο -7 από την έκτη θέση). Το παλεύει με νύχια και με δόντια η έκτη Μπράιτον (6-8-6 εκτός) μετρώντας 1-3-0 στα πιο πρόσφατα, θα στηρίξουμε το Χ2 αλλά με το σετ μοιρασμένο από τους μπουκ στη μέση δεν βρίσκουμε αξία.
180.        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Δύσκολα κοντράρεται εύκολα η Τσάρλτον όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (8-6-6, αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της) αλλά η ηρωική Μπάρνσλεϊ έχει το βαθμολογικό κίνητρο, προέρχεται από ισοπαλίες στις ισχυρές έδρες των Κρίσταλ Πάλας και Κάρντιφ (ομάδες της εξάδας) και μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Άσος.
181.        ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΤΕΡΜΠΙ
Από τις πλέον αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες της Τσάμπιονσιπ η αδύναμη εκτός έδρας Ντέρμπι (4-5-11), αντίθετα η Μπλάκμπερν μετά το 0-4-6 στα δέκα τελευταία έπεσε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον η πίεση είναι ασφυκτική. Η αγωνιστική εικόνα των δύο λέει πάσο ή Χ2, στο 2,50 όμως θα ρισκάραμε στο κίνητρο των γηπεδούχων.
182.        ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Έχει σφίξει ιδιαίτερα επί Ινς η Μπλάκπουλ (9/10 under 2,5 στα πιο πρόσφατα), μεταξύ 0-0/1-0/1-1 τα παιχνίδια της, αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Μπέρνλι, θα πάμε με τα σκορ 0-0/1-1/1-0/2-0/2-1.
183.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Ουραγός και στο -8 από την παραμονή η Μπρίστολ Σίτι, με τη συμπεριφορά της εκτός έδρας (3-3-15, 0-1-9 στα πιο πρόσφατα) δεν έχει ελπίδες σωτηρίας. Από την άλλη μετράει 5-2-0 στα πιο πρόσφατα εντός έδρας και η Μπόλτον του 3-7-10 εκτός έστω και αν προέρχεται από 7-0-2 δεν είναι φαβορί. Αναμονή για το Live.
184.        ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ- ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Ηρωικά παλεύει για την παραμονή της η Πιτέρμπορο (3-5-0 στα οκτώ τελευταία), η Γουότφορντ κυνηγάει την απευθείας άνοδο (11-3-6 εκτός) και δεν είναι ομάδα που κοντράρεται, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.  
185.        ΚΑΡΛΑΪΛ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 54 πόντους, από δύο σερί νίκες προέρχονται αμφότερες, θα πάμε  με την ποιοτικότερη Πρέστον, που ξεκίνησε σε αποδόσεις αουτσάιντερ αλλά πλέον πέρασε φαβορί.
186.        ΚΡΟΟΥΛΙ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Επίσης αδιάφορο βαθμολογικά, αφού η Κόβεντρι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 1 και η Κρόουλι πρέπει να κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να προλάβει τα πλέι-οφ. Αναμένεται παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, θα πάμε με τα γκολ.
187.        ΚΡΟΥ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Το κίνητρο το έχει η πρωτοπόρος Ντόνκαστερ που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την απευθείας άνοδο, εκτός έδρας είναι εξαιρετική (13-4-4) αλλά η Κρου φέτος είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Θα μας απασχολήσει πιθανότατα στο live.
188.        ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
Ισόβαθμες στους 64 πόντους οι δύο ομάδες, η ΜΚ Ντονς όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο πράγμα που σημαίνει ότι αν συνεχίσει στο ντεμαράζ της (3-1-0 στα πιο πρόσφατα χωρίς να δεχθεί γκολ) προλαβαίνει την εξάδα. Θα πάμε με το διπλό, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιοτικότερο ρόστερ.
189.        ΜΠΕΡΙ – ΟΛΝΤΑΜ
Η ήττα από τη Χάρτλπουλ την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά καταδίκασε την ουραγό Μπέρι, μαθηματικές μόνο πλέον οι ελπίδες της για την παραμονή, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Όλνταμ που επίσης παλεύει για τη σωτηρία και βρίσκεται οριακά (στη διαφορά γκολ) πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 
190.        ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Για την απευθείας άνοδο η ισχυρή στην έδρα της Μπρέντφορντ (13-6-2 εντός), για τη σωτηρία η Πόρτσμουθ που το τελευταίο διάστημα κάνει ηρωική προσπάθεια (4-4-1 στα εννέα πιο πρόσφατα). Θα αποφεύγαμε τον μικρό άσο.
191.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ –ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
H νίκη επί της Λέιτον Όριεντ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε την Κόλτσεστερ με το ένα πόδι στη σωτηρία, εξασφαλισμένη ακόμα δεν είναι πάντως και έτσι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη Νοτς Κάουντι των τριών συνεχόμενων ηττών.
192.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΥΙΝΤΟΝ
Επιτέλους τέλος ο Γουίλσον από τον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που με τα τελευταία της αποτελέσματα (1-3-2) μάλλον δεν προλαβαίνει την απευθείας άνοδο ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός πλέι-οφ. Τραγικός εντός έδρας απολογισμός για μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο το 7-9-4, εξάποντο το ματς κόντρα στη Σουίντον (10-5-6), αν μας απασχολήσει αυτό θα γίνει στο live.
193.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Βαθμούς για τη σωτηρία θέλει η Σκάνθορπ (6-5-10 εντός), βαθμούς για την εξάδα η Γουόλσολ (7-8-6 εκτός) που συνεχίζει το αήττητο σερί της (6-7-0). Διπλό με κάλυψη το Χ.
194.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί η Σρούσμπερι (7-7-6 εντός, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη) αλλά η ζυγαριά του κινήτρου κλίνει προς την Μπόρνμουθ των έξι σερί νικών (10-4-7 εκτός) που παλεύει για την απευθείας άνοδο. Στο 2,00 πάντως το διπλό δεν είναι και καμία ευκαιρία.
195.        ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΕΟΒΙΛ
Αδιάφορη βαθμολογικά η Στίβενεϊτζ, αλλά σε τιμές καθαρού φαβορί  εκτός έδρας η Γέοβιλ  δεν μας λέει κάτι.
196.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Τελικός ουσιαστικά και για τις δύο (η Τρανμίρ για την εξάδα, η Χάρτλπουλ για τη σωτηρία), μόνο η νίκη τους κάνει, αν είναι ισόπαλο στο τέλος το late goal είναι must bet.
197.        ΓΟΥΙΚΟΜ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
To κίνητρο βαραίνει την ουραγό Όλντερσοτ, που εκτός έδρας χάνει σπάνια (4-11-6). Χ2.
198.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΕΞΕΤΕΡ
Τρεις σερί ήττες για τη Γουίμπλεντον, τέσσερις για την Έξετερ, αμφότερες θέλουν τους βαθμούς αλλά με τέτοια φόρμα δεν θα μπλέξουμε.
199.        ΜΠΕΡΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Και δύο αντέδρασαν την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας στις έδρες τους με 2-0 και αφήνοντας έτσι πίσω ήττες συνοδευόμενες από κακή εμφάνιση. 15-3-3 μετράει εντός έδρας η Μπέρτον, ο άσος στο 1,80 μας κάνει.
200.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΙΟΡΚ
Τρία ματς αήττητη συμπλήρωσε η Γιορκ, η Νορθάμπτον μετράει 16-2-3 στην έδρα της και κυνηγάει την απευθείας άνοδο. 4-11-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της μαχόμενης για την παραμονή Γιορκ, 9/10 και 8/10under 2,5 μετράνε αμφότερες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, θα πάμε με τα λίγα γκολ. Πιθανό να μείνει στα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1/0-0).
201.        ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ
Το διπλό στο Έξετερ ουσιαστικά εξασφάλισε στη Ντάγκεναμ την παραμονή στη Λιγκ 2, αδιάφορη βαθμολογικά η Όξφορντ (0-1-4 στα τελευταία παιχνίδια της), δίνουμε ένα πόντο παραπάνω στους γηπεδούχους.
202.        ΡΟΔΕΡΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Η Φλίτγουντ είχε την ευκαιρία της κόντρα στη Ρότσντεϊλ την προηγούμενη αγωνιστική και την πέταξε (ήττα εντός με0-3),η Ρόδεραμ προέρχεται από νίκη με 4-1 επί της Έξετερ και πλέον ονειρεύεται την απευθείας άνοδο. Άσος.
203.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Αδιάφορη βαθμολογικά αλλά σε εξαιρετική κατάσταση (τρεις σερί νίκες συνοδευόμενες από πολύ καλές εμφανίσεις) η Ρότσντεϊλ, η Πορτ Βέιλ τα καταφέρνει εκτός (11-6-4) και χρειάζεται μερικούς πόντους ακόμα για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν. 
204.        ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά, η αδυναμία της Σάουθεντ όλη τη χρονιά εντός (6-7-8) μας οδηγεί στο +0,25 ασιατικό διπλό.
205.        ΤΟΡΚΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Εξάποντο παραμονής, η εικόνα των δύο ομάδων το 2013 οδηγεί στο Χ2,το οποίο άνοιξε στο 1,80 αλλά πλέον έχει υποχωρήσει αισθητά σε απόδοση. Λογικά θα κριθεί –αν κριθεί- στο γκολ.
206.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ
Νο Βet.
207.        ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Εξάποντο για μια θέση στα πλέι-οφ, μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η γηπεδούχος Τσέστερφιλντ (8-7-5 εντός), η Μπράντφορντ πάντως στα πέντε τελευταία μετράει 4-1-0 και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει τη στήριξη μας. 
208.        ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΙΝΤ
Χτυπάει και επίσημα την πόρτα της Ευρώπης η νεοφώτιστη ΒΑΚ Πέλετς (αήττητη το 2013 με 6-3-0), την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 0-4 στην έδρα της μέλλουσας πρωταθλήτριας Αούστρια Β. φτάνοντας στον πόντο την 4η Στουρμ Γκρατς. Από κοντά και η Ριντ (-5) που προέρχεται από νίκες με 3-2 επί της Ραπίντ Β. και 4-1 επί της Αντμίρα, δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους αλλά περιμένουμε μάχη μέχρις εσχάτων. Επέστρεψε στα δυο πρόσφατα στα over η ΒΑΚ (8/14 GG εντός), από 4 σερί προέρχεται η Ριντ (8/13 over και GG εκτός), πάνω από τρία γκολ έχουν οι δύο ομάδες κατά μ.ο. εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, πρώτη μας επιλογή το over.
209.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Βαθμολογικά αδιάφορο και ικανό να μας προσφέρει πολλά γκολ (14/21 over 2,5 εντός η Γουόκινγκ, 12/21 εκτός η Μάκλσφιλντ). Over 2,75.
210.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΠΑΡΟΟΥ
Το κίνητρο το έχει η μαχόμενη για την παραμονή Μπάροου (6-6-10 εκτός) αλλά προέρχεται από δύο τεσσάρες στο κεφάλι. Πάσο ή ξερό διπλό, τίποτα άλλο δεν κάνει στους φιλοξενούμενους. 
211.        ΛΙΝΚΟΛΝ –ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ
Εξάποντο παραμονής, καθαρό φαβορί λόγω ονόματος και φανέλας ο άσος της Λίνκολν, δεν θα είναι πάντως τόσο εύκολο.
212.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ
Αδιάφορη η Μπρέιντρι (8-5-9 εντός), φορτσάρει για την απευθείας άνοδο η απίστευτη στο δεύτερο μισό της σεζόν Μάνσφιλντ (18-0-2), που συνήθως παιχνίδια κόντρα σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς τα καθαρίζει εύκολα. Θα πάμε με το διπλό, συνδυάζοντας το με το over.
213.        ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ- ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Τα πλέι-οφ περιμένει πλέον η Νιούπορτ, ίσως κοιτάξει την κατάταξη για να διαλέξει αντίπαλο, αδιάφορη αλλά σε φόρμα (4-0, 3-0 κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα) η Άλφρετον, αντιστοιχηματικό.
214.        ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΧΑΪΝΤ
Ουσιαστικά σώθηκε με το νίκη επί της Έμπσφλιτ μεσοβδόμαδα η Χάιντ, η Νόνιτον ακόμα βρίσκεται σε αγωνία και θέλει το τρίποντο περισσότερο. Η καλή εικόνα των γηπεδούχων τελευταία (4-5-2) κάνει τον άσο δελεαστικό.
215.        ΣΤΟΚΠΟΡΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Ώρα μηδέν για τη Στόκπορτ (8-2-12 εντός), αν δεν κερδίζει τη Ντάρτφορντ πολύ δύσκολα θα σώσει την παρτίδα. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι, μετράνε 5-5-11 εκτός, το διπλό της Στόκπορτ στο Άλφρετον την προηγούμενη αγωνιστική μας κάνει να πιστέψουμε ότι οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα. Άσος.
216.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Σαν να παρέδωσε πνεύμα η Φόρεστ Γκριν (0-1-2 στα τρία τελευταία), η Σάουθπορτ προέρχεται από δύο εξαιρετικά αποτελέσματα εκτός (3-1 τη Μπρέιντρι, 2-2 στο Γκρίμσμπι), μετράει 6-8-8 μακριά από την έδρα της και σκοράρει με χαρακτηριστική ευχέρεια (2η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας). Χ2, διπλό και over 1,5 Σάουθπορτ μοιάζουν καλές επιλογές.  
217.        ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Η φόρμα λέει άσο (4-1-0 το αήττητο της Χέρεφορντ) αλλά το κίνητρο Χ2. Δεν θα μπλέξουμε.
218.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΧΕΤΑΦΕ
Χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βαγιαδολίδ, βίοι αντίθετοι για τη Χετάφε που είναι αήττητη επτά ματς (4-3-0) ενώ στα πέντε τελευταία δεν παραβιάστηκε η άμυνα της. Αν δεν υπήρχαν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των φιλοξενούμενων θα ήταν υπό σκέψη το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 όμως προβάδισμα παίρνει τώρα το under στο 1,73 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
230.        ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ – ΕΣΤΕΡ
Σαφώς πιο ελπιδοφόρο το πρώτο δείγμα της νεοφώτιστης Έστερ, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες συνοδευόμενες από καλές εμφανίσεις. Θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.
231.        ΓΚΑΪΣ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Νο Bet.
232.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΟΡΚ
7-0-0 με τέρματα 17-2 η πρωταθλήτρια Σλίγκο Ρόβερς, θα κάνει λογικά το 8/8 χωρίς να δεχθεί γκολ. Πιθανότερα σκορ τα 2-0/3-0. 
233.        ΤΡΟΥΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Με χαμόγελα αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί καθώς στάθηκε αξιοπρεπώς και χωρίς να ηττηθεί στα προημιτελικά κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα δύσκολα θα χάσει τον τίτλο αφού κρατάει μια απόσταση ασφαλείας (+7) από την 2η θέση, αντίθετα με την Τρουά που δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για παραμονή και αναμένεται να είναι αξιόμαχοι, με ρίσκο το 2,25 στο Χ ΗΤ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
234.        ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΧΟΡΣΕΝΣ
Βάσει των τελευταίων παιχνιδιών τους η Μίντιλαντ δικαίως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
235.        ΛΙΡΣ – ΓΑΝΔΗ
Η Γάνδη ενδιαφέρεται περισσότερο για τα πλέι-οφ, τα οποία ως τώρα αντιμετωπίζει σαν αγγαρεία η Λιρς, Διπλό.
236.        ΛΕΒΑΝΤΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Δέχεται κόντρα ο άσος της Λεβάντε, κάτι φυσιολογικό κατά τη γνώμη μας από τη στιγμή που η Λα Κορούνια φαίνεται να φορμαρίστηκε, έχει τρεις σερί νίκες και μπορεί με μία τέταρτη να βγει από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει ακόμα αξία το Χ2 που προσφέρεται στο 1,77 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
237.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ- ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ
Πάτσισε την εντός έδρας ήττα από τη Γουαδαλαχάρα με το εξάποντο διπλό στην Πονφεραδίνα την προηγούμενη αγωνιστική η Λας Πάλμας , στα Κανάρια Νησιά είναι ισχυρή (9-5-3) και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Χέρκουλες, που μπορεί να παλεύει για την παραμονή της μετρώντας 2-3-0 στα πέντε πιο πρόσφατα αλλά δεν δείχνει ικανή για τίποτα παραπάνω από το 0-0, το οποίο και θα επιδιώξει.
238.        ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η δυνατή στην έδρα της (9-3-4) Λούγκο, χατηράκια όμως δεν κάνει όπως έδειξε στα πέντε πιο πρόσφατα όπου και έμεινε αήττητη (3-2-0) κόντρα σε ομάδες με κίνητρο (πλην του 0-0 στην έδρα της ήδη ανεβασμένης Έλτσε). Θα πρέπει να ματώσει η Αλκορκόν, που επίσης είναι ομάδα έδρας (6-2-9 εκτός, αήττητη πάντως στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της με 2-2-0) για να πάρει βαθμούς ώστε να επιδιώξει το όνειρο της απευθείας ανόδου. Μοιρασμένο στη μέση το σετ των αποδόσεων, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
239.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Πήρε το βαθμό στην έδρα της Μπαρτσελόνα Β’ την προηγούμενη αγωνιστική η Μιραντές, παρόλα αυτά υποχώρησε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Στην έδρα της (5-5-6) βασίζει πολλά για τη σωτηρία, η Αλμερία (8-3-5 εκτός) όμως έρχεται από δύο σερί νίκες και κυνηγάει την απευθείας άνοδο. Σωστά μοιρασμένο.
240.        ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΧΙΡΟΝΑ
Μεγάλο διπλό στην έδρα της Αλκορκόν πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Σανταντέρ (6-5-5 εντός), βγαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από καιρό. Η Χιρόνα κυνηγάει την απευθείας άνοδο, στην έδρα της πετάει φλόγες (12-2-2, 5-2 και 4-0 οι τελευταίες νίκες της εκεί) αλλά εκτός μετράει μόλις 5-4-8. Στο 1,80+ μας κάνει ο 0:0 ασιατικός άσος.
241.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Όνειρο ήταν και πάει η εξάδα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν (8-5-4 εντός), η Γουαδαλαχάρα με μεγάλες νίκες επί των Λας Πάλμας (0-1) και Κόρδοβα (3-1) αποσπάστηκε έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ θολό, πάμε παρακάτω. 
242.        ΠΕΣΚΑΡΑ – ΣΙΕΝΑ
Η Πεσκάρα δεν μπορεί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα έχοντας μόνο αγωνιστικές εκλάμψεις το τελευταίο τρίμηνο. Το ερώτημα είναι θα πάρει μαζί της στην Serie B ή η ομάδα από την Τοσκάνη θα πάρει παράταση ζωής? Σε αποδόσεις σαν αυτές που κυκλοφορεί το διπλό (2,10/Βet365) δεν αξίζει να πληρώσουμε για να μάθουμε αφού ή Σιένα δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας και όλα τα αποτελέσματα της τα πήρε παίζοντας σωστά στις αντεπιθέσεις. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το παιχνίδι καλύτερα είναι να συνδυάσει το διπλό με μία νίκη της Σιένα και την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την Κίεβο αφού μόνο έτσι θα έχει νόημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
243.        ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Ανάμεικτες εντυπώσεις έχουν αφήσει αμφότερες ως τώρα, σωστά μοιρασμένο μάλλον στη μέση.
244.        ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Τελευταία δεν χαρίζει κάστανα η Γαλατά (τρεις σερί νίκες, 6-6-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της), έχει φουλ ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και φορτσάρει για τον τίτλο. Διπλό, αρκετά πιθανά και ταover/GG, περιμένουμε γκολ και από τους γηπεδούχους.
245.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Ημιτελικός του κυπέλλου Αγγλίας, όλη τη χρονιά παίζει η Μίλγουολ, μπλεγμένη εδώ και καιρό  στη μάχη της παραμονής η Γουίγκαν αλλά είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και έχει επιθετικές λύσεις. Ο νικητής πιθανότατα βγαίνει και Ευρώπη, το Γουέμπλεϊ θα έχει περισσότερους φίλους των “λιονταριών”, παιχνίδι για μάτι και όχι για στοίχημα.
246.        ΡΕΞΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Ντέρμπι κορυφής, αλλά η Κιντερμίνστερ είναι εκείνη που καίγεται για τη νίκη αφού η Ρέξαμ δεν προλαβαίνει την απευθείας άνοδο. Θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα της Μάνσφιλντ νωρίτερα.
247.        ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Κατάφερε να μη δεχθεί γκολ μετά από επτά ματς (όλα GG) και να κερδίσει μετά από τρία η Σάλτσμπουργκ (4-7-0 στα πιο πρόσφατα, 7-5-2 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Στουρμ Γκρατς (3-0), θέλει να κλείσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Αούστρια Β., μπορεί το διπλό στην έδρα της Μάτερσμπουργκ που έχει να σκοράρει τέσσερα παιχνίδια.
248.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
5/6 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, οκτώ σερί μετράει η τραγική τελευταία Ραπίντ Β. (0-5-4 από την τελευταία της νίκη), η μαχόμενη για την παραμονή της Νέουσταντ (2-3-9 εκτός) θα παραταχθεί για το 0-0 αλλά η Ραπίντ θα βρει τρόπο να δεχθεί ένα γκολ.
249.        ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ
Εξάποντο παραμονής, οι τιμές του άσου είναι για κόντρα.
250.        ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Το ματς στην «Veltins-Arena» θα κρίνει πολλά στη μάχη της 3ης θέσης. Η Σάλκε είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και η αρχική σκέψη πήγαινε με τον άσο, όμως μαστίζεται από πλήθος απουσιών και θα παραταχθεί με… πειραματική ενδεκάδα. Έχει χάσει τη δυναμική της η Λεβερκούζεν στα πρόσφατα παιχνίδια της, εκτός έδρας όμως σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ. Πρώτη επιλογή το GG που πληρώνει 1,53 στην Bet365 κι έχει επιβεβαιωθεί στα 9/14 εντός έδρας της Σάλκε και στα 10/14 εκτός της Λεβερκούζεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
251.        ΡΟΝΤΑ – ΦΙΤΕΣΕ
Παλεύει γενναία τελευταία η Ρόντα (4-7-3 εντός) να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, σκοράρει τελευταία με άνεση αλλά κόντρα στη Φίτεσε του εξωγήινου Μπόνι (29 γκολ φέτος) ένα γκολ ίσως δεν της φτάσει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 7 σερί νίκες μετράει η ομάδα από το Άρνεμ (10-0-4 εκτός) που εδώ χτυπάει την πόρτα του τίτλου, περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Θα πάμε με το over 3, άλλωστε η παράδοση δείχνει 8 σερί over 2,5 και  7/8 over 3,5.
252.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Εξάποντο παραμονής ανάμεσα στη Λουκέρνη (2-7-4 εντός) που άλλαξε προπονητή μετά το 0-5-6 των τελευταίων αγωνιστικών και τη Λωζάννη (2-5-6 εκτός) που στα εννέα τελευταία κέρδισε μόνο τη Σιόν (1-3-5) και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε εντός με 2-4 από την Τουν. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι, ο άσος μας αρέσει.
253.        ΣΕΡΒΕΤ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Τεράστιο διπλό στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική η ουραγός Σερβέτ (2-4-7 εντός), πλησιάζοντας στο -2 την 9η θέση και τα μπαράζ. 5-3-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της 3ης Σεν Γκάλεν, που στο πιο πρόσφατο κόντραρε στα ίσια τη Βασιλεία (1-1 εντός). Δεν βγαίνει άκρη.
254.        ΜΠΡΕΝΤΑ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Κομβικό ματς για τη Μπρέντα (5-3-6 εντός), αν κερδίσει πλησιάζει τα πλέι-οφ, αν χάσει μπλέκει σε σενάρια παραμονής. Η Ναϊμέγκεν (6-1-7 εκτός) έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις ήττες και ισοπαλία στο πιο πρόσφατο κόντρα στην Άλκμααρ εντός (1-1), μοιάζει σωστά μοιρασμένο, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το+0,25 ασιατικό των φιλοξενούμενων.  
255.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Εξάποντο για τα πλέι-οφ, η Χέρακλες στο Πόλμαν φέτος δεν σκίζει (5-5-4 ρεκόρ) όπως άλλες χρονιές, η Γκρόνιγκεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, στο πιο πρόσφατο κέρδισε εντός έδρας 3-1 τη Χέρενφεν. Τριπλή είναι.
256.        ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
“Ιταλική” ομάδα το Μόντρεαλ, στο γκολ έχει πάρει ως τώρα και τις τέσσερις νίκες του (4-0-1). Δυσκολοκατάβλητο το Κολόμπους (2-2-1), θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 καλύπτοντας τις ισοπαλίες 0-0/1-1.
257.        ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ
Περισσότερο τη Γκενκ (που έχει ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο) βαραίνει το κίνητρο, αλλά η Λόκερεν έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια της στα πλέι-οφ. GG και τα δύο ματς των δύο ομάδων ως τώρα στο θεσμό, θα πάμε με το αμφίσκορο αλλά και το συνδυασμό άσου και over 2,5.
258.        ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Με 1-0 κέρδισε η Σερκλ Μπριζ, στο ντεμπούτο του Σταέλενς,  την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας ζωντανή στα μπαράζ υποβιβασμού κόντρα στη Γκερμινάλ.  Εκτός έδρας πάντως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μέτρησε 0-2-13 και το διπλό, που χρειάζεται, μοιάζει υπέρβαση.
259.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΜΟΝΣ
Η Μονς δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα πλέι-οφ, παίζει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο από την Κόρτραϊκ (που έχει έξι ματς να βρει δίχτυα) και το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,90 μας κάνει.
260.        ΛΕΟΥΒΕΝ – ΜΑΛΙΝ
Νο Bet.
261.        ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Πολύ καλό πρόσωπο στα πλέι-οφ βγάζει η Σαρλερουά, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και ήδη υποχωρεί σε απόδοση.
262.        ΑΖΑΞΙΟ – ΝΑΝΣΙ
Καθαρό εξάποντο παραμονής με τη Νανσί να έχει κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση για τη σωτηρία της και να ταξιδεύει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, όμως η Κορσική δεν είναι εύκολη έδρα για καμία ομάδα, πόσο μάλλον για τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν καλή παράδοση εκεί. Πρώτος στόχος και των δύο ομάδων θα είναι να μην ηττηθούν, 3,15 πληρώνει η ισοπαλία στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
263.        ΕΒΙΑΝ – ΡΕΝ
Η Εβιάν παραμένει πάντα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και σε κίνδυνο όσον αφορά στην παραμονή της. Έχουν βελτιωθεί στα τελευταία ματς οι γηπεδούχοι και ευνοούνται από το γεγονός ότι η Ρεν είναι σε πολύ κακή κατάσταση (0-2-5 στα εφτά τελευταία) και θα έχει το μυαλό της περισσότερο στον επερχόμενο τελικό του Λιγκ Καπ, ο οποίος θα κρίνει και την ευρωπαϊκή της έξοδο. 1,80 αποδίδει το ασιατικό level ball των γηπεδούχων στην Bet365, 2,50 πληρώνει ο άσος (επιλογή Bet Bloggers). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
264.        ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Φόρμα φαίνεται να έχει χτυπήσει η Μπαστιά που έρχεται από 3 σερί νίκες σκοράροντας συνολικά 12 τέρματα. Τα προβλήματα παρόλα αυτά στην άμυνα συνεχίζουν όπου έχει το χειρότερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία. Η Λοριάν μετά τους Κορσικανούς είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στη Γαλλία ενώ και το γεγονός ότι έχει ξεμείνει από στόχους βοηθάει στο να δούμε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που θα επικρατήσουν οι επιθέσεις, στο 1,85 παίζεται το over στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
265.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Χωρίς κάποιον ορατό στόχο η Μπορντό, το μυαλό όλων στην ομάδα είναι περισσότερο στον μεσοβδόμαδο προημιτελικό κυπέλλου, από όπου θα κριθεί και η έξοδός της στην Ευρώπη. Η Μονπελιέ έχει πιθανότητες να προλάβει την Ευρώπη αλλά δεν έχει καλή παράδοση στο Μπορντό, η κατάσταση των δύο ομάδων όμως γέρνει το ματς προς τα δεξιά, με το +0,25 ασιατικό διπλό να πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
266.        ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΜΣ
Χάος επικρατεί στην Μπρεστ τις τελευταίες εβδομάδες σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν με υπηρεσιακό τεχνικό, να έχουν πέσει στην προτελευταία θέση και να μην κερδίζουν εντός έδρας από το Νοέμβριο (0-2-7). Η Ρεμς είναι μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Μπρεστ κι έχει ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα και εκτός έδρας. 2,175 πληρώνει στην Bet365 το ασιατικό level ball των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
267.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Σωμένη ουσιαστικά η Εσπανιόλ που άνοιξε αρκετά την ψαλίδα με τις τελευταίες θέσεις, καίγεται η Βαλένθια που κυνηγάει την τέταρτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχεται πιέσεις το διπλό, το οποίο έπεσε στο 2,30 στην Bet365 από το αρχικό 2,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
268.        ΟΥΕΛΒΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β
Η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης Β’ στα τελευταία παιχνίδια είναι εξαιρετική, στο πιο πρόσφατο διέλυσε με 5-1 την Ουέσκα, εκτός έδρας μετράει μόλις 3-3-10 αλλά βγάζει πάντα πολλές φάσεις για  γκολ. Ουσιαστικά αδιάφορη η Ουέλβα (9-2-5 εντός), μετράει 5/6 GG στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, περιμένουμε ματς με γκολ εκατέρωθεν.
269.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Η Αταλάντα είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού με το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά σώθηκε και θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα με σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Η Βιόλα δυσκολεύονται πολύ την φετινή χρονιά εκτός έδρας και θα πάνε στο Μπέργκαμο – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ – με πολλές και σημαντικές απουσίες στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
270.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΤΒΕΝΤΕ
Ντεφορμέ τελευταία η Ντεν Χάαγκ (τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει), η Τβέντε έχτισε ένα μικρό αήττητο (2-1-0) δείχνοντας βελτίωση, έχει ξανά τον Τάντιτς ετοιμοπόλεμο και παίζει τα ρέστα της για την τετράδα. Διπλό στο 1,90.
271.        ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ
Τελικός του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, την περασμένη Δευτέρα για το πρωτάθλημα η Πόρτο κέρδισε στην έδρα της με 3-1. Πάλι με το αμφίσκορο θα πάμε.
272.        ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β
Χωρίς τον Ντελοφέου (που είναι στην πρώτη ομάδα) δεν μπορεί η Μπαρτσελόνα Β’, στα τρία που έλειψε σκόραρε μόλις μια φορά (0-1-2). Έξι μάζεψε από τη Βιγιαρεάλ η Νουμάνθια, στην έδρα της είναι δυνατή (9-4-3) και θα ψάξει για αντίδραση. Αν λείψει και πάλι ο καλύτερος παίχτης φέτος στη Σεκούντα ο άσος έχει αξία.
273.        ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Με εναλλακτική εντεκάδα η Μπόκα ελέω Κόπα Λιμπερταδόρες, η Σαν Μαρτίν προσπαθεί να σωθεί αλλά δεν κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα (0-8-8 στα πιο πρόσφατα). Θα πάμε στο Χ, τέσσερα σερί μετράνε οι φιλοξενούμενοι.
274.        ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
Αμφότερες ομάδας έδρας (2/2 εντός το Βανκούβερ), δεν έχει ξεκινήσει καλά το Σολτ Λέικ (2-1-3) που δεν έχει κερδίσει ποτέ στον Καναδά. Άσος με κάλυψη στο Χ.
275.        ΣΙΑΤΛ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Καμία από τις δύο δεν πείθει, πάσο ή Χ2 αφού οι τιμές του άσου είναι για γέλια.
276.        ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΤΟΡΟΝΤΟ
4/5 GG μετράνε οι δύο ομάδες ως τώρα στο πρωτάθλημα της MLS, θα πάμε ξανά με το αμφίσκορο.
277.        ΜΑΛΑΓΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ
Ακόμα… ζαλισμένη αναμένεται να είναι η Μάλαγα μετά τον «σκληρό» αποκλεισμό που γνώρισε στη Γερμανία και κόντρα στην Οσασούνα δεν την ευνοεί ούτε η παράδοση, καθώς δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα την ομάδα του Μεντιλίμπαρ από το 2009 και μετά (0-5-2). 1,90 αποδίδει στην Bet365 το +0,5 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
278.        ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ
Τριπλή, με πολύ under και NG (4/4 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 8/9 συνολικά).
279.        ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ
Εκτός συνόρων Μεξικού στο Λιμπερταδόρες η Τιχουάνα διέπρεψε παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση με χαρακτηριστική άνεση. Στο πρωτάθλημα όμως έχει μείνει πολύ πίσω και ζητούμενο να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Η Κρουζ Αζούλ έρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου και στο πρωτάθλημα αποσκοπεί επίσης σε θετικό αποτέλεσμα με στόχο να είναι στην τελική 8αδα που θα συμμετέχει στη Λιγκίγια. Καλύτερη ομάδα η Τιχουάνα με το ασιατικό διπλό +0,25 να δίνεται στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
280.        ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες της ανατολικής όχθης, τριπλή είναι.
281.        ΛΑΝΟΥΣ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Πήρε τον πόντο (0-0) στο Μπομπονέρα η πρωτοπόρος του Τορνέο Φινάλ και μοναδική αήττητη ομάδα ως τώρα Λανούς, στην έδρα της μετράει 3-1-0 και αναμένεται να καθαρίσει την αδύναμη εκτός Ολ Μπόις(0-1-3).
282.        ΝΤΑΛΑΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δύσκολη έξοδος για το Λος Άντζελες, το Ντάλας μετράει 3/3 νίκες εντός έδρας μέχρι στιγμής.
283.        ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ
5-0-1 εντός η Μοντερέι, στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρας της για να προλάβει τα πλέι-οφ, 1-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Πατσούκα, θα πάμε με τον άσο.
284.        ΛΕΟΝ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Νο Bet.
285.        ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΑΤΛΑΣ
No Bet.
286.        ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα (0-3από το Κολόμπους) η Σίβας ΗΠΑ μετράει 3-1-0, ενώ το Κολοράντο εκτός έδρας 0-1-2. Άσος.
287.        ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΤΟΣΟΥ
Δεν πείθει ως τώρα ο πρωταθλήτρια Χιροσίμα, προς αποφυγή ο άσος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights